majkel Posted April 22 Report Share Posted April 22 6 godzin temu, jacmiszcz92 napisał(a): To jest oczywiście bzdura. Ludzie w XXI wieku nie umieją czytać ze zrozumieniem lub czytają tylko nagłówki To co tam ze zrozumieniem o szczepionkach przeczytałeś ostatnio? 15 godzin temu, audionanik napisał(a): Mam gejfona SE od 2016r. Bateria jest do wymiany, ale działa. Lubię takie zagrywki. Jedyny iPhone, który wzbudził kiedyś moją chęć posiadania. Ale to było zanim nabyłem pierwszego smartfona, i przed pogorszeniem się widzenia z bliska. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lobuz1 Posted April 22 Popular Post Report Share Posted April 22 Dziękuję Przemku. @Tytus1988 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Weird_O Posted April 23 Popular Post Report Share Posted April 23 (edited) Music flows... MHDT Orchid SE 1.1 Bardzo dziękuję @fallow za ogrom pracy i czasu włożonych w jego modyfikacje. Rezultat onieśmiela! Edited April 23 by Weird_O 14 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marcelmtbmx Posted April 23 Popular Post Report Share Posted April 23 Ostatni zakup, Symphonium Meteor 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted April 23 Report Share Posted April 23 8 minut temu, marcelmtbmx napisał(a): Ostatni zakup, Symphonium Meteor Jak u nich z wygodą? Bo kształt wygląda mało wygodnie, ale pozory mylą. I jeszcze jedno pytanko, bo nie mają otworów wentylacyjnych - nie powodują dyskomfortu w uchu przez to? Spotkałem się z takimi opiniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelmtbmx Posted April 23 Report Share Posted April 23 59 minut temu, Dirian napisał(a): Jak u nich z wygodą? Bo kształt wygląda mało wygodnie, ale pozory mylą. I jeszcze jedno pytanko, bo nie mają otworów wentylacyjnych - nie powodują dyskomfortu w uchu przez to? Spotkałem się z takimi opiniami. Fit jest Ok i to tyle. Ja nie mam problemu z siedzeniem słuchawki w uchu ale nie ma co liczyć na pewność siedzenia jak w semi-custom. Tak, nie są wentylowane ale ja dyskomfortu nie odczuwam - tu jest na pewno lepiej niż np. w takich RSV gdzie one powodowały uczucie większego ciśnienia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted April 24 Report Share Posted April 24 UNO w biurze Niczego więcej (w biurze) mi nie trzeba 👍 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertos Posted April 24 Report Share Posted April 24 W dniu 23.04.2023 o 12:40, marcelmtbmx napisał(a): Ostatni zakup, Symphonium Meteor jak to gra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallow Posted April 24 Report Share Posted April 24 (edited) W dniu 23.04.2023 o 11:12, Weird_O napisał(a): Music flows... MHDT Orchid SE 1.1 Bardzo dziękuję @fallow za ogrom pracy i czasu włożonych w jego modyfikacje. Rezultat onieśmiela! Miło mi to czytać i cieszę się niezmiernie że i Ty się cieszysz @Weird_O. Ewidentnie, podążamy w tym samym brzmieniowym kierunku co do zasady Fajnie też, że udało się zintegrować DEM recklock w postaci odwracalnego moda. https://www.audialonline.com/community/topic/tda1541a-dem-clocking/ Można czerpać z doświadczeń Pedja Rogica garściami, sonicznie to jest sztosik Edited April 24 by fallow 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1777 Posted April 25 Report Share Posted April 25 W dniu 20.04.2023 o 18:48, Hustler napisał(a): @jarzyna Fajne słuchawki i pokemony. Na kubku motyw z Dragon Ball czy coś innego? U mnie zakupy z cyklu - małe i tanie, a cieszy. Bardzo dobre tipsy. Mam i nie szukam dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelmtbmx Posted April 25 Report Share Posted April 25 (edited) W dniu 24.04.2023 o 12:41, robertos napisał(a): jak to gra? W skrócie- rozrywkowo, swobodnie, gładko. Dla mnie super balans. Bas i najwyższy sopran są podkreślone w stosunku do reszty. Mimo, że to armatura to wyciąga fajny subbas, niższa średnica jest odpowiednio dociążona ale na pewno nie jest to zamulony przekaz, w odczuciu basu jest mniej niż sugerują wykresy. Średnica ocieplona, ani wycofana ani wypchnięta do przodu. Sopran gładki z super rozciągnięciem, nie słychać klasycznego roll-offa jak w wielu dokach i jest charakterystyczna iskierka. Słuchawki grają swobodnie, nie ma ciasnoty. Detal jest wg. mnie bardzo fajny ale podany w bardzo gładki sposób, bez ostrości. Poleciałbym je tym, którzy szukają IEM’ów o rozrywkowym brzmieniu z technikaliami wartymi tyle ile słuchawki kosztują. Nie polecam szukających sterylnie brzmiących doków i wypchniętą średnicą. Tu jest rozrywkowo, z detalem podanym w przystępny sposób a nie kosztem agresywnego strojenia. Edited April 25 by marcelmtbmx 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post jarzyna Posted April 25 Popular Post Report Share Posted April 25 Symphonium Meteor Psyduck zastanawia się jak oni zmieścili te słuchawki w etui. 16 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Hustler Posted April 25 Popular Post Report Share Posted April 25 Polowałem, polowałem i wreszcie upolowałem. Pierwsza wersja trybryd (DD+planar+BA) TRI I3. 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1777 Posted April 25 Report Share Posted April 25 2 godziny temu, Hustler napisał(a): Polowałem, polowałem i wreszcie upolowałem. Pierwsza wersja trybryd (DD+planar+BA) TRI I3. Miałem. Wyglądają jak moje moje :). Mocne granie w lekka v. Duży bas😊. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted April 25 Report Share Posted April 25 @Tomek1777 Może i Twoje - te mają nieoryginalne etui oraz trochę rys. Brzmienie się zgadza, obudowy są naprawdę duże i chwilę zajęło mi dobranie odpowiednich tipsów - dobrze było zbierać różne nakładki, bo finalnie przypasowały mi jakieś no-name'y o specyficznej budowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 25 Report Share Posted April 25 (edited) 13 minut temu, Hustler napisał(a): @Tomek1777 Może i Twoje - te mają nieoryginalne etui oraz trochę rys. Brzmienie się zgadza, obudowy są naprawdę duże i chwilę zajęło mi dobranie odpowiednich tipsów - dobrze było zbierać różne nakładki, bo finalnie przypasowały mi jakieś no-name'y o specyficznej budowie. Jeśli od Tomka to wcześniej były moje a jeszcze wcześniej miał je @Jot R 😊 Edited April 25 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted April 25 Report Share Posted April 25 @lobuz1 Ten egzemplarz przyjechał zza Odry, ale może i aż tam zawędrowały. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dirian Posted April 26 Popular Post Report Share Posted April 26 Pierwsze i być może nie ostatnie Focale w mojej kolekcji ☺️ 24 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1777 Posted April 26 Report Share Posted April 26 21 godzin temu, Hustler napisał(a): @lobuz1 Ten egzemplarz przyjechał zza Odry, ale może i aż tam zawędrowały. Prezentują ponadprzeciętny stosunek poweru i wygaru do ceny . Można ostro na nich pojechać. 11 godzin temu, Dirian napisał(a): Pierwsze i być może nie ostatnie Focale w mojej kolekcji ☺️ Czyli ...? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arturro13 Posted April 26 Popular Post Report Share Posted April 26 Właśnie przyjechały z daleka.. Es Lab ES-R10 Dopełnienie zestawu Yamamoto Sound Craft, czyli wzmacniacz HA-02 (lampki Sylvania Gold Brand) + dac YDA-01 20 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_salgado_ Posted April 26 Report Share Posted April 26 40 minut temu, arturro13 napisał(a): Właśnie przyjechały z daleka.. Es Lab ES-R10 Dopełnienie zestawu Yamamoto Sound Craft, czyli wzmacniacz HA-02 (lampki Sylvania Gold Brand) + dac YDA-01 Gratulacje ! Świetne słuchawki 😊 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted April 26 Report Share Posted April 26 @arturro13 Wzmacniacz też zacny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted April 26 Report Share Posted April 26 3 godziny temu, Tomek1777 napisał(a): Czyli ...? Ale że o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizniak Posted April 27 Report Share Posted April 27 9 hours ago, Dirian said: Ale że o co chodzi? Bathys, Focal Bathys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbartek Posted April 27 Report Share Posted April 27 Jest muzyka, jest i na czym słuchać ANC na piątkę. Coraz częściej słucham w biurze i jest czasem potrzeba odcięcia się od dźwięków otoczenia, ale genialna jest w takiej sytuacji funkcja speak-to-chat która automatycznie włącza tryb ambient i zatrzymuje muzykę kiedy wyczuje że coś powiedziałem.Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts