Jump to content

Recommended Posts

Posted

KPP, zamówione we wtorek. 8 dni temu. I ciągle czekam.

Posted

Ja w poniedziałek zanabyłem w saturnie mx400, a teraz czekam na sansę m240 (jutro powinna być).

Bez rewelacji, ale budżet mocno ograniczony...

• 3 weeks later...
Posted

Muszę się pochwalić!

Dziś w Antykwariacie (wielo-asortymentowym) dorwałem oryginalną płytkę Nany - Father za... uwaga 2.50zł :lol: !

Nie wiem co było powodem tej ceny... Może... W jednym miejscu przeskakuje...

I czekam na Ur-40.

Posted

Ja ostatnio dorwałem np pierwszą płytkę Rootwatera za 9 zeta - wg mnie warto, bo częściej jej słucham niż niektórych albumów za które zabuliłem ponad 7 razy tyle ... A tak poza tym to ostatnio sporo albumów po około 30 zeta ale nie dlatego, że "polska cena" tylko dlatego, że stare, niszowe i mniej popularne ...

Teraz się przymierzam do gąbek do porta pro ( nie wiem gdzie to dostać ), ur40 i odtwarzacza prawdopodobnie clix2 albo t60 ( t39 oraz d2 jakoś mniej mnie przekonują ze względu na ekran dotykowy :/ ). Plany do zrealizowania do końca września.

Posted

Ensiferum - Ensiferum

Ensiferum - Iron

Kalmah - Swampsong

Płytki zamówiłem 9 a dziś dostałem info,że muszę z tydzień poczekać dodatkowo bo mieli trudności z dostaniem płyt...

Posted
Beyerdynamic DT 860

Genialny rockowy klasyk: CD The Who - Who's Next za 8 euro

Jeśli lubisz progresyw polecam kapelę Camel.

• 2 weeks later...
Posted

muuhahahahaha :D

W tym tygodniu powinie przyjechać do mnie ipoo nano 2gen 4gb... za jedyne 365zł(+ship) ;]

Posted

Juz jakis czas temu

Akanoid - Coctail Pop

Fantastyczne, lekkie i przyjemne. W stylu starego depeche mode okraszone duchem ATB. Pycha :)

Posted

The Raconteurs - Broken Boy Soldier

Bardzo przyjemna i krótka (<40min) płytka zespołu, w którego składzie występuje Jack White z The White Stripes.

Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon SACD

Wniosek po trzykrotnym przesłuchaniu: dość interesujące, ale wolę żeby muzyka pozostała w stereo...

Jeśli lubisz progresyw polecam kapelę Camel.

i to jest bardzo zbozna koncepcja :) mam pelna dyskografie na cd :)

Niestety, jestem młody i pazerny, dyskografię na płytach to mam tylko Pink Floyd i U2 (koszty). Camela za to w MP3 i nikt mi tego nie musi już polecać, bo poznałem ten zespół już jakiś czas temu z opisu Squonka :)

Posted

A ja dzisiaj kupiłem za 4 zeta singiel Riverside - 02 Panic Room z płyty zapowiadanej na koniec września :) Pamiętam jak kiedyś single kosztowały 20-25 zeta a teraz za niecałe 30 pewnikiem uda mi sie kupić album ...

Posted

Nabylem Norah Jones "Feels like home"; Tasmin Archer "Sleeping satelite" super album szkoda ze wokalistka na 1 album, oraz jada do mnie Blues Brothers "best of" i DVD-AUDIO Diana Krall "The look of love"

pozdroofka

Posted

Dzisiaj przyszedł bardzo niecierpliwie oczekiwany Ipod nano 2gen silver 4GB. yeah :D

Posted

troche plyt: bonobo - live sessions ep

twilight singers - twilight as played by twilight singers

twilight singers - i'm ready - single

i zamowilem nowke ipoda classic 80gb z usa, ale kolezanka ktora ma mi go przywiezc dopiero przed swietami bedzie w polsce :/