Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Kupiłem od Decees kabel Yabro. Kabel zgodny z opisem i wyglądem a do tego miły kontakt i szybkie odebranie przedmiotu. Polecam tego forumowicza w transakcjach.

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Zakupione Fostexy T50RP MK3 mod by Perul. Wszystko w najlepszym porządku, miła wymiana informacji, szybka wysyłka i w przesyłce dokładnie to czego się spodziewałem.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Wystawiłem Chinola na sprzedaż a kolega Decees szarpnął go jak Reksio szynkę :lol: Wyśmienity kontakt. Polecam interesy z tym pozytywnym Panem ^_^

Posted

Kupiłem integrę Burson Conductor V2+. Sprzęt zapakowany jak nowy ze sklepu. Elastyczność odnośnie sposobu płatności, jak i godziny odbioru była dodatkowym atutem. Polecam i dziękuję. 

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zrobiliśmy kolejnego deala . Tym razem kupił s16 ( nie mylić z myśliwcem) . Następnym razem sprzedam mu orfeusze bo interesy z Damianem to czysta przyjemność . Dzięki wielkie kolejny raz . 

Posted (edited)

Przysłał do testów modowane T5p + świetny Noir Hybrid FAW, słuchawki odesłałem a kabelek został u mnie.

Sama przyjemność rozmawiania na PW z Damianem;)

Edited by vonBaron
  • Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Kupiłem Fostexy TH610 - świetny kontakt, wszystko zgodnie z opisem. Ze swojej strony polecam.

A jak przewoźnik zawalił sprawę, to od razu pilotował sprawę, póki firma kurierska się nie ogarnęła. Tak więc polecam podwójnie :)

• Like 1
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Kolejny deal z Damianem , tym razem kupil ode mnie FLC8s . Mam nadzieje, ze kupil je, bo byly tego warte a nie tylko dlatego,ze paczki odbiera mu zawsze "ladna i mila" sasiadka Sylwia :) Dzieki kolejny raz.  

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sprzedałem NightOwle,  błyskawiczna wpłata, cała transakcja przeprowadzona w bardzo miłej audio atmosferze, chciałbym żeby wszystkie transakcje tak wyglądały, zdecydowanie POLECAM! :D

• Like 1
Posted

Zakupiłem od Szanownego Kolegi słuchawki FLC8s. Okazał się bardzo uczynny w rozwiązaniu wszelkich wątpliwości i problemów :) Bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim! 

• Like 1
Posted

Tym razem to ja kupilem "cos"od Damiana. Nie dosc ,ze zaoferowal ety w swietnej cenie to jeszcze nastepnego dnia wyslal je z samego rana !!! Malo tego, poszedl wyslac je  na poczte glowna o 8 rano abym jak najszybciej mial je u siebie!!! Paczka dotarla blyskawicznie,swietnie zapakowana a zawartosc w perfekcyjnym stanie. Dzieki kolejny raz .

• 6 months later...
Posted

Zakupiłem od Decees Sabaja DA3. Świetny kontakt, szybka wysyłka, sprzęt profesjonalnie zapakowany. Zdecydowanie polecam  :) 

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Kupiłem od kolegi @decees AK T5p 2nd Generation. Świetne słuchawki w super idealnym stanie.. normalnie nówki... szybka wysyłka. Polecam. :)

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...
Posted

Z małym opóźnieniem... kupiłem Bursona Playmate'a. Szybko, rzeczowo, sprawnie :)

W kontekście aktualnych wydarzeń, jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem, którego nie będzie żałował to polecam wybór transakcji z Damianem ;)

• Like 1