Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czemu temat jest w ampach i dacach, to bardziej dap niż te dwa. Rozmawialem z chłopakami z head fi i LINE OUT brzmi o wiele lepiej niż słuchawkowe co sam zresztą zauwazylem, to jakas norma dla odtwarzaczy ?

Posted

Tak bo LO omija kiepski wbudowany amp, jedynie x5 ma mocnego ampa i różnica nie jest duża ale jest. Na LO jest czysty sygnał z sekcji DACa trzeba poczytać a nie pytać ...

Posted

Tak bo LO omija kiepski wbudowany amp, jedynie x5 ma mocnego ampa i różnica nie jest duża ale jest. Na LO jest czysty sygnał z sekcji DACa trzeba poczytać a nie pytać ...

Czy można wywnioskować, że ta cyfrowość w dźwięku to wina ampa? Na LO, podłączając jakikolwiek wzmak do X3k znika ta nieprzyjemna cyfrowość dźwięku?

Posted

Czy można wywnioskować, że ta cyfrowość w dźwięku to wina ampa? Na LO, podłączając jakikolwiek wzmak do X3k znika ta nieprzyjemna cyfrowość dźwięku?

Dalej jest ten cyfrowy nalot, ale mniej intensywny + bliżej średnica i bas bez tej "pompki". Ogólnie jak z DACa, czyli lepsza równowaga do współpracy ze wzmakami, ale dalej tak "świeżo". Tutaj już samym ampem można pewnie cyfrowość zneutralizować.

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś testował otg ? podłączcie kartę 64gb przez otg ,odpalić muzykę , zatrzymać odtwarzanie , poczekać na hibernację i spróbować wznowić odtwarzanie. Czy macie jakieś zawiechy ?

• 1 year later...
Posted

Cześć czy macie taką przypadłość, że X3 się Wam zawiesza? Ja włożyłem kartę Kingston 64 GB Micro SD XC I i jedne foldery otwiera i czyta a na innych się zawiesza nie otwierając folderu. To samo dotyczy biblioteki w ustawieniach mam dodawanie utworów na Manual i po kliknięciu dodaje jedynie 274 utwory. Zaczyna mnie drażnić ten grajek.

Posted

Sprawdziles kartę pod kątem błędów? Pierwsze co to bym ją sprawdził. Ja miałem goodram z walnietymi sektorami (nówka wyjeta z pudelka).

• 1 month later...
Posted

A moj X3 odmówił współpracy z komputerem po ostatniej aktualizacji windowsa. Urządzenie jest wykrywane, ale za cholere nie chce zobaczyć sterowników do niego. Robiłem wszystko jak w instrukcji na stronie producenta i klops, a niestety nie wiem czemu nie moge sie na nie zarejestrowac ;/. Ktoś ma podobny problem lub miał?

• 4 months later...
Posted

To była wina karty. Kupiłem na allegro bo taniej i dostałem totalną chińszczyznę. Gość za każdym razem przesyłał nową też chińską.