Najner Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 5 godzin temu, Marakas napisał(a): Kolejny zakup w ciemno, kolejny strzał w 10 ! Jak grają z Mojo2? Dorzuć im trochę trochę dołu i daj znać, czy wyrabiają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meehooj Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Ozric Tentacles - Erpland [CD] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaryP Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Wkońcu się udało dorwać. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tome-k Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 19 godzin temu, marek_m napisał(a): Też się do zimy szykuję Bardzo dobry wybór! Gratuluję 🙂 Tego typu piece, idealnie sprawdzają się w mroźne, długie, zimowe wieczory..... ja już grzeję chyba dziesiątą zimę 😄 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 1 godzinę temu, hubercik12311 napisał(a): kabel 2pin FAAEAL ze złączem 3.5mm i jak oceniasz? bo w koszyku mam 😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 (edited) 5 minut temu, Tome-k napisał(a): Bardzo dobry wybór! Gratuluję 🙂 Tego typu piece, idealnie sprawdzają się w mroźne, długie, zimowe wieczory..... ja już grzeję chyba dziesiątą zimę 😄 Myślałem, że to fotka z 1 listopada. 😊 Lubisz grubo- pamiętam kanapkę a teraz lampki, gratulacje 😊 Edited November 17, 2022 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tome-k Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 39 minut temu, lobuz1 napisał(a): Lubisz grubo- pamiętam kanapkę a teraz lampki, gratulacje Bardzo dziękuję za miłe słowo 🙂 Co do rzeczonej grubości.......cóż, każdemu inna pieszczota.... 🤣 ..... aby uniknąć offtopu, kilka dni temu takie kabelki kupiłem, które do cienkich nie należą 😆 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 1 godzinę temu, Birken napisał(a): i jak oceniasz? bo w koszyku mam 😊 Sam kabel raczej z tych nieco bardziej sztywnych. Wykonane bardzo dobrze, szczególnie w stosunku do ceny. Wrażenia dźwiękowe to za parę dni dopiero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 8 godzin temu, Marakas napisał(a): Kolejny zakup w ciemno, kolejny strzał w 10 ! Nie wiem co to za iem-y ale strzelam w ciemno - SeeAudio NEO 4 godziny temu, hubercik12311 napisał(a): Przyjechało z shoopipipi trochę miedziuchy do Shuoerów:) Zobaczymy jak to będzie grało razem. Dla ścisłości kabel 2pin FAAEAL ze złączem 3.5mm Będą grały jak "złote" - kwestia gustu i smaku. W końcu jedno i drugie to kabelki przewodzące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 (edited) 6 minut temu, marco-polo napisał(a): Nie wiem co to za iem-y ale strzelam w ciemno - SeeAudio NEO Jak to ma się do napisu na pudełku? To Unique Melody Mest II. Edited November 17, 2022 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 5 minut temu, lobuz1 napisał(a): Jak to ma się do napisu na pudełku? To Unique Melody Mest II. Drugie słowo to widoczne to pierwsze trochę kabelek przykrył. Niestety nie jestem dobrty w rebusach nazw chińskich iemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 9 minut temu, marco-polo napisał(a): Nie wiem co to za iem-y ale strzelam w ciemno - SeeAudio NEO Będą grały jak "złote" - kwestia gustu i smaku. W końcu jedno i drugie to kabelki przewodzące. Iemy to UM MEST ale które to nie wiem. Co do teorii o graniu kabli, kupiłem ten ciekawości i dla sprawdzenia samego siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Teraz, marco-polo napisał(a): Drugie słowo to widoczne to pierwsze trochę kabelek przykrył. Niestety nie jestem dobrty w rebusach nazw chińskich iemów. Do SeeAudio NEO w żaden sposób nie pasuje ten rebus. To fajne iemy, miałem Mest I i miło wspominam. 2 minuty temu, hubercik12311 napisał(a): Iemy to UM MEST ale które to nie wiem. Mest Ii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Trochę rzeczy eksploatacyjnych na zimę z shopee (ogumienie, pudełka na gumy no i aktualnie obowiązkowy zakup każdego cierpiącego na naszą chorobę kabelek Jcally USB C - USB C) Drapnięte z Mi 10 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallow Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 (edited) 9 godzin temu, Artorias napisał(a): Na pewno są ładniejsze W sensie, Fostexy ze swoim lakierem urushi, są ładniejsze, tak, zgadza się :))) 5 godzin temu, bakus1233 napisał(a): Rzecz jasna fostexy th900 są ładniejsze. Rzecz jasna 9 godzin temu, Dirian napisał(a): Jakby Ci się chciało naskrobac później pare słów w ramach porównania to bym był wdzięczny Jasna rzecz, nie ma problemu, w przeciwieństwie do moich "młodzieńczych lat" w audio, dam sobie trochę czasu, żeby je lepiej poznać, teraz mam tylko pierwsze wrażenia.... Całkiem dobra promocja jest na nie obecnie u Denona bezpośrednio. 5.9K PLN Edited November 17, 2022 by fallow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audionanik Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 18 minut temu, fallow napisał(a): teraz mam tylko pierwsze wrażenia.... No i właśnie te są najciekawsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marakas Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 (edited) 5 godzin temu, Najner napisał(a): Jak grają z Mojo2? Dorzuć im trochę trochę dołu i daj znać, czy wyrabiają Grają bardzo przyjemnie z mojo. Póki co ciężko, coś więcej wywnioskować o dole ze względu na to , że jeszcze nie przegrały więcej niż 10 godz. Za jakiś czas skrobnę coś więcej w fanklubie. Edited November 17, 2022 by Marakas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 58 minut temu, Marakas napisał(a): Póki co ciężko, coś więcej wywnioskować o dole ze względu na to , że jeszcze nie przegrały więcej niż 10 godz. Za jakiś czas skrobnę coś więcej w fanklubie. Ja miałem z Mest MK1 taką sytuację, że na początku grały mi super, ale po kilkudziesięciu godzinach bas mocno się utwardził i podobał mi się mniej (lubię więcej niż mniej ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audionanik Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Godzinę temu, Najner napisał(a): bas mocno się utwardził i podobał mi się mniej (lubię więcej niż mniej ) Twardy nie może być duży? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 9 godzin temu, audionanik napisał(a): Twardy nie może być duży? Przed uwtardzeniem dłużej wygasał, o to mi chodziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek1004 Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 I ponownie swoje ulubione słuchawki mam. Cieszę się jak dziecko i to dzięki wielkiej pomocy naszego forumowego kolegi @The Grand Wazoo. Jeszcze raz wielkie dzięki. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 2 minuty temu, piotrek1004 napisał(a): I ponownie swoje ulubione słuchawki mam. Cieszę się jak dziecko i to dzięki wielkiej pomocy naszego forumowego kolegi @The Grand Wazoo. Jeszcze raz wielkie dzięki. Czy to monoprice HM5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 3 minuty temu, marco-polo napisał(a): Czy to monoprice HM5? jak widzę że ty posta napisałeś w jakimś temacie to się boję przeczytać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek1004 Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 (edited) Brainwavz HM5 rev.2, dźwiękowo nie odbiegają od rev.1 jedynie sztywność konstrukcji jest gorsza. Edited November 18, 2022 by piotrek1004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 TGX-Ear Serratus, pchełki 300 Ohm. Zamówione ponad miesiąc temu, wysłane po 2 tygodniach (ręczna robota każdej pary). Czas transportu Kanada=>Polska - 4 dni Czas transportu Warszawa-Łączyny=>Warszawa-Środmieście - 11 dni 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts