Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rany julek nasz poczta dostarzyła mi HD-ki dzień po wysyłce. :blink: Normalnie cud :D Jeeeezu jak one brzmią :) Tylko po co do nich wzmak jeśli dla mnie robi się za głośno przy 3/4 skali w Karmie?

Posted

Przed wczoraj kupiłem w TOP-HIFI KOSSy Porta Pro :D.

Posted
Tak tylko, że ja mam gwarancje polską, a nie realizowana gdzieś za oceanem.

Tak, tylko że za 550 MASZ nówki z PL gwarancją

A i gwarancja do HD595 się raczej nie przyda, a 150zł w kieszeni (100$ vs 450) jak najbardziej ;)

Tylko po co do nich wzmak jeśli dla mnie robi się za głośno przy 3/4 skali w Karmie?

Głośność to nie wszystko, Zen Micro je głośnościowo uciągnął. Ale fakt ten zestaw mocno ampa nie potrzebuje (choć i tak twierdze że żeby HDki zagrały na 100% potrzebne jest coś stacjonarnego)

Posted
Na Moona nie starczy ;)

nie bylbym taki pewny, potrzebuje kaski na wyjazd i wyprzedaje praktycznie caly swoj gear.Zastanawialem sie wlasnie, czy by swojego moona za 150 w komisie nie wystawic ;)

Posted

A ja wciąż oczekuje na "The Apostasy" od Behemoth'a (zamówiony w dzień premiery)...Ta płytka mnie pewnie zmasakruje (Inferno na perkusji, Możdżer na pianinie, chórki zapodające jakieś sumeryjskie txt'y :D ). Po tym co usłyszałem na promo...nie mam więcej pytań.

Posted
Zastanawialem sie wlasnie, czy by swojego moona za 150 w komisie nie wystawic ;)

na mnie nie licz :D

pod grado to on nie za bardzo pasował ;]

ale popieram, popieram. A potem coś cieplejszego kupić :D

Posted

PX 100 :>

Jak na razie koniec wałęsania się po mieście z hełmofonem (z deczka niewygodnie w cieplejsze dni ale izolacja lepsza)... Jeszcze niech przyjdą Porty :D

Guest badnewz
Posted

apostasy imo szybko sie nudzi, wczesniej wyslawialem ponad miare ta plyte, a teraz widze ze jest taka jakas przecietna,nie wiem co oni tez chca osiagnac klimacikiem a la Nile, jak dla mnie najlepsza plyta Beha jest Demigod, ta nowa jest jakaś taka "słodka" :)

Posted

A mi właśnie do Demigod ciężko się było przyzwyczaić. Znacznie szybciej "ulegałem" wcześniejszym tworom, zarówno tym pierwszym (do tej pory za jedną z ich najlepszych płyt uważam "Grom", a tytułowy utwór - poezja ;) ) poprzez niesamowitą Satanice aż po późniejsze (z Zośką ;) włącznie).

Posted

Ja tam koneserem ciężkiego metalu nie jestem,ale z Demigod ciężko mi poodróżniać od siebie kawałki, sa takie podobne do siebie... chatakterystyczne są tylko Conquer All (świetny), Slaves Shall Serve (wyśmienity) i niegorsze Demigod oraz Sculpting The Throne Ov Seth. Apostasy nie słyszałem jeszcze, choć słyszałem, że płyta 'miażdży' - cokoliwek by to nie znaczyło, brzmi zachęcająco ;)

a zeby nie było że zawalamy wątek oftopami to kupiłem dzisiaj buty, koszulke i pasek (na pasku jest napisane słowo 'music', wiec to jakby muzyczny zakup, nie?)

Posted

Właśnie przyszły PX100 ;)

Posted

Apollo Four Forty - Gettin' High on Your Own Supply [za 14.99 z 39.99] :)

Fatboy Slim - Live On Brighton Beach [za 19.99 z 66.99] :)

Znalezione przypadkiem ;)

Posted

iRiver T60 2GB ;)