Tytus1988 Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 20 godzin temu, marco-polo napisał(a): Cieszmy się szczęściem innych że trafili w dziesiątkę.🙂 Jak najbardziej się z Tobą zgadzam 😉👍🥇 A tak między nami, to ten ACRO jest naprawdę świetny sprzętem i bardzo dobrze wypadały na nim, m.in. HD600 🙂 11 godzin temu, _salgado_ napisał(a): Odwiedziłem Patryka w mp3store (dawno mnie tam przecież nie było) i... teraz oczekiwanie na AWKT będzie przyjemniejsze 😊 dziękuję! 🍻 A więc docelowo będą dwa drewienka a nie jedno 🙈 😊 🎺 🎹 ... ... Gratuluję zakupu!🙂👍🥇 Pięknie się prezentują oraz grają!🎶🥰🎶 Widzę, że podobnie do mnie bardzo polubiłeś brzmienie drewnianych Audio Technic Otwarte modele tego producenta bardzo cenię. Natomiast z drewnianymi jest trochę jak z Pokemonami (swoją drogą geneza tej japońskiej serii, jak i drewnianych Audio Technic sięga 1996 roku... przypadek?😉)... chciałoby się posiadać je wszystkie😄 1 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Suszec Posted November 16, 2022 Popular Post Report Share Posted November 16, 2022 Ja się zdecydowałem na ostateczny upgrade swojego desktopowego systemu i przyjechał do mnie zasilacz Tomanka dla JDS Element II. Trochę w sumie z ciekawości zamówiony, ale już po dwóch godzinach odsłuchu jestem przekonany, że to był świetny zakup Pomijając dźwięk to i sam amp grzeje się znacznie mniej niż dotychczas. Wrzucam tylko foto pudełka, bo sam zasilacz już elegancko pracuje pod biurkiem, a grzech przerywać odsłuch 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_salgado_ Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 1 godzinę temu, Tytus1988 napisał(a): Widzę, że podobnie do mnie bardzo polubiłeś brzmienie drewnianych Audio Technic Oj tak! AWKT i AWAS to zdecydowanie moje granie. Dzieki nim odkrywam muzykę na nowo i mam ochotę wszystkie albumy jakie w życiu słyszałem raz jeszcze na nich przesłuchać! 😊 są tak dobre i wciągające. Raz jeszcze ślicznie Ci dziękuję za ukazanie mi jak pięknie grają Twoje AWKT - trafiłeś z nimi w mój gust. Od tego się zaczęło 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 6 godzin temu, Rafacio napisał(a): Przecież to w większości muzealny szrot, a nie wartościowa elektronika. Widać że @Rafacio się nie zna. Sam wzmacniacz Philips miałem taki cały zestaw z kontrolą żeby głośników nie przepalić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post radzik55 Posted November 16, 2022 Popular Post Report Share Posted November 16, 2022 Kolejne lampy do kolekcji RCA VT-231 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pua Posted November 16, 2022 Popular Post Report Share Posted November 16, 2022 No i przyleciał , teraz mamy mały komplecik. 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 6 godzin temu, radzik55 napisał(a): Kolejne lampy do kolekcji RCA VT-231 Ładne szaraki Gratulują zakupu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 Etui od tangzu wu zetian. Zobaczyłem na forum i zamówiłem samo z AliExpress. Fajnie wykonane+ dość duże co pozwoli zmieścić AMP+ IEMy. Zaszokował mnie czas dostawy - równo 10 dni od złożenia zamówienia. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 Godzinę temu, The Grand Wazoo napisał(a): Ładne szaraki Gratulują zakupu. Gratuluję ogrzewania na zimę. Bardzo ładne podobają mnie się i pewnie świetnie grają. Czerwony kolor jak kobieta w czerwonej szmince. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marek_m Posted November 16, 2022 Popular Post Report Share Posted November 16, 2022 Też się do zimy szykuję 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 https://www.karmailike.com/products/amazon-global-online-wholesale-pallet?variation=19 Ktoś mi powie czy to nie fałszywa strona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek1004 Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 13 godzin temu, Tytus1988 napisał(a): Kurczę przypomniałeś mi moje dzieciństwo które było dopiero wczoraj no może rok temu, to już ponad 30 lat(kto mi ukradł te lata😭) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 https://merkandi.pl/brands/amazon ta strona fake czy warto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fallow Posted November 17, 2022 Popular Post Report Share Posted November 17, 2022 Mówcie co chcecie, jako skryty fan japońskiego audio. Nie mogę się oprzeć by porównać łeb w łeb D9200 do TH900mk2. Czy zostaną ciężko stwierdzić, jeżeli "wygrają" z TH900 albo będą stanowiły przeciwwage do moich obecnie posiadanych słuchawek to pewnie tak :)) 14 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 12 godzin temu, marco-polo napisał(a): https://www.karmailike.com/products/amazon-global-online-wholesale-pallet?variation=19 Ktoś mi powie czy to nie fałszywa strona? Super okazja, paleta z 8xPS5 za 135zł. Nic tylko brać xD 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwd Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Skoro to paczki z amazon to czemu nie sprzedaje ich amazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Marakas Posted November 17, 2022 Popular Post Report Share Posted November 17, 2022 Kolejny zakup w ciemno, kolejny strzał w 10 ! 20 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 (edited) @Marakasgratulacje, to jedne z najlepszych słuchawek na rynku. Polecam zabawę tipsami, można się pobawić dzwiekiem. Edited November 17, 2022 by Palpatine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artorias Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 2 godziny temu, fallow napisał(a): Czy zostaną ciężko stwierdzić, jeżeli "wygrają" z TH900 albo będą stanowiły przeciwwage do moich obecnie posiadanych słuchawek to pewnie tak :)) Na pewno są ładniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 2 godziny temu, fallow napisał(a): Mówcie co chcecie, jako skryty fan japońskiego audio. Nie mogę się oprzeć by porównać łeb w łeb D9200 do TH900mk2. Czy zostaną ciężko stwierdzić, jeżeli "wygrają" z TH900 albo będą stanowiły przeciwwage do moich obecnie posiadanych słuchawek to pewnie tak :)) Jakby Ci się chciało naskrobac później pare słów w ramach porównania to bym był wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marakas Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 22 minuty temu, Palpatine napisał(a): @Marakasgratulacje, to jedne z najlepszych słuchawek na rynku. Polecam zabawę tipsami, można się pobawić dzwiekiem. Dzięki. Na ten moment najlepiej mi grają na spiral dotsach oraz stockowych azlach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 2 godziny temu, Marakas napisał(a): Kolejny zakup w ciemno, kolejny strzał w 10 ! Zabrakło serduszek. Mesty można brać w ciemno 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post stefanbat Posted November 17, 2022 Popular Post Report Share Posted November 17, 2022 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Przyjechało z shoopipipi trochę miedziuchy do Shuoerów:) Zobaczymy jak to będzie grało razem. Dla ścisłości kabel 2pin FAAEAL ze złączem 3.5mm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 4 godziny temu, Artorias napisał(a): Na pewno są ładniejsze Rzecz jasna fostexy th900 są ładniejsze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts