Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

cały dokument jest świetny jeden z najprościej i mający najwięcej tak znaczącej wiedzy jakie można obejrzeć

Zeitgeist. Pieniądz rządzi światem cz.1

• Like 2
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie lubię jego tekstów bo czasem są niezgodne ale tu dużo daje do myślenia i warto się zastanowić w co się faceci wrabiają, a że tu jest sporo tych młodych poczytajcie sobie może trochę się wam rozjaśni....

https://kefir2010.wordpress.com/2014/06/10/kobiety-fakty-ktore-przerazaja-mezczyzn-18/

• Like 1
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Temat audio nie audio, na forum jest pełno młodych ludzi więc może komuś to coś powie. Polecam obejrzeć do końca 7 odcinków, jest kilka wersji tego ale ta chyba najlepsza (z obrazem i w miarę podzielona a nie 2h film)

Wstrząsające Wyznanie Leszka Dokowicza 1/7

Po latach sobie przypominam kulturę muzykę techno, love parade dziś się cieszę ze tam nie dotarłem.

• Like 2
Posted

Niezłego tripa koleś miał. Chciałbym znać jego dilera. :D

aa i przyszło mi tak na myśl. Skoro philipsa promuje jeden Dj to znaczy, że słuchając w X2 mam połączenie z szatanem? :D

Posted (edited)

Ja bym Armina nie sprowadzał do poziomu "jakiegoś DJa"

To kultowy producent muzyczny, właściciel wytwórni, gospodarz największej na świecie audycji radiowej o muzyce trance i promotor wielu początkujących muzyków (a do tego prywatnie przemiły koleś, zawsze chętny pomóc radą lub dobrym słowem), także za jego "pośrednictwem" musisz mieć połączenie z dość specyficznym "szatanem" :P

Edited by nismovsky
  • 6 months later...