Jump to content

Recommended Posts

Posted
...

Pussycat Dolls "PCD"

Gwen Stefani "The Sweet Escape"

:)

A myslałem, że tylko ja z forum ich słucham, całe szczeście nie jestem sam :) No i z tego co wiem te płytki są w przyzwoitych cenach. Wypadałoby je kiedyś kupić.

Posted

Gwen ma bardzo fajny głos chociaż jakoś poprzednia płyta bardziej mi podpasowała. A PCD dają radę nawet biorąc pod uwagę, że większość ludzi twierdzi, że jak to zespół fajnych lasek to bardziej chodzi o wygląd niż o śpiew. :)

Posted
Gwen ma bardzo fajny głos chociaż jakoś poprzednia płyta bardziej mi podpasowała. A PCD dają radę nawet biorąc pod uwagę, że większość ludzi twierdzi, że jak to zespół fajnych lasek to bardziej chodzi o wygląd niż o śpiew. :)

Co do Gwen- już w 'don't speak' było widać potencjał :).

A co do pcd- cóż, nie powiesz, że nie ogląda się teledysków z przyjemnością? ;)

Posted

Oczywiście, że ogląda. Nie to miałem na myśli. Z reguły jest tak, że jak się widzi fajne laski na teledysku to automagicznie się stwierdza, że śpiewać nie potrafią stąd ten wygląd żeby maskować braki wokalne :-) A jak się słucha płyty (czyli za bardzo pooglądać sobie "rozpustnic" nie można ;)) to się okazuje, że co prawda nie są to może divy ale zaśpiewać potrafią :)

Posted

Alizée - Mes Courants Electriques [2003] nowa, nierozpakowana z folii. To cud w sytuacji po 4 latakch od wydania tej płyty :D

Posted

-iriver T30 [dla dziewczyny :(]

-magnetofon Dual c839 RC [dla kumpla :(]

-gramofon Siemens RW 555

poki co to chyba tyle bo strasznie sie splukalem :D

Posted

1. Dzisiaj jest słabe światło

2. Jak oddać kolor lustra? :D To właśnie oddaje kolor otoczenia w pochmurny dzień

3. Co do rys... Poddaje się, nawet nie wyszedł z domu :P

Posted

Co prawda nic nie kupiłem, ale wygrzebałem starą SB128 PCI z szafy, czyli jednym słowem zmodernizowałem mojego kompa ;] Bo pokładówkę toto zgniata

Posted

uauauiua, zabije cie nfsu, to ty mi podwedziles alessandro od typa (napisal mi ze sprzedal wczesniej gosciowi tez z polski :P) Jak bedziesz chcial sie zamienic na SR80 to daj znac ;)

sam chcialem taki zestawik - alessandro + ibasso, ale chec zakupu lustrzanki skutecznie mnie powstrzymuje

Posted
zabije cie nfsu, to ty mi podwedziles alessandro od typa

Muahaha :D Żeby Cię jeszcze bardziej dobić dodam, że dostanę Bowlsy gratis i że słuchawki mają 3 miechy tylko :D

Co do zamiany, to nie wiem: nie mam jeszcze na uszach MS1. Na pewno będę za zamianą na jakieś 2 tygodnie czy miesiąc, ale czy permanentną to nie wiem: z tego, co czytałem, MS1 będą dla mnie idealne.

Posted

tam bowlsy to nie problem, mam dwie pary... chodzi o to ze drugi typ, ktory sprzedaje 20 dolarow taniej nie chce mi ich wyslac :/

Posted
oj dogadać się z niektórymi na wysyłkę do europy to jest tragedia...

x2, na szczęście użyłem mojej silnej i słynnej perswazji :)

Zresztą początki były trudne. W jednym (pierwszym) PMie napisał mi że nie jest gotowy na wysyłkę poza kontynent, że zachowa mój post i że się zastanowi i na koniec napisał, że mi je sprzeda. Po prostu siedziałem pół godziny nad tym myśląc, co odpisać :D

Ale warto było: MS1 lecą do mnie (tak, zgadliście, znowu tak pisze żeby Piroko pownerwiać :) )

z tymi za 75$ jest taki problem, że mają rok i nie są w takim genialnym stanie jak moje :)