WojtekC Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 Test Iriver Activo CT10 i FiiO EH3NC "Recenzowany model FiiO EH3 NC to najlepsze słuchawki jakie kiedykolwiek użytkowałem. Czas spędzony z nimi to czysta przyjemność i mam skrytą nadzieję, że dystrybutor pozwoli mi je zostawić na troszkę dłużej, bo ciężko będzie mi się rozstać z produktem, który najzwyczajniej – skradł moje serce. Bardzo dobrze wykonane, przemyślane, wygodne, z rewelacyjnym czasem pracy na jednym ładowaniu i ze wszystkim co potrzeba w zestawie – brawa dla producenta za stworzenie tak dobrych słuchawek. Słuchawki rozwijają pełnię możliwości wraz z podłączeniem ich do dobrego źródła dźwięku, a w tym aspekcie również nie mogłem ponarzekać, bo odtwarzacz plików Hi-Res Iriver Activo CT10 jest tym, czego potrzebuje każdy fan dobrego kraina i posiadania ulubionej muzyki zawsze przy sobie. Taki duet pozwala na przenoszenie ogromnej liczby utworów w najwyższej jakości w praktycznie każde miejsce na ziemi." Pełen test na: test Quote
robertos Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 "CT10 jest tym, czego potrzebuje każdy fan dobrego kraina" ? Quote
side Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 W którym miejscu to był test? Odebrałem to jako prezentację produktów. Quote
timecage Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 Test na applemobile.pl i same superlatywy, bez zająknięcia. Wiarygodność 100%. 2 1 Quote
pawelekdabek Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 (edited) 4 godziny temu, side napisał: W którym miejscu to był test? Odebrałem to jako prezentację produktów. Bo to prawdopodobnie sponsorowana prezentacja w samych superlatywach. Edited January 8, 2020 by pawelekdabek Quote
Inszy Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 A tam, bez przesady. Przeglądając recenzje tego autora, łatwo zauważyć, że po prostu jest bardzo kochliwy, bo zakochał się praktycznie we wszystkich słuchawkach jakie testował. I jeszcze jedna rzecz: moja była zawsze się dziwiła, co można pisać o brzmieniu słuchawek? Albo grają dobrze, albo źle i już. Więc ten tekst na pewno trafia do osób mniej zainteresowanych technikaliami, oczekujących prostego przekazu. Jest więc i prosto i krótko i dosadnie: "Bass, tony średnie, wysokie – wszystko jest idealnie podkreślone, bardzo dobrze brzmiące, pełne energii. Bass jest soczysty, mocny, a maksymalny poziom głośności wyrywa z kapci w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Niezależnie od granego utworu, gatunku – słuchawki potrafią się dostosować i zagrać tak, jak chciał tego sam twórca utworu. Brawo!" Co prawda, można by go poinformować, że bass, to ryba, a nie zakres częstotliwości, ale to już detal. 1 Quote
WojtekC Posted January 13, 2020 Author Report Posted January 13, 2020 Świetny grajek i dobre słuchawki - tyle ode mnie. Quote
mykupyku Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 11 godzin temu, WojtekC napisał: Świetny grajek i dobre słuchawki - tyle ode mnie. słuchawki to nie wiem, ale co do grajka to się zgadzam. i cena w porzo. a recenzji nie czytałem Quote
Gourney Posted January 19, 2020 Report Posted January 19, 2020 Gdzieś czytałem że tak...Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Quote
WojtekC Posted January 22, 2020 Author Report Posted January 22, 2020 Tak obsługuje. Gra jak astell typu AK70+ nawet menu identyczne jak w astellu. Quote
Recommended Posts