Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Zamieniliśmy się słuchawkami. Dostałem pm3 za meze99 z moją małą dopłatą. Von Baron to wzór metra jeśli chodzi o całość transakcji: od negocjacji, po terminowość, pakowanie, zgodność z opisem. Tutaj co prawda wystąpiła mała niezgodność, bo słuchawki grają lepiej, niż to opisywał, ale to tylko na plus :P

Polecam, handlować śmiało, wzorowy kontrahent.

• Like 1
Posted

Kupiłem od kolegi Somic V2.Będąc pod wpływem dobrego nastroju,który wywołuje słuchanie tych chińczyków,skrobię tych kilka ciepłych słów o które prosił właściciel tego wątku.

Oto one:cała transakcja odbyła się błyskawicznie i w miłej atmosferze,jestem niezmiernie zadowolony i polecam wszystkim biznesy z kolegą @vonBaron

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sprzedałem koledze power bank, wszystko poszło elegancko, polecam :)

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mateusz pożyczył mi na odsłuch swoje HE-4.

Uświadomiło mi to, że źle się stało, że mu je sprzedałem. :)

Zmotywowało mnie to do poszukiwań własnych.

I udało się.

Dzięki, bo to kawał dobrego dźwięku!

Serdeczne pozdrowienia

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Mateusz przetestował dla mnie na swoich wzmacniaczach T5p z padami od T1 i utwierdził w przekonaniu że nie tędy droga, przy okazji podkupił ode mnie kabelek FAW, w zamian rewanżując się świetnym kabelkiem USB Ultraviolet. Kolejny bardzo udany deal, polecam i pozdrawiam :)

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Mateusz tym razem pożyczył mi na odsłuch wzmacniacz Ballentine i przetwornik Hegel HD20 z coaxialem Qed'a.

Dzięki bardzo, sprzęty masz zacne i fajnie się słuchało.

Czuję się zobowiązany :)

Pozdrawiam

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Cóż za wspaniała wymiana. W jedną stronę powędrowały Eleary, a w drugą T1v2 i trochę drobnych na lizaki. I obaj teraz siedzimy z uśmiechem na ustach myśląc, że zrobiliśmy lepszy deal.

Tak udanych wymian życzę każdemu, a użytkownikowi @vonBaron pozostaje mi tylko podziękować za szybką wysyłkę i świetny kontakt.

• Like 1
Posted

Wymieniliśmy się na kilka dni swoimi słuchawkami  - dostałem od kolegi @vonBaron AKG K712 w zamian oferując Grado 325. Świetny kontakt. Dziękuję i polecam się na przyszłość... ;)

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Z tym Panem mam chyba jak dotąd najdłuższy wątek na PW dotyczący pytań odnośnie sprzedawanego sprzętu i dyskusji dotyczącej zawierania samego dealu... i naprawdę przyjemne to były rozmowy :) Do tego konkretnie, w przyjaznej atmosferze, z dużym plot-twistem na końcu odnośnie prądowych możliwości Opusa. Także polecam serdecznie, bo to zacny człek jest :D

• Thanks 1
  • 3 weeks later...
Posted

Pogadaliśmy trochę i Mateusz Wysłał Eleary na odsłuch, wszystko w mega przyjaznej atmosferze, miły i uprzejmy gość. Dzięki WIELKE!

• Thanks 1