Jump to content

Muzyczne Zakupy

ignacy

Recommended Posts

W drodze do mnie są : AKG 141 [używane] i Koss ksc75

Dziś w Auchan Mikołów nabyłem płyty, są to podwójne albumy : John Lee Hooker i Jazz Cafe, czyłi łącznie są to 4 płyty za 9,99zł za jeden box :]

Hmmm... zaczęło się od stycznia, potem lawinowo:

- iR h10jr

- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

- sennki cx300 w drodze :)

Albumowo:

- incubus, 'light grenades'

- deftones, 'saturday night wrist'

- k. melua, 'piece by piece'

- qotsa, 'rated r' i 'qotsa'

- jimi hendrix, 'are you experienced'

Chwilowo to na tyle, choć na pewno szykuje się jakiś nowy album niedługo :P.

I nie, nie jestem bogatym człowiekiem... staram się być obrotny :P.

Ostatnio: Bruce Dickinson - "Chemical Wedding" oraz "Balls to Picasso". Miałem je od dawna ściągnięte z netu, ale ta satysfakcja z posiadania oryginału... no i jakość dźwięku ;]

I jeszcze prezent urodzinowy dla brata: Iron Maiden - Somewhere in Time, też już dobrze znana.

btw. tą pierwszą kupowałem 2 razy, za pierwszym razem niestety sprzedawca bezczelnie wcisnął mi oryginał prosto z kraju towarzysza stalina(prawdopodobnie :P) i twierdził, że to jakieś inne wydanie. Na szczęście udało mi się dogadać ze sprzedawcą i zwróciłem mu towar. Drugi zakup już był bezproblemowy ;]

Właściwie to mogę jeszcze zaliczyć Creativa Zen Micro 5gb od nfsu.

btw. tą pierwszą kupowałem 2 razy, za pierwszym razem niestety sprzedawca bezczelnie wcisnął mi oryginał prosto z kraju towarzysza stalina(prawdopodobnie :P) i twierdził, że to jakieś inne wydanie. Na szczęście udało mi się dogadać ze sprzedawcą i zwróciłem mu towar. Drugi zakup już był bezproblemowy ;]

Ja kupiłem taką z Ukrainy - to są oryginalne płyty. Biorąc pod uwagę, że zamiast 120zł zapłaciłem 45 za nowe... Pod koniec tygodnia donosiciel powinien się pojawić z paczką. Wielu znajomych ma takie płyty, niczym nie różnią się od oryginału, czasem nawet są jakieś bonusy, które są normalnie tylko na japońskich wydaniach.

- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

- sennki cx300 w drodze :)

O, widzę, że ktoś wreszcie będzie mógł bezpośrednio porównać EP-630 i CX300. :)

przeca porownywalem:) ja mam cx300, syn ep630:)

No fakt, ale ja bym chciał tak bardziej retorycznie, szczegółowo. ;)