Karmazynowy Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 A co tam. Oficjalnie otwieram fanklub Chorda, mamy paru użytkowników Mojosów, ktoś ma chyba Hugo także zapraszam do klubu tych dziwnie wyglądających sprzętów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Cóż ja słuchałem tylko Mojo, ale moża szybko się zauroczyć. Mam nadzieję, że wyjdzie z pod ich ręki jakiś wynalazek z dźwiękiem Mojo ale typowo stacjonarny DAC pod słuchawki, za 2k. Edited January 19, 2016 by KaszaWspraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karmazynowy Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 (edited) No to by było coś, ale to raczej mało realne, a o cenie 2k to możesz pomarzyć. Pewnie w 2016 skupią się na zapowiadanych adapterach do Mojo. Edited January 9, 2016 by Karmazynowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykupyku Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 akurat przechodziłem... bardzo fajny macie tutaj fanklub! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saudio Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 No mnie Hugo TT nie porwało od fajnie gra ale nie w tej cenie. A 2Qute mnie na tyle zaciekawił że pewnie posłucham dłużej, ale to za jakiś czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hechlok Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Dopisuję się ze swoim Mojo, które zrobiło na mnie doskonałe wrażenie. W końcu mam w biurze i na wyjazdach małe urządzonko, które gra bardzo fajnie i napędza mi DT990 Pro 250 Ohm. Jako DAC do zewnętrznego wzmacniacza też całkiem nieźle - nie ma co prawda tej naturalności Citrone Tube DAC, ale moim zdaniem powala kilka stacjonarnych klocków. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) Widzieli takie cudeńko? Edited February 5, 2016 by hibi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayster Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Niestety już tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karmazynowy Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 A słyszeli? PS Chord ma swój fanklub, może tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykupyku Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) mało portable http://www.computeraudiophile.com/attachments/f6-dac-digital-analog-conversion/22134d1447177038-chord-dave-and-mojo-p1030086.jpg ponoć gra jak złoto i tyle kosztuje... no i jak zwykle projektował kapitan Nemo... Edited February 5, 2016 by mykupyku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankracy_waw Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 To i ja się dopisze z 2Qute. Cieszy fakt ze w końcu dostępne sa ich zabawki" w cenie dla śmiertelników. M. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 A słyszeli? PS Chord ma swój fanklub, może tam. ze względu na cenę dałem tutaj ale może faktycznie moderator przeniesie to 6kg cudo jest też czarny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hechlok Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Widzieli takie cudeńko? Akurat ten wygląda rewelacyjnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvizion Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 A słyszeli? PS Chord ma swój fanklub, może tam. Słyszeli Ci, którzy byli na AVS2015 w Sobieskim w końcu stał na samym parterze. Sent from mobile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karmazynowy Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 (edited) To i ja się dopisze z 2Qute. Cieszy fakt ze w końcu dostępne sa ich zabawki" w cenie dla śmiertelników. M. Jak ma podobną charakterystyke jak Mojo ale jeszcze lepiej to kiedyś będzie mój. Jednak ta cena, 6k za samego DACa to nadal nie jest tanio... mógł mieć chociaż dziurkę wzmacniacza. Ciekawe jak wypada względem Cayina iDac6 albo Hegla HD25, bo to już dosyć wysoka półka i konkurencja jednak jest mocna chyba. Widzieli takie cudeńko? Tak brzydki, że aż piękny. Edited February 5, 2016 by Karmazynowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Widzieli takie cudeńko? Nie mam tyle miejsca na biurku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Widzieli takie cudeńko? Nie mam tyle miejsca na biurku jest mega, to nie na biurko tylko na ... szklany pozostaje mi czekaj na super Mojo które ma wrócić z angielskiego serwisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawindyk Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Cóż ja słuchałem tylko Mojo, ale moża szybko się zauroczyć. Mam nadzieję, że wyjdzie z pod ich ręki jakiś wynalazek z dźwiękiem Mojo ale typowo stacjonarny DAC pod słuchawki, za 2k. Juz sa - przy zalozeniu ze te 2K to USD Na 2K PLN nie masz co liczyc niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saudio Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 No i posłuchałem tego Chorda i mój ci on, od dziś już oficjalnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hechlok Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Który? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Który?No ten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saudio Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) Było u góry 2Qute Edited February 18, 2016 by saudio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hechlok Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Fajnie, jeśli jest rozwinięciem Mojo, to bardzo podoba mi się takie granie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Fajnie, jeśli jest rozwinięciem Mojo, to bardzo podoba mi się takie granie.Finansowo na pewno jest rozwinięciem Mojo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hechlok Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Wygląd też bardziej ekstrawagancki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts