Qaz12 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 59 minut temu, jacmiszcz92 napisał(a): Nowy przewód do burka dla stacjonarki Też mam do Burka Baseusa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_a Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 1 godzinę temu, jacmiszcz92 napisał(a): Nowy przewód do burka dla stacjonarki 200cm? Potrzebujesz taki długi? Nie chcę zaczynać kontrowersyjnych tematów, ale IMO im krótszy tym mniejsze szanse na zakłócenia, opóźnienia i inne takie tam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmiszcz92 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Godzinę temu, Qaz12 napisał(a): Też mam do Burka Baseusa I jak ci się sprawuje? 31 minut temu, konrad_a napisał(a): 200cm? Potrzebujesz taki długi? Nie chcę zaczynać kontrowersyjnych tematów, ale IMO im krótszy tym mniejsze szanse na zakłócenia, opóźnienia i inne takie tam... 1m ledwo starcza mi od burka po lewej stronie biurka do stacji dokującej po prawej stronie. A stacjonarka będzie stała na ziemi pod lub obok biurka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_a Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 8 minut temu, jacmiszcz92 napisał(a): I jak ci się sprawuje? 1m ledwo starcza mi od burka po lewej stronie biurka do stacji dokującej po prawej stronie. A stacjonarka będzie stała na ziemi pod lub obok biurka Uhm. A stacjonarka ma może wyjście po optyku? Optyk nie jest tak wrażliwy na długość.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qaz12 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 44 minuty temu, jacmiszcz92 napisał(a): I jak ci się sprawuje? 1m ledwo starcza mi od burka po lewej stronie biurka do stacji dokującej po prawej stronie. A stacjonarka będzie stała na ziemi pod lub obok biurka Na pewno lepszy niż fabryczny, gra czyściej. Np AudioQuest gra bardziej analogowo, różnice są bardzo subtelne między nimi, ale już między Baseusem, a kablem od Oneplusa już słychać wyraźnie różnice. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmiszcz92 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 (edited) Godzinę temu, konrad_a napisał(a): Uhm. A stacjonarka ma może wyjście po optyku? Optyk nie jest tak wrażliwy na długość.... Nie, niestety nie będzie miała. Płyta z niższej półki, bo ceny nowego sprzętu są chore... Poza tym, optyk gra ogólnie słabiej niż USB Edited November 11, 2022 by jacmiszcz92 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kajo1971 Posted November 13, 2022 Popular Post Report Share Posted November 13, 2022 No i u mnie zapowiedziane zmiany muzyczne serdeczne dzięki za ogrom zrozumienia @Roo_Volt i @Tytus1988 Jest tak : ergonomia i mobilność i kawkę można postawić A było tak : 22 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 A co to jest? Jakaś stacja dokująca do DAP-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Chyba ACRO CA1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajo1971 Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Teraz, Rafacio napisał(a): A co to jest? Jakaś stacja dokująca do DAP-a? A&K Acro ca1000 taki wynalazek od A&K ale kombajn biurkowy bateryjny więc można sobie z tym biegać po pokojach i taki był zamysł żeby przy gorszym samopoczuciu przenieść się do sypialni w pozycję leżąca a gra świetnie i przyszłościowo popędzi większość słuchawek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roo_Volt Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 @kajo1971jak już wiesz to świetny sprzęt. Gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Nie moje ale wrzucę. Na forum fb człowiek napisał że ma tyle wartościowej elektroniki. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Najlepsze są altusy odbite w szybie 😅 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post progmarky Posted November 14, 2022 Popular Post Report Share Posted November 14, 2022 Przyszły Pandy😁 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackromek Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 16 godzin temu, kajo1971 napisał(a): A&K Acro ca1000 taki wynalazek od A&K ale kombajn biurkowy bateryjny więc można sobie z tym biegać po pokojach i taki był zamysł żeby przy gorszym samopoczuciu przenieść się do sypialni w pozycję leżąca a gra świetnie i przyszłościowo popędzi większość słuchawek Jak Gra ten A&K też jestem nim zainteresowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajo1971 Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 1 godzinę temu, blackromek napisał(a): Jak Gra ten A&K też jestem nim zainteresowany Progres w stosunku do ifi zen stack znaczny i do tego pozostała muzykalność najlepiej wypożyczyć na odsłuchy od kolegów z mp3store i posłuchać . U mnie z HD600 na kabelku 4.4 na miedzi pozłacanej od Jimmiego Dragona ładnie złapało synergie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 23 minuty temu, kajo1971 napisał(a): Progres w stosunku do ifi zen stack znaczny Różnica w cenie zobowiązuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qaz12 Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 (edited) @kajo1971 Jakbyś był zainteresowany kupnem, daj znać na priv Edited November 15, 2022 by Qaz12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartonik Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 10 godzin temu, bakus1233 napisał(a): Najlepsze są altusy odbite w szybie 😅 Dla mnie magnetofon Koncert, niespełnione marzenie nastolatka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 47 minut temu, kartonik napisał(a): Dla mnie magnetofon Koncert, niespełnione marzenie nastolatka Niedługo Mikołaj… 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 @kajo1971 naprawdę nie ma o czym mówić Większa w tym zasługa Marcina, który błyskawicznie przesłał sprzęt i dzięki temu mogliśmy sprawdzić, jak ACRO sprawuje się w działaniu Bardzo się cieszę, że jesteś z niego zadowolony Z własnej strony dziękuję za miłe spotkania w koleżeńskiej atmosferze oraz gratuluję zakupu🙂👍🥇 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 4 godziny temu, Tytus1988 napisał(a): @kajo1971 naprawdę nie ma o czym mówić Większa w tym zasługa Marcina, który błyskawicznie przesłał sprzęt i dzięki temu mogliśmy sprawdzić, jak ACRO sprawuje się w działaniu Bardzo się cieszę, że jesteś z niego zadowolony Z własnej strony dziękuję za miłe spotkania w koleżeńskiej atmosferze oraz gratuluję zakupu🙂👍🥇 Cieszmy się szczęściem innych że trafili w dziesiątkę.🙂 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _salgado_ Posted November 15, 2022 Popular Post Report Share Posted November 15, 2022 Odwiedziłem Patryka w mp3store (dawno mnie tam przecież nie było) i... teraz oczekiwanie na AWKT będzie przyjemniejsze 😊 dziękuję! 🍻 A więc docelowo będą dwa drewienka a nie jedno 🙈 😊 🎺 🎹 ... ... 20 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartonik Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 W dniu 14.11.2022 o 23:09, bakus1233 napisał(a): Niedługo Mikołaj… 😊 Niestety już nie jestem nastolatkiem, ale możesz przyjść w roli Mikołaja z "Koncertem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 W dniu 14.11.2022 o 11:32, marco-polo napisał(a): Nie moje ale wrzucę. Na forum fb człowiek napisał że ma tyle wartościowej elektroniki. Przecież to w większości muzealny szrot, a nie wartościowa elektronika. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts