Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Play napisał(a):

@loathemogę ci zrobić taki sam za połowę ceny

125zl... biorę xD

Posted
8 godzin temu, Dirian napisał(a):

Zależy co kogo fatyguje, mnie Nanny potrafiły momentami trochę męczyć graniem przetworników EST.

SA6 OG grają mocno inaczej, są spokojniejsze, mniej rozrywkowe i bardziej "intymne". Nie ma w nich tyle powietrza co w Nanna. Mają też mniej basu. Takie spokojne granie któremu niewiele można zarzucić (no dla mnie brakowało niskich tonów). SA6 MKII grają trochę bardziej w stylu Nanna.

Idealnie, w takim razie to są doki dla mnie. :)

Posted
38 minut temu, loathe napisał(a):

125zl... biorę xD

A to nie, myślałem, że to dużo drożej będzie

Posted
17 minut temu, lobuz1 napisał(a):

Przesyłka z Japonii- szacunek za ręcznie napisany list! Słuchaweczki w idealnym stanie, można powiedzieć że nówka sztuka.

@Tytus1988 @docentore

Panie Prezesie melduję wykonanie zadania…jakoś tak to leciało. 😊

IMG_1115.jpeg

IMG_1117.jpeg

IMG_1118.jpeg

Piękne Japońce 🍒👍

Mógłbyś krótko porównać je do WP900? Są jakieś cechy wspólne czy to totalnie co innego jeśli chodzi o dźwięk?

• Thanks 1
Posted (edited)
Godzinę temu, Dirian napisał(a):

Piękne Japońce 🍒👍

Mógłbyś krótko porównać je do WP900? Są jakieś cechy wspólne czy to totalnie co innego jeśli chodzi o dźwięk?

Dzięki. Posłucham i będę porównywał bo teraz nie mam za bardzo warunków. Tak na szybko ESW9 grają cieplej, pełniej, żywiołowej, bliżej (a 950 wydają się ich jaśniejszą, bardziej konturową wersją) niż jasniejsze WP900, na których wokale (średnica) jest wycofana, tak jakby grało ze studni i stawiają swego rodzaju barierę do pełnego wglądu w nagranie.

Moim zdaniem maluchy wypadają ciekawiej, grają bardziej angażująco. 😊

IMG_1119.jpeg

Edited by lobuz1
  • Like 3
  • Thanks 2
Posted

WP900 zdecydowanie wygrywają wyglądem, wg mnie dźwiękowo lepiej wypada ESW950/990 bądź ESW9ltd.
WP900 są za jasne jak na mój gust.

• Like 2
Posted (edited)
2 godziny temu, lobuz1 napisał(a):

IMG_1115.jpeg

Wspaniały ten list, takie trochę haiku z tym item w każdym zdaniu na końcu :)

Edited by zdzichon
Posted (edited)
5 godzin temu, zdzichon napisał(a):

Japończycy chyba lubią takie klimaty, czasami dostaję liściki przy zakupach np. noźy. 😊

Podskoczyłem jeszcze do paczkomatu a tam przesyłka od @Spawn. Dziekuję Mateusz. 😊

IMG_1120.jpeg

Edited by lobuz1
  • Like 3
Posted (edited)
9 minut temu, MichalZZZ napisał(a):

Dojechał nowy domek dla zabawek :) 

Szafka robiona na zamówienie, pod wymiar. Lite solidne drewno (Palisander) o przepięknej barwie ❤️

IMG_3526.JPG

IMG_3606.JPG

IMG_3597.JPG

IMG_3609.JPG

IMG_3645.JPG

IMG_3634.JPG

IMG_3685.JPG

Gratulacje, piękny mebel- brakuje serduszek. Słuchawki „nie ugotują się” od tej lampy? Może nie jest to dobre miejsce dla nich. Pisałeś, ze Woo tak się grzeje.

Edited by lobuz1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Dziękuję. Niee, aż tak sie nie grzeje :) Zresztą będą z tyłu zamontowane wiatraczki, co by mogłby chłodzić sprzęt. Myśle tez o klimie na lato. Zobaczymy. Pozatym słuchawki prawdopodobnie (mam kilka jeszcze innych pomysłów) będą wisieć na ścianie na takich wieszakach :

https://www.thomann.de/ie/rooms_audio_line_wh_n_headphone_wall_holder.htm

Edited by MichalZZZ
Posted

Świeżutkie prosto z Hong Kongu.

image.png

• Like 6
Posted
26 minut temu, timecage napisał(a):

Świeżutkie prosto z Hong Kongu.

image.png

To vaporware czy inny nowy synthpop?

Posted

Drobny zakup do biura

Szukałem czegoś co ma wyjście 4,4mm BAL i całkiem fajną moc.. i znalazłem, do tego cena za jaką udało mi się kupić to już ech... nie mogłem się oprzeć.

FiiO Q11

Image (8).jpeg

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

Cena (395 PLN na Ali) jest rzeczywiście kusząca. A jak to gra ?

Edited by marek_m
Posted
Teraz, marek_m napisał(a):

Cena jest rzeczywiście kusząca. A jak gra ?

Trudno wyrokować... po krótkich odsłuchach, ale tak po cieplejszej stronie, łagodzi górę, trochę gubi szczegóły.

Jest za to przyjemnie i relaksująco, do pracy jak znalazł. Tutaj nie chodziło mi o mi o jakieś mistrzostwo ale o ten port 4,4 (co by nie musieć zmieniać kabla w pracy) i w razie mieć te 500mW.

• Thanks 1