Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meizu m6 4gb z devilnetu. Teraz trzeba jakieś słuchafony do niego i będzie git :)

Posted

Shure SE530 - 2 miesiace temu

Trekstor Vibez - 1 miesiac temu

iriver Clix2 - 2 tygodnie temu

D2 - kilka dni temu

Chciałbym sie juz zatrzymac, ale cos czuje ze D2 niedlugo poleci swoja droga...

Posted

bjoerk - volta

ipod classic 80gb black - bedzie jakos w przyszlym tygodniu :]

Posted

Głośniki do komputera Creative Inspire T3100, góra troszeczkę plastikowa ale generalnie za tą cenę jest dobrze :)

Posted

57167.jpg

Uwielbiam ;)

Posted
Czytałem jakąś recenzję z której wynikało, że to średni wynalazek... Jak będziesz miał okazję porównaj z wynalazkami Majkela czy Forzy :D

Mam wrażenie, że to raczej taka namiastka prawdziwego wzmaka słuchawkowego, bo portable to nie jest, a na solidny sprzęcik audio to też średnio wygląda :)

Gdzieś tam wyczytałem, że to dla tych, którzy w swoim hifi nie mają wyjścia słuchawkowego - co wcale nie musi oznaczać, że ma to zapewnić zaledwie standardowy dźwięk.

HD 595? Pół godziny odsłuchu i totalnie nie zdołałem się do nich przekonać ;/ Może to za krótko? Ja raczej jednak stawiam na wersję, że to nie mój dźwięk.

Posted

A do mnie dziś dotarły (prezent, nie zakup, ale na jedno wychodzi :P ) nowiusieńkie Grado SR60. Niedawno wyjąłem z paczki i teraz wygrzewam na głowie z nieschodzącym bananem na twarzy :D

Posted

nights_daniel.jpg

:D

DANIEL DRUMZ - "Nightsessions At Seventh Floor" - duża dawka znakomitego funku

Posted