vonBaron Posted January 13, 2017 Report Posted January 13, 2017 Wszyscy którzy coś kupili lub sprzedali proszę o kilka ciepłych słów. Quote
kris_jag Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 Miło mi być pierwszym, który złoży komentarz Mogę polecić forumowicza – dobry kontakt, szybka wysyłka. Dziękuję za transakcję i serdecznie pozdrawiam, Krzysiek 1 Quote
adikadik Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 no to jestem drugi - opchnąłem rzutem na taśmę Somic V2 - kolega nie protestował tylko łyknął jak pelikan także polecam polecam polecam! 1 Quote
manuelvetro Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Zamieniliśmy się słuchawkami. Dostałem pm3 za meze99 z moją małą dopłatą. Von Baron to wzór metra jeśli chodzi o całość transakcji: od negocjacji, po terminowość, pakowanie, zgodność z opisem. Tutaj co prawda wystąpiła mała niezgodność, bo słuchawki grają lepiej, niż to opisywał, ale to tylko na plus Polecam, handlować śmiało, wzorowy kontrahent. 1 Quote
yesoos1999 Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Kupiłem od kolegi Somic V2.Będąc pod wpływem dobrego nastroju,który wywołuje słuchanie tych chińczyków,skrobię tych kilka ciepłych słów o które prosił właściciel tego wątku. Oto one:cała transakcja odbyła się błyskawicznie i w miłej atmosferze,jestem niezmiernie zadowolony i polecam wszystkim biznesy z kolegą @vonBaron 1 Quote
Jimmi Dragon Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Wykonałem dla kolegi kabelek do HE-400i. Szybka wpłata, super kontakt. Polecam! 1 Quote
Foma Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Transakcja z udziałem Hegla HD20 przebiegła idealnie. Człowiek zdecydowany i słowny polecam! 1 Quote
szczurz Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Sprzedałem He500 Dobry kontakt i zero problemów - polecam 1 Quote
Jimmi Dragon Posted July 11, 2017 Report Posted July 11, 2017 Podobno wykonałem dla kolegi już ze 3 kabelki do słuchawek Nie przypominam sobie, żebym miał jakiekolwiek powody do narzekań, więc gorąco polecam! 1 Quote
decees Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Kolega kupił ode mnie kabelek do AKG, bardzo dobra realizacja, błyskawiczna wpłata i super kontakt - polecam i pozdrawiam 1 Quote
Compton Posted August 5, 2017 Report Posted August 5, 2017 vonBaron kupił ode mnie HE-4 a to znaczy, że się zna na rzeczy. Wyrasta nam kolejny audiofil Polecam oczywiście! 1 Quote
rayfe Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Sprzedałem koledze power bank, wszystko poszło elegancko, polecam 1 Quote
Karmazynowy Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Kupiłem słuchawki, szybka wysyłka i dobry kontakt. Polecam! 1 Quote
Palpatine Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Z kolegą wymieniliśmy się słuchawkami na odsluchy. Nie dość, że za jedną parę dostałem dwie to jeszcze przetestowalem przy okazji Jitterbug`a. Polecam? 1 Quote
Compton Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Mateusz pożyczył mi na odsłuch swoje HE-4. Uświadomiło mi to, że źle się stało, że mu je sprzedałem. Zmotywowało mnie to do poszukiwań własnych. I udało się. Dzięki, bo to kawał dobrego dźwięku! Serdeczne pozdrowienia 1 Quote
decees Posted November 17, 2017 Report Posted November 17, 2017 Mateusz przetestował dla mnie na swoich wzmacniaczach T5p z padami od T1 i utwierdził w przekonaniu że nie tędy droga, przy okazji podkupił ode mnie kabelek FAW, w zamian rewanżując się świetnym kabelkiem USB Ultraviolet. Kolejny bardzo udany deal, polecam i pozdrawiam 1 Quote
Compton Posted November 28, 2017 Report Posted November 28, 2017 Mateusz tym razem pożyczył mi na odsłuch wzmacniacz Ballentine i przetwornik Hegel HD20 z coaxialem Qed'a. Dzięki bardzo, sprzęty masz zacne i fajnie się słuchało. Czuję się zobowiązany Pozdrawiam 1 Quote
Firegon Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Cóż za wspaniała wymiana. W jedną stronę powędrowały Eleary, a w drugą T1v2 i trochę drobnych na lizaki. I obaj teraz siedzimy z uśmiechem na ustach myśląc, że zrobiliśmy lepszy deal. Tak udanych wymian życzę każdemu, a użytkownikowi @vonBaron pozostaje mi tylko podziękować za szybką wysyłkę i świetny kontakt. 1 Quote
ArtuRRo Posted December 14, 2017 Report Posted December 14, 2017 Wymieniliśmy się na kilka dni swoimi słuchawkami - dostałem od kolegi @vonBaron AKG K712 w zamian oferując Grado 325. Świetny kontakt. Dziękuję i polecam się na przyszłość... 1 Quote
Jimmi Dragon Posted December 23, 2017 Report Posted December 23, 2017 Wymieniłem koledze wtyki w jakimś legendarnym kabelku Jak zwykle szybka wpłata, super kontakt i zero problemów. Polecam! 1 Quote
Goras Posted December 27, 2017 Report Posted December 27, 2017 Sprzedałem pady od Brainwavz, wszystko w najlepszym porządku. Polecam 1 Quote
Goras Posted December 27, 2017 Report Posted December 27, 2017 (edited) Sprzedałem pady od Brainwavz, wszystko w najlepszym porządku. Polecam Edited December 27, 2017 by Goras 1 Quote
ksyhoo Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Kupiłem HE-4 , wszystko z obietnicą gra i buczy. Polecam gorąco. 1 Quote
Vaiet Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 Z tym Panem mam chyba jak dotąd najdłuższy wątek na PW dotyczący pytań odnośnie sprzedawanego sprzętu i dyskusji dotyczącej zawierania samego dealu... i naprawdę przyjemne to były rozmowy Do tego konkretnie, w przyjaznej atmosferze, z dużym plot-twistem na końcu odnośnie prądowych możliwości Opusa. Także polecam serdecznie, bo to zacny człek jest 1 Quote
Teti Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 Pogadaliśmy trochę i Mateusz Wysłał Eleary na odsłuch, wszystko w mega przyjaznej atmosferze, miły i uprzejmy gość. Dzięki WIELKE! 1 Quote
Recommended Posts