kamil.stec Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 w poniedziałek T10 2gb fm ale jeszcze na niego czekam... a kiedyś ep-630... Quote
Yuurei Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Możdżer, Danielsson "Pasodoble" Chiara Civello "Last Quarter Moon" Pussycat Dolls "PCD" Gwen Stefani "The Sweet Escape" Quote
matej7 Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 ...Pussycat Dolls "PCD" Gwen Stefani "The Sweet Escape" A myslałem, że tylko ja z forum ich słucham, całe szczeście nie jestem sam No i z tego co wiem te płytki są w przyzwoitych cenach. Wypadałoby je kiedyś kupić. Quote
Yuurei Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Gwen ma bardzo fajny głos chociaż jakoś poprzednia płyta bardziej mi podpasowała. A PCD dają radę nawet biorąc pod uwagę, że większość ludzi twierdzi, że jak to zespół fajnych lasek to bardziej chodzi o wygląd niż o śpiew. Quote
slashdotcom Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Gwen ma bardzo fajny głos chociaż jakoś poprzednia płyta bardziej mi podpasowała. A PCD dają radę nawet biorąc pod uwagę, że większość ludzi twierdzi, że jak to zespół fajnych lasek to bardziej chodzi o wygląd niż o śpiew. Co do Gwen- już w 'don't speak' było widać potencjał . A co do pcd- cóż, nie powiesz, że nie ogląda się teledysków z przyjemnością? Quote
Yuurei Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Oczywiście, że ogląda. Nie to miałem na myśli. Z reguły jest tak, że jak się widzi fajne laski na teledysku to automagicznie się stwierdza, że śpiewać nie potrafią stąd ten wygląd żeby maskować braki wokalne :-) A jak się słucha płyty (czyli za bardzo pooglądać sobie "rozpustnic" nie można ) to się okazuje, że co prawda nie są to może divy ale zaśpiewać potrafią Quote
pavlitto Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Alizée - Mes Courants Electriques [2003] nowa, nierozpakowana z folii. To cud w sytuacji po 4 latakch od wydania tej płyty Quote
bylyuser Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 -iriver T30 [dla dziewczyny ] -magnetofon Dual c839 RC [dla kumpla ] -gramofon Siemens RW 555 poki co to chyba tyle bo strasznie sie splukalem Quote
Woody_22 Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Sennki MX500 niedawno... grają faajnie;) Quote
norbar Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Dziś epki ale jeszcze nie odpalałem. Btw. moje pierwsze kanałki Quote
Cloud Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Niechciany singiel: What I've Done, Linkin Park Quote
Radzique Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 dziwne zdjęcia zrobiłeś, w ogóle nie oddają koloru i widze już rysy na tyle, ciapo jedna Quote
nfsu Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 1. Dzisiaj jest słabe światło 2. Jak oddać kolor lustra? To właśnie oddaje kolor otoczenia w pochmurny dzień 3. Co do rys... Poddaje się, nawet nie wyszedł z domu Quote
pGo Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Co prawda nic nie kupiłem, ale wygrzebałem starą SB128 PCI z szafy, czyli jednym słowem zmodernizowałem mojego kompa ;] Bo pokładówkę toto zgniata Quote
świstak Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 uauauiua, zabije cie nfsu, to ty mi podwedziles alessandro od typa (napisal mi ze sprzedal wczesniej gosciowi tez z polski ) Jak bedziesz chcial sie zamienic na SR80 to daj znac sam chcialem taki zestawik - alessandro + ibasso, ale chec zakupu lustrzanki skutecznie mnie powstrzymuje Quote
nfsu Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 zabije cie nfsu, to ty mi podwedziles alessandro od typa Muahaha Żeby Cię jeszcze bardziej dobić dodam, że dostanę Bowlsy gratis i że słuchawki mają 3 miechy tylko Co do zamiany, to nie wiem: nie mam jeszcze na uszach MS1. Na pewno będę za zamianą na jakieś 2 tygodnie czy miesiąc, ale czy permanentną to nie wiem: z tego, co czytałem, MS1 będą dla mnie idealne. Quote
świstak Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 tam bowlsy to nie problem, mam dwie pary... chodzi o to ze drugi typ, ktory sprzedaje 20 dolarow taniej nie chce mi ich wyslac :/ Quote
Radzique Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 oj dogadać się z niektórymi na wysyłkę do europy to jest tragedia... Quote
nfsu Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 oj dogadać się z niektórymi na wysyłkę do europy to jest tragedia... x2, na szczęście użyłem mojej silnej i słynnej perswazji Zresztą początki były trudne. W jednym (pierwszym) PMie napisał mi że nie jest gotowy na wysyłkę poza kontynent, że zachowa mój post i że się zastanowi i na koniec napisał, że mi je sprzeda. Po prostu siedziałem pół godziny nad tym myśląc, co odpisać Ale warto było: MS1 lecą do mnie (tak, zgadliście, znowu tak pisze żeby Piroko pownerwiać ) z tymi za 75$ jest taki problem, że mają rok i nie są w takim genialnym stanie jak moje Quote
slashdotcom Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Dziś FNM, 'Album of the year'. Pierwszy raz kupiłem płytkę dla jednego kawałka. Na szczęście okazuje się, że nie tylko on jest dobry ^^. Quote
Recommended Posts