ZebLong Posted October 8, 2021 Report Posted October 8, 2021 Że tak zagaję: to kiedy kolejne spotkanie? Quote
majkel Posted October 8, 2021 Report Posted October 8, 2021 1 godzinę temu, ZebLong napisał: Że tak zagaję: to kiedy kolejne spotkanie? Ze mną może być dzisiaj późnym popołudniem. Nowości będą. Quote
Bywalec Swordfish_ Posted October 9, 2023 Bywalec Report Posted October 9, 2023 Panowie, no właśnie - może coś tej jesieni, jakoś po AVS? 2 Quote
konrad_a Posted October 9, 2023 Report Posted October 9, 2023 Ja z chęcią - jeśli tylko termin podejdzie i nic niespodziewanego nie wyskoczy. Gdzie? Mogę zabrać Dave-a, Hugo2 i HEkSE. 1 Quote
ZebLong Posted October 10, 2023 Report Posted October 10, 2023 Coś się już w temacie dzieje - tyle pewnie mogę "zdradzić". Więcej zapewne napisze Michał. 1 Quote
konrad_a Posted October 12, 2023 Report Posted October 12, 2023 Powoli rozglądam się za biletem PKP i noclegiem w Wawie w czasie Audio-Video show. Może ktoś z Krakowa też się wybiera w piątek i wraca w niedzielę? Quote
Rafacio Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 (edited) W Gdańsku nic się nie dzieje w temacie meetów. W ogóle nawet sklep się wycofał. Co do AVS to bilety kolejowe mam już od 30 września. Ale jadę tylko na sobotę. Z rana stadion, potem mały spacer przez Warszawę i po południu wybrane pokoje w Sobieskim, a potem pociąg i o 21 w domu na piwerku. Zobaczymy, jak się jedzie w Pendolino w pojedynczych rzędach, czy warto było dopłacić. Edited October 13, 2023 by Rafacio Quote
Tytus1988 Posted October 27, 2023 Report Posted October 27, 2023 W dniu 13.10.2023 o 05:23, Rafacio napisał(a): W Gdańsku nic się nie dzieje w temacie meetów. W ogóle nawet sklep się wycofał. Co do AVS to bilety kolejowe mam już od 30 września. Ale jadę tylko na sobotę. Z rana stadion, potem mały spacer przez Warszawę i po południu wybrane pokoje w Sobieskim, a potem pociąg i o 21 w domu na piwerku. Zobaczymy, jak się jedzie w Pendolino w pojedynczych rzędach, czy warto było dopłacić. Do zobaczenia jutro! Quote
Bywalec Swordfish_ Posted June 6, 2024 Bywalec Report Posted June 6, 2024 No i co, Panowie? Może by tak coś na początku wakacji? 2 Quote
Samuel_ Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 14 godzin temu, Swordfish_ napisał(a): No i co, Panowie? Może by tak coś na początku wakacji? no wreszcie🙆♂️ Quote
audionanik Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 Może zaprosimy jakiegoś specjalistę, starego wygę, autorytet, żeby z okazji zbliżającej się 170 rocznicy śmierci niemieckiego fizyka poprowadził panel dyskusyjny: "Napędzenie a Wysterowanie Słuchawek - czyli dlaczego Georg Ohm się mylił". 1 Quote
vonBaron Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 58 minut temu, Samuel_ napisał(a): no wreszcie🙆♂️ Dopiero co wróciłeś z jednego meetu Quote
konrad_a Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 Ja jestem za. Pytania: 1. Kiedy dokładnie? 2. Gdzie? 3. Kto co przynosi? Co do #3 to mogę zabrać Lumina, Dave-a, Hugo2, Susvary i HEki. Quote
ZebLong Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 Ggdy tak patrzę na początek konwersacji to pewnie @Swordfish_ organizuje meet u siebie . Poprawko - wspólnie z @audionanikiem... Quote
audionanik Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 14 minut temu, ZebLong napisał(a): pewnie @Swordfish_ organizuje meet u siebie . Już kiedyś był taki u Miecznika, ale zamiast porządnego towaru miał tylko czekoladki z alkoholem, więc długo nie siedzieliśmy po próżnicy. Jakby faktycznie pojawił się @Samuel_ ze swoimi eslabami, to byłoby co w uszy wciągnąć. Quote
Samuel_ Posted June 7, 2024 Report Posted June 7, 2024 Godzinę temu, audionanik napisał(a): Już kiedyś był taki u Miecznika, ale zamiast porządnego towaru miał tylko czekoladki z alkoholem, więc długo nie siedzieliśmy po próżnicy. Jakby faktycznie pojawił się @Samuel_ ze swoimi eslabami, to byłoby co w uszy wciągnąć. Wszystko co trzeba, wezmę, flaszkę tez rzecz jasna. 1 Quote
saudio Posted June 9, 2024 Report Posted June 9, 2024 A kiedy to znamienite spotkanie miałoby być, bywam w Krakowie ostatnio przynajmniej raz w miesiącu, więc może udałoby się zsynchronizować? 1 Quote
majkel Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 W dniu 7.06.2024 o 15:38, konrad_a napisał(a): Ja jestem za. Pytania: 1. Kiedy dokładnie? 2. Gdzie? 3. Kto co przynosi? Co do #3 to mogę zabrać Lumina, Dave-a, Hugo2, Susvary i HEki. Ad 1. Zanim @audionanik sprzeda M23, czyli mamy mało czasu. Jedno demo na meetcie może nie dać komfortu testów. Ad 2. Czyżby pytała najlepiej poinformowana osoba? Ad 3. Najpierw ustalmy czym przyjeżdżamy. Quote
audionanik Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 (edited) 4 godziny temu, majkel napisał(a): Zanim @audionanik sprzeda M23 Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną" - ona w ogóle nie wpływa na moje zachcianki, czy tam pożądanie Wyrobów Ear Stream. Co do organizacji mitu, to jeśli @MP3store Krakow nie zorganizuje, to słabo to widzę😂 - trzeba wynająć salę, opłacić, dogodzić wszystkim terminem, sprzętem itd... Czy @Swordfish_ jako pomysłodawca udźwignie też brzemię organizacji? Edited June 10, 2024 by audionanik 1 Quote
majkel Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 40 minut temu, audionanik napisał(a): Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną" Po to, żebyś playera przyniósł. Dalszy ciąg to jakieś pomówienie. Ja niczego nie sprzedaję. Pan przyszedł z tym wzmacniaczem i z nim wychodzi. Quote
audionanik Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 Godzinę temu, majkel napisał(a): Po to, żebyś playera przyniósł. Najsampierw publicznie złożysz tu deklarację, iż jako przedstawiciel narodu audiofilskiego klękniesz przed tą cudowną aplikacją dzielonego akaema i złożysz szczerą samokrytykę swojej dotychczasowej wrażej bytności na subtelnym i łaskawym organizmie społeczności audio!!! Quote
Bywalec Swordfish_ Posted June 10, 2024 Bywalec Report Posted June 10, 2024 6 godzin temu, audionanik napisał(a): Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną" - ona w ogóle nie wpływa na moje zachcianki, czy tam pożądanie Wyrobów Ear Stream. Co do organizacji mitu, to jeśli @MP3store Krakow nie zorganizuje, to słabo to widzę😂 - trzeba wynająć salę, opłacić, dogodzić wszystkim terminem, sprzętem itd... Czy @Swordfish_ jako pomysłodawca udźwignie też brzemię organizacji? @audionanik - ale czy ja gdzieś tutaj napisałem, że coś chce organizować? Chętnie przyjdę, jak Wy się zorganizujecie, natomiast nie chce mi się szczerze powiedziawszy szukać odpowiedniego obrazka z odpowiednim ptakiem Wolę sobie np. muzyki posłuchać A tak na serio - to rzuciłem temat, będę rozmawiał w tym temacie z Michałem ze sklepu, zobaczymy. Z mojej strony to na pewno lipiec. Quote
audionanik Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 6 minut temu, Swordfish_ napisał(a): czy ja gdzieś tutaj napisałem, że coś chce organizować? No właśnie, zapomniałeś... 7 minut temu, Swordfish_ napisał(a): Chętnie przyjdę, jak Wy się zorganizujecie Super. Doceniamy Twój wkład i zapowiedź wysiłku. Niniejszy ogłaszam, że następny mit w Krakowie odbędzie się za trzy-pięć lat. Dobranoc. 1 1 Quote
majkel Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 Proponuję w Meetach założyć wątek "Kiedy brakuje gości". Tam każdy chętny na wproszenie się będzie mógł napisać gdzie i kiedy byłby osiągalny, co przyniesie (albo wyniesie), itp. Organizator czegokolwiek może napisać do takiego delikwenta na PW albo w tymże wątku. Będzie łatwiej grupę zebrać + ewentualny sprzęt + konsumpcję. Quote
Recommended Posts