Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted

Alleluja. Nareszcie :).

Posted (edited)

Ładnie to wygląda, ale sugerowałbym uporządkować trochę layout, bo obecnie jest nieco zbyt zabałaganiony bannerami i tabelami.

Godzinę temu, Adam 76 napisał:

Super, w tej doniosłej chwili przydałoby się ogłoszenie ciekawych promek 😉

Proszę bardzo: https://promo.mp3store.pl/

Jest przynajmniej kilka bardzo ciekawych.

Edited by timecage
  • Like 1
  • Moderator
Posted

Jak czegoś wam brakuje dajcie znać. Działa dość szybko. 

Jeszcze jedna uwaga. Większość kont udało się przenieść ale jakby ktoś miał kłopot piszcie. Czasem wystarczy przywrócić hasło. 

Posted

Smiga zdecydowanie szybciej niz do tej pory, a niektore promocje przyznam ze bardzo ciekawe...

Posted

Adres sie zmienił czy co?

Bo jak wchodzę na mp3store.pl to widzę stronę MIPu, nie ma sklepu.

image.png

Posted

Tak, to był kesz. :)

A to menu górne nie powinno być na ciemnej belce?

image.png

Posted

No no, należy się wielkie uznanie, za włożoną pracę w świetnie wyglądającą stronę, szybkość zdecydowanie się poprawiła jeszcze drobne szlify i będzie git. Chyba nie znajdzie się człowiek 

który powiedziałby, że zmiany nie poszły w dobrym kierunku. GRATULACJE dla całej ekipy!!!!!

Posted

ja zauważyłem źle wyświetla produkty, w sensie:

Głośniki - Bluetooth - i daje słuchawki na bt  i to raptem 4 modele :) 

Posted (edited)

Za dużo kategorii w słuchawkach. Wystarczyło by wg. producentów, a tego nie ma. Podział na nauszne itd, hifi, hiend. Słabo. A jeśli już tak jest to słuchawki powinny pojawiać się w dwóch kategoriach. Przykładowo SR60 powinny być i w hifi i w nausznych.

Poza tym podział na hiend i hifi jest bezcelowy. Hi-end to tak bardzo umowna kategoria, że moim zdaniem niepotrzebna w sklepie. Swoją drogą jakich czasów dożyłem, że słuchawki za 3,5 koła już nie są w hiendzie. 

Także moment może historyczny, ale stary sklep był przyjaźniejszy dla kupca, a nowy jest nowoczesny tylko.

Edited by Rafacio
Posted (edited)

Jakie jest kryterium przydziału słuchawek do hiend czy hifi? W czym słuchawki za 1700 zł są lepsze od słuchawek za 5000 zł? Ja wiem, że cena nie gra bo sam o tym pisze, ale czemu HD 660 zaliczacie do hiendu, a ATH W-5000 to tylko hifi?

Edited by KaszaWspraju
Posted

Nie można zlożyc zamówienia na produkty z promo, których nie ma jeszcze na stanie.

image.png