Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wczoraj - uniwersalne etui + opaska firmy Hama za jakieś 12zł :] koniec dyndania odtwarzacza podczas biegania :]

• 4 weeks later...
Posted

dzisiaj: clix 4gb - jestem zachwycony:) nie sadzilem ze on taki maly

troszke wczesniej: AC/DC Live i NELLY FURTADO Loose tour edition[z Ukrainy]

Posted

Przedwczoraj czarny iRiver T60 1GB (i jestem bardzo zadowolony z zakupu). Dziś płyta Całej Góry Barwinków pt. "24 Godziny".

EDIT: Zauważyłem, że wczoraj przestało mi naliczać posty... :huh:

Posted

Px100, które już przyszły.

Panasonic SL-SX332, który jest w drodze (Caleb mam nadzieję, że będzie 'dobry'. Pamiętam jeszcze jak na innym forum go mocno polecałeś ;))

A najnowszy zakup jaki planuje to URy, HDki lub SHP.. spory dylemat :)

Posted

Ostatnio T10, epki, Pxy, Dżem Akustycznie + Suplement + Autsajder + Lunatycy... + Cake - Fashion Nugget + SNL + Arctic Monkeys- Favourite Worst Nightmare

To by bylo na tyle:D

Posted

Czy karton słuchawek się zalicza? Czy nie bardzo? :]

Posted

maba: wciaz go uzywam i nie narzekam :P. tak sie zlozylo ze byl tani i go polecali na hydrogenaudio to go kupilem :P. na mp3playera sie nie skusze bo za duzo mam plyt audio. najbardziej wkurzajace w nim jest to, ze za kazda zmiana baterii trzeba przestawiac tryb na gorszy antyskip/lepsza jakosc, bo standardowo jest odwrotnie :P. w sumie mniej zadowolony jestem z px100 - trzeba cos nowego, co by mialo bas z wykopem (a'la k26p) i dobra gore (a'la px200). z tego tez powodu niedlugo maja byc grado sr-60 - mam nadzieje, ze w koncu spelnai oczekiwania... swoja droga z tymi sluchawkami to ciezej niz z kolumnami... z kolumnami to mozna zmieniac efekt pomieszczeniem w zaleznosci od gustu, a w sluchawkach niestety nie :(

Posted

W drodze:

Apocalyptica - Reflections

Apocalyptica - Plays Metalica by four cellos

Rammstein - Mutter

Rammstein - Rosenrot

Rammstein - Sehnsucht

Posted

Dzisiaj doszły do mnie pmx100.

Dołączam się do opinii, że to najlepsze(razem z px100 ofkorz) małe przenośne słuchawki na rynku. Małe, wygodne i z wspaniałym dość neutralnym, acz wyrazistym dźwiękiem.

Posted
Dzisiaj doszły do mnie pmx100.

Dołączam się do opinii, że to najlepsze(razem z px100 ofkorz) małe przenośne słuchawki na rynku. Małe, wygodne i z wspaniałym dość neutralnym, acz wyrazistym dźwiękiem.

Pytanko. Da się w nich słuchać leżąc? :D

Posted
Pytanko. Da się w nich słuchać leżąc?

Słucham w słuchawkach tylko w terenie, ale właśnie sprawdziłem i da się jak najbardziej :)

Posted

03.03.2007 Velvet Revolver - Libertad ... 67 zł za Deluxe Edition z DVD :]

Płytka jest świetna, hard rock w najlepszym wydaniu od czasu... poprzedniej płytki Velvet'ów :D

BTW Bonusowy kawałek country jest po prostu piękny :)

Posted

Dorwałem rzecz praktycznie nieosiągalną w tradycyjnych sklepach.

rajazCD.gif

Camel - Rajaz* [HDCD] (rockserwis.pl, 59.90zł)

PRZEPIĘKNY album, rewelacyjna jakość dźwięku i wspaniały rozkładany booklet utrzymany w klimacie pustyni (podobnie zresztą jak sama muzyka), po którego otwarciu witają nas takie oto słowa:

The music of poets once carried caravans across the great deserts. Sung to a simple metre of the animal's footsteps, it transfixed weary travellers on their sole objective... journey's end.

This poetry is called 'rajaz'.

It is the rythm of the camel.

Jedna z nielicznych płyt, której daję bezwzględne 10/10. Album w pierwszej piątce moich ukochanych płyt. Imo ARCYDZIEŁO Andy Latimera, art rock najwyższych lotów. Odpływam przy każdym odsłuchu...

*czyt. rahaz :)

Posted
taniocha, gratulacje

A ja wiem, czy taka taniocha? Za 100 PLN więcej można kupić nowe. Używki można wyrwać za 100$ (właśnie byłem wcześniej przed wyborem czy HD595 czy "Mjuzik1i": wybrałem "Mjuziki1", ale teraz mam - właściwie moja siostra ma - też i HD595 :lol: )

Aha, tak BTW: jeśli będziecie chcieli dany przedmiot sprzedać, nie piszcie nigdy za ile go kupiliście. Bardzo często się spotykam z akcjami typu "kupiłeś go za tyle,więc ja dam tyle". Po pierwsze to irytujące a po drugie ubywa nam chętnych.

Dlatego też np. na Head-fi po zakończeniu transakcji powinno się wywalić wszelkie kwoty z wątku.