Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted

W cenniku Chorda jest osobno.

w celu uspokojenia właściciela dava ;)
Posted

Czy dobrze widzę on ma zasilacz impulsowy ?

przy wadze urządzenia podchodzącej do 9 kg?
Posted

Zobacz tu http://www.highfidelity.pl/@main-2689&lang=

na dole są rozbierane fotki ;)

No porządnego trafa to tam nie widać, chyba że jakieś płaskie schowane pod spodem.

"Z boku, za grubym ekranem, umieszczono zasilacz impulsowy. Znany od lat, jest przez Chorda udoskonalany i znajdziemy go we wszystkich jego produktach. W DAVE mamy dwa osobne zasilacze, dla sekcji cyfrowej i analogowej."
  • 2 weeks later...
  • MP3store
Posted

Chętnych zapraszamy jutro między 12:00 a 15:00 na mały meet w MP3Store Warszawa

Do odsłuchu bedzie tytułowy bohater: Chord Dave.

Do tego Questyle CM800i oraz nowość ADL Furutech Stratos i Mytec Brooklyn

Słuchaweczki m.in.: Beyerdynamic T5p v2 , Grado PS1000e, Sennheiser HD800s, HIFIMAN HE1000

• Like 1
Posted

Macie 2Qute na stanie by porównać ? Moge zabrać mojego ze sobą. strasznie jestem ciekaw jak duzy przeskok jakościowy jest.

M.

Posted

Mytec Brooklyn na każdym sklepie Mp3store jako wyposażenie testowe do tego HD800 lub HD800S - tego żądają

Pracownicy.

:):):)

Chłopaki jak to gra :) ....

• Like 4
  • Bywalec
Posted

Jak będziecie mieli w sprzedaży Brooklyna - zapisuję się. Jestem mocno zainteresowany. Wystarczyła chwilka żeby mnie uwiódł. Żegnaj HUGO.

Posted

Soczyście. Mega. Wszystkim się podobał.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Posted

Brooklyn jeszcze do końca nie wiadomo sugerowana 8,5

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

• Bywalec
Posted

Brooklyn świetny. Analogowe a jednocześnie detaliczne granie. Gra bardzo równo i naturalnie.

Spokojnie napędza słuchawki 300ohm. Nie wiem jak z 600ohm. No i tylni panel ciekawie wyposażony.

Tylko czekać kiedy będzie do kupienia w MP3store

• Like 1
Posted

Brooklyn brzmi wyśmienicie ale to co robi Dave to nie da się opisać słowami. Trzeba tego sprzętu posłuchać na spokojnie. 50k zł to mnóstwo pieniędzy ale jak kogoś stać to warto się zainteresować tym combo i można zakończyć poszukiwania :). Powiem szczerze, że mając w pamięci Dave'a z HE1000 przeszła mi ochota wyniesienia Orpheuszy :D.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

To chyba największy obiekt pożądania ostatniego kwartału :)

Bardzo bym go chciał zobaczyć z bliska, bo jest tak dziwny że Lampizator przy nim to szaraczek.