Jump to content

DT-R10 v2.0 Zebrano

michauczok

Recommended Posts

Pal sześć słuchawki... Te muszle to prawdziwe dzieła sztuki, a faktura drewna zabija. Jak tak dalej pójdzie, to przerzucam się z doków na pełnowymiarowe i coś trza będzie udrewnić :P

Trochę nie na temat, ale stojak na słuchawki też robi wrażenie :D

Jak mamie pokazywałem poprzednie prace wczoraj (bo oddałem T70 na zdrewnienie...) to najbardziej spodobał się jej oczywiście "stojak" na konkretnej fotce:

mufKfC8.jpg

...

Ale spokojnie, ja wciąż najbardziej zachwycam się słuchawkami :F

Pal sześć słuchawki... Te muszle to prawdziwe dzieła sztuki, a faktura drewna zabija. Jak tak dalej pójdzie, to przerzucam się z doków na pełnowymiarowe i coś trza będzie udrewnić :P

Poczekaj aż Michał zacznie udrewniać doki ;)

One na żywo maja taki trójwymiarowy efekt - niesamowicie to wygląda. Grają wyraźną górą, bardzo mocnym basem, ale nie wylewajacym się na resztę pasma, ciepłą i gładką średnicą, wspaniałą głębią i bardzo angażującą sceną - taką inną niż wszystkie moje słuchawki. Wczoraj przed snem włączyłem je na sekundę, żeby sprawdzić i przesluchalem 38 utworów.

• Like 2

Ponoć stereo.

9bac54046_no_co_ty_.jpg

A myślałem, że to najpiękniejsze MONO słuchawki wszech-czasów...

Jakubie, pisaj, a nie się tam obijasz!

Kurdę - posta nie skończyłem... wziął i napisał.

Ja to mam dar przekonywania.

Sorki, ale jestem z synem na festiwalu piosenki dziecięcej w Koninie, więc słucham muzyki na żywo. Pochwalę się, że młody z zespołem wygrał :) więc chodzę dumny jak paw.

• Like 2

Dobra, to zapytam tutaj. Każde słuchawki jesteś w stanie zdrewnić? Takie Soundmagic HP100/150 też? :D

Dobra, to zapytam tutaj. Każde słuchawki jesteś w stanie zdrewnić? Takie Soundmagic HP100/150 też? :D

Nie, tylko takie, których projektant urodził się w 13 dni przed pełnią... :ph34r:

Nie, tylko takie, których projektant urodził się w 13 dni przed pełnią... :ph34r:

A żeby Cię Twój własny sarkazm ugryzł w 4 litery :P

Wolałbym wiedzieć wcześniej, czy takie modyfikacje są możliwe do każdy wokółusznych, bo nie chciałbym kupować nowych HP150 po to, żeby je od razu modować... Już bym wolał udrewniać HP100 :P

Czy to są te z warszawskiego meetu? Nie pasują mi gniazda.

Pałąk z HD330/HD660?

W HP100 na pewno można udrewnić dekielki, ale na upartego i całą resztę, choć to będzie już trudniejsze.