Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pal sześć słuchawki... Te muszle to prawdziwe dzieła sztuki, a faktura drewna zabija. Jak tak dalej pójdzie, to przerzucam się z doków na pełnowymiarowe i coś trza będzie udrewnić :P

Guest Soundman1200
Posted

Muszle wymiatają...aż by się chciało takie mieć dla samego podziwiania na biurku...

Posted (edited)

Trochę nie na temat, ale stojak na słuchawki też robi wrażenie :D

Edited by meh
Posted

Trochę nie na temat, ale stojak na słuchawki też robi wrażenie :D

Jak mamie pokazywałem poprzednie prace wczoraj (bo oddałem T70 na zdrewnienie...) to najbardziej spodobał się jej oczywiście "stojak" na konkretnej fotce:

mufKfC8.jpg

...

Ale spokojnie, ja wciąż najbardziej zachwycam się słuchawkami :F

Posted

Pal sześć słuchawki... Te muszle to prawdziwe dzieła sztuki, a faktura drewna zabija. Jak tak dalej pójdzie, to przerzucam się z doków na pełnowymiarowe i coś trza będzie udrewnić :P

Poczekaj aż Michał zacznie udrewniać doki ;)

Posted

Chopaky, od dwóch godzin odświeżam wątek, w oczekiwaniu aż ktoś coś napisze o dźwięku :S. Nie każcie mi sztucznie podbijać wyświetlalności :D

Posted

One na żywo maja taki trójwymiarowy efekt - niesamowicie to wygląda. Grają wyraźną górą, bardzo mocnym basem, ale nie wylewajacym się na resztę pasma, ciepłą i gładką średnicą, wspaniałą głębią i bardzo angażującą sceną - taką inną niż wszystkie moje słuchawki. Wczoraj przed snem włączyłem je na sekundę, żeby sprawdzić i przesluchalem 38 utworów.

• Like 2
Posted

Ponoć stereo.

9bac54046_no_co_ty_.jpg

A myślałem, że to najpiękniejsze MONO słuchawki wszech-czasów...

Jakubie, pisaj, a nie się tam obijasz!

Kurdę - posta nie skończyłem... wziął i napisał.

Ja to mam dar przekonywania.

Posted

Sorki, ale jestem z synem na festiwalu piosenki dziecięcej w Koninie, więc słucham muzyki na żywo. Pochwalę się, że młody z zespołem wygrał :) więc chodzę dumny jak paw.

• Like 2
Posted

Dobra... Na tych zdjęciach, przy lepszym świetle, zebrano wygląda po prostu zabójczo *.*

• Like 1
Posted

Dobra, to zapytam tutaj. Każde słuchawki jesteś w stanie zdrewnić? Takie Soundmagic HP100/150 też? :D

Posted

Dobra, to zapytam tutaj. Każde słuchawki jesteś w stanie zdrewnić? Takie Soundmagic HP100/150 też? :D

Nie, tylko takie, których projektant urodził się w 13 dni przed pełnią... :ph34r:

Posted

Nie, tylko takie, których projektant urodził się w 13 dni przed pełnią... :ph34r:

A żeby Cię Twój własny sarkazm ugryzł w 4 litery :P

Wolałbym wiedzieć wcześniej, czy takie modyfikacje są możliwe do każdy wokółusznych, bo nie chciałbym kupować nowych HP150 po to, żeby je od razu modować... Już bym wolał udrewniać HP100 :P

Posted

Czy to są te z warszawskiego meetu? Nie pasują mi gniazda.

Pałąk z HD330/HD660?

W HP100 na pewno można udrewnić dekielki, ale na upartego i całą resztę, choć to będzie już trudniejsze.

Posted

No wlasnie tez chcialbym zapytac, czy to te, ktorych mialem szansze sluchac na ostatim warszawskim meecie?

Bo jesli tak, to zrobily na mnie mega wrazenie, szczegolnie scena.

• Like 1