Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Cześć,

Jeden z naszych stałych klientów właśnie otrzymał czarnego Dave-a. Sprzęt robi niesamowite wrażenie. Wykonanie na wysokim poziomie. Już wkrótce wspólny odsłuch u klienta na: Sennheiser HD800s, AKG K812, Hifiman HE1000, Fostex TH900X.

Życzę każdemu, aby było go stać. Ufff.

Kilka fotek :)

d1.jpgd6.jpg

d1.jpg

d4.jpgd3.jpgd8.jpgd9.jpgd7.jpgd10.jpgd2.jpg

• Like 5
Posted

Wygląda cudnie, ale z tym logiem w tle to żeście popełnili zbrodnię na fotografii :)

Za newsa szóstka, za foty naciągana dwója :)

Posted

Nie wiem co oni tam biorą w tym Chordzie, ale muszę mieć niezłą fazę by zaprojektować takie szkarady. Co model to lepszy.

• MP3store
Posted

Wygląda cudnie, ale z tym logiem w tle to żeście popełnili zbrodnię na fotografii :)

Za newsa szóstka, za foty naciągana dwója :)

Musieliśmy bo jeszcze nikt by nie uwierzył , hahaha.

Posted

Nie no rozumiem - ale czarny, z czarnym tłem i pstrokatym logo wyszedł wyjątkowo mizernie. A przecież to dzieło sztuki.

Trochę jak zrobić fotki Naomi Campbell w nocy - no ni huhu nie ocenię jaka ona ładna

Ciekawe jakby wypadł u forumowych recenzentów.

• Bywalec
Posted

Taki kokpit albo sterownik bomby jądrowej. Mi się podoba. Ale czemu nie świeci :ph34r: ?

A może byście zorganizowali odsłuchy ? - chętnie się zjawię.

Posted (edited)

Pewnie tak, tsss......... :)

Mojo świetne , Hugo jest najlepszy, a ten będzie najlepszy z najlepszych.

;)

Sorry ale taka cena wywołuje u mnie skrajne emocje.

Edited by Teti
Posted

patrząc na ceny Chorda - zestaw referencyjny ok. 600 000 zł, to taki DAC to średnia półka :)

Posted

patrząc na ceny Chorda - zestaw referencyjny ok. 600 000 zł, to taki DAC to średnia półka :)

Raczej entry level:)
Posted

Faktycznie mocno futurystyczny wygląd, jeszcze dodać neony podświetlające go w nocy i mamy kosmiczny krążownik :)

W sumie cenowo by się zgadzało :D

Posted

Mnie to trochę przypomina styl jak w grze BioShock - niby nowa technologia a opakowana w łódź podwodną :D

Posted

aaa.jpg

hehe coś ich łączy z wyglądu :D

w zestawie dają mojo ?

jest w komplecie ten fajny stojak do urządzenia bo na fotach waszych go nie widać a jest mega