Caleb Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 cala plyta jest fajna, ale szczerze mowiac wole angel dust albo real thing... Quote
slashdotcom Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 cala plyta jest fajna, ale szczerze mowiac wole angel dust albo real thing... Ale na nich nie ma 'Ashes to ashes' ;>. Quote
camilos Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Wczoraj - uniwersalne etui + opaska firmy Hama za jakieś 12zł :] koniec dyndania odtwarzacza podczas biegania :] Quote
kwijibo Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 dzisiaj: clix 4gb - jestem zachwycony:) nie sadzilem ze on taki maly troszke wczesniej: AC/DC Live i NELLY FURTADO Loose tour edition[z Ukrainy] Quote
skorp Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Przedwczoraj czarny iRiver T60 1GB (i jestem bardzo zadowolony z zakupu). Dziś płyta Całej Góry Barwinków pt. "24 Godziny". EDIT: Zauważyłem, że wczoraj przestało mi naliczać posty... Quote
maba Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Px100, które już przyszły. Panasonic SL-SX332, który jest w drodze (Caleb mam nadzieję, że będzie 'dobry'. Pamiętam jeszcze jak na innym forum go mocno polecałeś ) A najnowszy zakup jaki planuje to URy, HDki lub SHP.. spory dylemat Quote
dj_spinacz Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 REM - in time - !!37zł!! rem - decument+lifes rich pageant - 40zł a niedługo S&M metallici oraz Nirvana unplugged x] Quote
Legoland Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ostatnio T10, epki, Pxy, Dżem Akustycznie + Suplement + Autsajder + Lunatycy... + Cake - Fashion Nugget + SNL + Arctic Monkeys- Favourite Worst Nightmare To by bylo na tyle:D Quote
camilos Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Czy karton słuchawek się zalicza? Czy nie bardzo? :] Quote
Caleb Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 maba: wciaz go uzywam i nie narzekam . tak sie zlozylo ze byl tani i go polecali na hydrogenaudio to go kupilem . na mp3playera sie nie skusze bo za duzo mam plyt audio. najbardziej wkurzajace w nim jest to, ze za kazda zmiana baterii trzeba przestawiac tryb na gorszy antyskip/lepsza jakosc, bo standardowo jest odwrotnie . w sumie mniej zadowolony jestem z px100 - trzeba cos nowego, co by mialo bas z wykopem (a'la k26p) i dobra gore (a'la px200). z tego tez powodu niedlugo maja byc grado sr-60 - mam nadzieje, ze w koncu spelnai oczekiwania... swoja droga z tymi sluchawkami to ciezej niz z kolumnami... z kolumnami to mozna zmieniac efekt pomieszczeniem w zaleznosci od gustu, a w sluchawkach niestety nie Quote
waz3u2 Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 W drodze: Apocalyptica - Reflections Apocalyptica - Plays Metalica by four cellos Rammstein - Mutter Rammstein - Rosenrot Rammstein - Sehnsucht Quote
zdzichon Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Dzisiaj doszły do mnie pmx100. Dołączam się do opinii, że to najlepsze(razem z px100 ofkorz) małe przenośne słuchawki na rynku. Małe, wygodne i z wspaniałym dość neutralnym, acz wyrazistym dźwiękiem. Quote
olix Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Dzisiaj doszły do mnie pmx100. Dołączam się do opinii, że to najlepsze(razem z px100 ofkorz) małe przenośne słuchawki na rynku. Małe, wygodne i z wspaniałym dość neutralnym, acz wyrazistym dźwiękiem. Pytanko. Da się w nich słuchać leżąc? Quote
maba Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 W pxach się da, w pmxach podejżewam, że też. W shsach się dało.. Quote
zdzichon Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pytanko. Da się w nich słuchać leżąc? Słucham w słuchawkach tylko w terenie, ale właśnie sprawdziłem i da się jak najbardziej Quote
koplej Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 mpio ml 200 2gb i wędkę kupiłem - podczas 1-szego testowania słuchałem muzyki więc chyba się też liczy ;p Quote
dj_spinacz Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Lao Che - Powstanie Warszawskie - 20zł Nirvana - unplugged - 16,5zł kocham allegro Quote
Siergiej Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 03.03.2007 Velvet Revolver - Libertad ... 67 zł za Deluxe Edition z DVD :] Płytka jest świetna, hard rock w najlepszym wydaniu od czasu... poprzedniej płytki Velvet'ów BTW Bonusowy kawałek country jest po prostu piękny Quote
Shah Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Iriver S10. To mój pierwszy playerek. Teraz czas ma słuchaweczki Quote
warlock Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Dorwałem rzecz praktycznie nieosiągalną w tradycyjnych sklepach. Camel - Rajaz* [HDCD] (rockserwis.pl, 59.90zł) PRZEPIĘKNY album, rewelacyjna jakość dźwięku i wspaniały rozkładany booklet utrzymany w klimacie pustyni (podobnie zresztą jak sama muzyka), po którego otwarciu witają nas takie oto słowa: The music of poets once carried caravans across the great deserts. Sung to a simple metre of the animal's footsteps, it transfixed weary travellers on their sole objective... journey's end. This poetry is called 'rajaz'. It is the rythm of the camel. Jedna z nielicznych płyt, której daję bezwzględne 10/10. Album w pierwszej piątce moich ukochanych płyt. Imo ARCYDZIEŁO Andy Latimera, art rock najwyższych lotów. Odpływam przy każdym odsłuchu... *czyt. rahaz Quote
White Haven Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 A ja stałem się posiadaczem senków HD 595 za jedyne 450 zł Powinny dojść do wtorku. Quote
olix Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 A ja stałem się posiadaczem senków HD 595 za jedyne 450 zł Powinny dojść do wtorku. taniocha, gratulacje Quote
nfsu Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 taniocha, gratulacje A ja wiem, czy taka taniocha? Za 100 PLN więcej można kupić nowe. Używki można wyrwać za 100$ (właśnie byłem wcześniej przed wyborem czy HD595 czy "Mjuzik1i": wybrałem "Mjuziki1", ale teraz mam - właściwie moja siostra ma - też i HD595 ) Aha, tak BTW: jeśli będziecie chcieli dany przedmiot sprzedać, nie piszcie nigdy za ile go kupiliście. Bardzo często się spotykam z akcjami typu "kupiłeś go za tyle,więc ja dam tyle". Po pierwsze to irytujące a po drugie ubywa nam chętnych. Dlatego też np. na Head-fi po zakończeniu transakcji powinno się wywalić wszelkie kwoty z wątku. Quote
White Haven Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Tak tylko, że ja mam gwarancje polską, a nie realizowana gdzieś za oceanem. Quote
Tadeus Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Rammstein "Mutter" - wiem wiem niezbyt oryginalne ;] Quote
Recommended Posts