Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, ZebLong napisał:

Że tak zagaję: to kiedy kolejne spotkanie?

Ze mną może być dzisiaj późnym popołudniem. :) Nowości będą. :rolleyes:

• 2 years later...
Posted

Ja z chęcią - jeśli tylko termin podejdzie i nic niespodziewanego nie wyskoczy.

Gdzie?

Mogę zabrać Dave-a, Hugo2 i HEkSE.

• Like 1
Posted

Coś się już w temacie dzieje - tyle pewnie mogę "zdradzić". Więcej zapewne napisze Michał.

• Like 1
Posted

Powoli rozglądam się za biletem PKP i noclegiem w Wawie w czasie Audio-Video show. Może ktoś z Krakowa też się wybiera w piątek i wraca w niedzielę?

Posted (edited)

W Gdańsku nic się nie dzieje w temacie meetów. W ogóle nawet sklep się wycofał.

Co do AVS to bilety kolejowe mam już od 30 września. Ale jadę tylko na sobotę. Z rana stadion, potem mały spacer przez Warszawę i po południu wybrane pokoje w Sobieskim, a potem pociąg i o 21 w domu na piwerku. Zobaczymy, jak się jedzie w Pendolino w pojedynczych rzędach, czy warto było dopłacić.

Edited by Rafacio
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 13.10.2023 o 05:23, Rafacio napisał(a):

W Gdańsku nic się nie dzieje w temacie meetów. W ogóle nawet sklep się wycofał.

Co do AVS to bilety kolejowe mam już od 30 września. Ale jadę tylko na sobotę. Z rana stadion, potem mały spacer przez Warszawę i po południu wybrane pokoje w Sobieskim, a potem pociąg i o 21 w domu na piwerku. Zobaczymy, jak się jedzie w Pendolino w pojedynczych rzędach, czy warto było dopłacić.

Do zobaczenia jutro! :)

• 7 months later...
Posted

Może zaprosimy jakiegoś specjalistę, starego wygę, autorytet, żeby z okazji zbliżającej się 170 rocznicy śmierci niemieckiego fizyka poprowadził panel dyskusyjny: "Napędzenie a Wysterowanie Słuchawek - czyli dlaczego Georg Ohm się mylił".

• Like 1
Posted

Ja jestem za.

Pytania:

1. Kiedy dokładnie?

2. Gdzie?

3. Kto co przynosi?

Co do #3 to mogę zabrać Lumina, Dave-a, Hugo2, Susvary i HEki.

Posted
14 minut temu, ZebLong napisał(a):

pewnie @Swordfish_ organizuje meet u siebie :)

Już kiedyś był taki u Miecznika, ale zamiast porządnego towaru miał tylko czekoladki z alkoholem, więc długo nie siedzieliśmy po próżnicy.

Jakby faktycznie pojawił się @Samuel_ ze swoimi eslabami, to byłoby co w uszy wciągnąć.

Posted
Godzinę temu, audionanik napisał(a):

Już kiedyś był taki u Miecznika, ale zamiast porządnego towaru miał tylko czekoladki z alkoholem, więc długo nie siedzieliśmy po próżnicy.

Jakby faktycznie pojawił się @Samuel_ ze swoimi eslabami, to byłoby co w uszy wciągnąć.

Wszystko co trzeba, wezmę, flaszkę tez rzecz jasna. 

• Like 1
Posted
W dniu 7.06.2024 o 15:38, konrad_a napisał(a):

Ja jestem za.

Pytania:

1. Kiedy dokładnie?

2. Gdzie?

3. Kto co przynosi?

Co do #3 to mogę zabrać Lumina, Dave-a, Hugo2, Susvary i HEki.

Ad 1. Zanim @audionanik sprzeda M23, czyli mamy mało czasu. Jedno demo na meetcie może nie dać komfortu testów.

Ad 2. Czyżby pytała najlepiej poinformowana osoba? ;)

Ad 3. Najpierw ustalmy czym przyjeżdżamy. 

Posted (edited)
4 godziny temu, majkel napisał(a):

Zanim @audionanik sprzeda M23

Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad  pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną" - ona w ogóle nie wpływa na moje zachcianki, czy tam pożądanie Wyrobów Ear Stream.

Co do organizacji mitu, to jeśli @MP3store Krakow nie zorganizuje, to słabo to widzę😂 - trzeba wynająć salę, opłacić, dogodzić wszystkim terminem, sprzętem itd...

Czy @Swordfish_ jako pomysłodawca udźwignie też brzemię organizacji?7986E53F-FD3E-4E40-B068-AAA7D5DD92B5_4_5005_c.jpeg

Edited by audionanik
  • Haha 1
Posted
40 minut temu, audionanik napisał(a):

Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad  pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną"

Po to, żebyś playera przyniósł. :) Dalszy ciąg to jakieś pomówienie. Ja niczego nie sprzedaję. Pan przyszedł z tym wzmacniaczem i z nim wychodzi. 

Posted
Godzinę temu, majkel napisał(a):

Po to, żebyś playera przyniósł.

Najsampierw publicznie złożysz tu deklarację, iż jako przedstawiciel narodu audiofilskiego klękniesz przed tą cudowną aplikacją dzielonego akaema i złożysz szczerą samokrytykę swojej dotychczasowej wrażej bytności na subtelnym i łaskawym organizmie społeczności audio!!!

• Bywalec
Posted
6 godzin temu, audionanik napisał(a):

Mojo2 miałem ponad 2 lata, hd800 prawie rok, headonika kilka lat w sumie, sony Z1R ponad  pół roku, hołki to laaata całe...także nie wiem "po co ta praca retoryczna nade mną" - ona w ogóle nie wpływa na moje zachcianki, czy tam pożądanie Wyrobów Ear Stream.

Co do organizacji mitu, to jeśli @MP3store Krakow nie zorganizuje, to słabo to widzę😂 - trzeba wynająć salę, opłacić, dogodzić wszystkim terminem, sprzętem itd...

Czy @Swordfish_ jako pomysłodawca udźwignie też brzemię organizacji?7986E53F-FD3E-4E40-B068-AAA7D5DD92B5_4_5005_c.jpeg

@audionanik - ale czy ja gdzieś tutaj napisałem, że coś chce organizować? Chętnie przyjdę, jak Wy się zorganizujecie, natomiast nie chce mi się szczerze powiedziawszy szukać odpowiedniego obrazka z odpowiednim ptakiem :D Wolę sobie np. muzyki posłuchać :)

A tak na serio - to rzuciłem temat, będę rozmawiał w tym temacie z Michałem ze sklepu, zobaczymy. Z mojej strony to na pewno lipiec. 

Posted
6 minut temu, Swordfish_ napisał(a):

czy ja gdzieś tutaj napisałem, że coś chce organizować?

No właśnie, zapomniałeś...

7 minut temu, Swordfish_ napisał(a):

Chętnie przyjdę, jak Wy się zorganizujecie

Super. Doceniamy Twój wkład i zapowiedź wysiłku.

Niniejszy ogłaszam, że następny mit w Krakowie odbędzie się za trzy-pięć lat.

Dobranoc.

• Haha 1
  • Sad 1
Posted

Proponuję w Meetach założyć wątek "Kiedy brakuje gości". Tam każdy chętny na wproszenie się będzie mógł napisać gdzie i kiedy byłby osiągalny, co przyniesie (albo wyniesie), itp. Organizator czegokolwiek może napisać do takiego delikwenta na PW albo w tymże wątku. Będzie łatwiej grupę zebrać + ewentualny sprzęt + konsumpcję.