dj_spinacz Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 co z tego, że nie oryginalnie? świetna płyta x] Quote
White Haven Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Rany julek nasz poczta dostarzyła mi HD-ki dzień po wysyłce. Normalnie cud Jeeeezu jak one brzmią Tylko po co do nich wzmak jeśli dla mnie robi się za głośno przy 3/4 skali w Karmie? Quote
olix Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 A do mnie przyszły dziś PX-y od eternality'ego Quote
Wukio Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Początek tygodnia: t50 od Tadeusa Wczoraj: Epki w Empiku Quote
zergadis0 Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Przed wczoraj kupiłem w TOP-HIFI KOSSy Porta Pro . Quote
Cloud Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Shield do D2 już jakiś czas temu i Demigod Behemotha Quote
nfsu Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 Tak tylko, że ja mam gwarancje polską, a nie realizowana gdzieś za oceanem. Tak, tylko że za 550 MASZ nówki z PL gwarancją A i gwarancja do HD595 się raczej nie przyda, a 150zł w kieszeni (100$ vs 450) jak najbardziej Tylko po co do nich wzmak jeśli dla mnie robi się za głośno przy 3/4 skali w Karmie? Głośność to nie wszystko, Zen Micro je głośnościowo uciągnął. Ale fakt ten zestaw mocno ampa nie potrzebuje (choć i tak twierdze że żeby HDki zagrały na 100% potrzebne jest coś stacjonarnego) Quote
eternality Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 Na Moona nie starczy nie bylbym taki pewny, potrzebuje kaski na wyjazd i wyprzedaje praktycznie caly swoj gear.Zastanawialem sie wlasnie, czy by swojego moona za 150 w komisie nie wystawic Quote
Kratos Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 A ja wciąż oczekuje na "The Apostasy" od Behemoth'a (zamówiony w dzień premiery)...Ta płytka mnie pewnie zmasakruje (Inferno na perkusji, Możdżer na pianinie, chórki zapodające jakieś sumeryjskie txt'y ). Po tym co usłyszałem na promo...nie mam więcej pytań. Quote
squonk Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 1. Cross Road Classic, 2. 2 koncerty Genesis: "Live" i "Three Sides Live". Quote
dj_spinacz Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 Zastanawialem sie wlasnie, czy by swojego moona za 150 w komisie nie wystawic na mnie nie licz pod grado to on nie za bardzo pasował ;] ale popieram, popieram. A potem coś cieplejszego kupić Quote
maba Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 A ja wciąż oczekuje na "The Apostasy" od Behemoth'a Miażdzący materiał i niestety nie strawialny przezemnie Ale myśle, że podobać się może. Quote
modrzew Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 PX 100 :> Jak na razie koniec wałęsania się po mieście z hełmofonem (z deczka niewygodnie w cieplejsze dni ale izolacja lepsza)... Jeszcze niech przyjdą Porty Quote
Guest badnewz Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 apostasy imo szybko sie nudzi, wczesniej wyslawialem ponad miare ta plyte, a teraz widze ze jest taka jakas przecietna,nie wiem co oni tez chca osiagnac klimacikiem a la Nile, jak dla mnie najlepsza plyta Beha jest Demigod, ta nowa jest jakaś taka "słodka" Quote
Kratos Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 A mi właśnie do Demigod ciężko się było przyzwyczaić. Znacznie szybciej "ulegałem" wcześniejszym tworom, zarówno tym pierwszym (do tej pory za jedną z ich najlepszych płyt uważam "Grom", a tytułowy utwór - poezja ) poprzez niesamowitą Satanice aż po późniejsze (z Zośką włącznie). Quote
Cloud Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 Ja tam koneserem ciężkiego metalu nie jestem,ale z Demigod ciężko mi poodróżniać od siebie kawałki, sa takie podobne do siebie... chatakterystyczne są tylko Conquer All (świetny), Slaves Shall Serve (wyśmienity) i niegorsze Demigod oraz Sculpting The Throne Ov Seth. Apostasy nie słyszałem jeszcze, choć słyszałem, że płyta 'miażdży' - cokoliwek by to nie znaczyło, brzmi zachęcająco a zeby nie było że zawalamy wątek oftopami to kupiłem dzisiaj buty, koszulke i pasek (na pasku jest napisane słowo 'music', wiec to jakby muzyczny zakup, nie?) Quote
kwijibo Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 westonki um2 -piec dni na poczcie lezaly Żadnego awizo , nic. Musialem sam sie pofatygowac. eh poczta.... Quote
rs39 Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Bilety na Def Leppard / 19.07 w Mohegan Sun Arena /, do ktorych palam miloscia od 27 lat . No , nie smiac mi sie tutaj malolaty !!! Quote
MacMax Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Apollo Four Forty - Gettin' High on Your Own Supply [za 14.99 z 39.99] Fatboy Slim - Live On Brighton Beach [za 19.99 z 66.99] Znalezione przypadkiem Quote
Recommended Posts