Jump to content

Muzyczne Zakupy

ignacy

Recommended Posts

1 godzinę temu, jacmiszcz92 napisał(a):

8434322_4_f.jpg

Nowy przewód do burka dla stacjonarki

200cm? Potrzebujesz taki długi? Nie chcę zaczynać kontrowersyjnych tematów, ale IMO im krótszy tym mniejsze szanse na zakłócenia, opóźnienia i inne takie tam...

Godzinę temu, Qaz12 napisał(a):

Też mam do Burka Baseusa 

I jak ci się sprawuje?

31 minut temu, konrad_a napisał(a):

200cm? Potrzebujesz taki długi? Nie chcę zaczynać kontrowersyjnych tematów, ale IMO im krótszy tym mniejsze szanse na zakłócenia, opóźnienia i inne takie tam...

1m ledwo starcza mi od burka po lewej stronie biurka do stacji dokującej po prawej stronie. A stacjonarka będzie stała na ziemi pod lub obok biurka

8 minut temu, jacmiszcz92 napisał(a):

I jak ci się sprawuje?

1m ledwo starcza mi od burka po lewej stronie biurka do stacji dokującej po prawej stronie. A stacjonarka będzie stała na ziemi pod lub obok biurka

Uhm. A stacjonarka ma może wyjście po optyku? Optyk nie jest tak wrażliwy na długość....

44 minuty temu, jacmiszcz92 napisał(a):

I jak ci się sprawuje?

Na pewno lepszy niż fabryczny, gra czyściej. Np AudioQuest gra bardziej analogowo, różnice są bardzo subtelne między nimi, ale już między Baseusem, a kablem od Oneplusa już słychać wyraźnie różnice.

• Like 1

Godzinę temu, konrad_a napisał(a):

Uhm. A stacjonarka ma może wyjście po optyku? Optyk nie jest tak wrażliwy na długość....

Nie, niestety nie będzie miała. Płyta z niższej półki, bo ceny nowego sprzętu są chore... Poza tym, optyk gra ogólnie słabiej niż USB

Edited by jacmiszcz92
  • Like 1
  • Confused 1

Teraz, Rafacio napisał(a):

A co to jest? Jakaś stacja dokująca do DAP-a?

A&K Acro ca1000 :) taki wynalazek od A&K ale kombajn biurkowy bateryjny więc można sobie z tym biegać po pokojach i taki był zamysł żeby przy gorszym samopoczuciu przenieść się do sypialni w pozycję leżąca :) a gra świetnie i przyszłościowo popędzi większość słuchawek :)

• Like 2

16 godzin temu, kajo1971 napisał(a):

A&K Acro ca1000 :) taki wynalazek od A&K ale kombajn biurkowy bateryjny więc można sobie z tym biegać po pokojach i taki był zamysł żeby przy gorszym samopoczuciu przenieść się do sypialni w pozycję leżąca :) a gra świetnie i przyszłościowo popędzi większość słuchawek :)

Jak Gra ten A&K też jestem nim zainteresowany

1 godzinę temu, blackromek napisał(a):

Jak Gra ten A&K też jestem nim zainteresowany

Progres w stosunku do ifi zen stack  znaczny :) i do tego pozostała muzykalność :) najlepiej wypożyczyć na odsłuchy od kolegów z mp3store i posłuchać . U mnie z HD600 na kabelku 4.4 na miedzi pozłacanej od Jimmiego Dragona ładnie złapało synergie :)

@kajo1971 naprawdę nie ma o czym mówić :) Większa w tym zasługa Marcina, który błyskawicznie przesłał sprzęt i dzięki temu mogliśmy sprawdzić, jak ACRO sprawuje się w działaniu :) Bardzo się cieszę, że jesteś z niego zadowolony :) Z własnej strony dziękuję za miłe spotkania w koleżeńskiej atmosferze oraz gratuluję zakupu🙂👍🥇

• Like 6
  • Thanks 1

4 godziny temu, Tytus1988 napisał(a):

@kajo1971 naprawdę nie ma o czym mówić :) Większa w tym zasługa Marcina, który błyskawicznie przesłał sprzęt i dzięki temu mogliśmy sprawdzić, jak ACRO sprawuje się w działaniu :) Bardzo się cieszę, że jesteś z niego zadowolony :) Z własnej strony dziękuję za miłe spotkania w koleżeńskiej atmosferze oraz gratuluję zakupu🙂👍🥇

Cieszmy się szczęściem innych że trafili w dziesiątkę.🙂

• Like 2
  • Thanks 1