Jump to content

decees

decees

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Kupiłem integrę Burson Conductor V2+. Sprzęt zapakowany jak nowy ze sklepu. Elastyczność odnośnie sposobu płatności, jak i godziny odbioru była dodatkowym atutem. Polecam i dziękuję. 

• Like 1

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kupiłem Fostexy TH610 - świetny kontakt, wszystko zgodnie z opisem. Ze swojej strony polecam.

A jak przewoźnik zawalił sprawę, to od razu pilotował sprawę, póki firma kurierska się nie ogarnęła. Tak więc polecam podwójnie :)

• Like 1

• 3 months later...
  • 1 month later...

Kolejny deal z Damianem , tym razem kupil ode mnie FLC8s . Mam nadzieje, ze kupil je, bo byly tego warte a nie tylko dlatego,ze paczki odbiera mu zawsze "ladna i mila" sasiadka Sylwia :) Dzieki kolejny raz.  

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Zakupiłem od Szanownego Kolegi słuchawki FLC8s. Okazał się bardzo uczynny w rozwiązaniu wszelkich wątpliwości i problemów :) Bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim! 

• Like 1

Tym razem to ja kupilem "cos"od Damiana. Nie dosc ,ze zaoferowal ety w swietnej cenie to jeszcze nastepnego dnia wyslal je z samego rana !!! Malo tego, poszedl wyslac je  na poczte glowna o 8 rano abym jak najszybciej mial je u siebie!!! Paczka dotarla blyskawicznie,swietnie zapakowana a zawartosc w perfekcyjnym stanie. Dzieki kolejny raz .

• 6 months later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...

Z małym opóźnieniem... kupiłem Bursona Playmate'a. Szybko, rzeczowo, sprawnie :)

W kontekście aktualnych wydarzeń, jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem, którego nie będzie żałował to polecam wybór transakcji z Damianem ;)

• Like 1