saudio 2,386 Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 4 minuty temu, audionanik napisał: Bo trzeba ciagle eksplorować świat audio, a nie każdego stać by zostawiać sobie każdy dobry sprzęt na stałe; środki uwalniać trzeba... Nie mniej Qutesta imo poprawiać/zmieniać nie trzeba. Oj tam, oj tam, dodać mu Mscalera i więcej nie trzeba.... Quote Link to post Share on other sites
audionanik 6,125 Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 4 minuty temu, saudio napisał: Oj tam, oj tam, dodać mu Mscalera i więcej nie trzeba.... Wiedziałem...czekałem...nie zawiodłem się. Ale Mscaler, z tego co czytałem, to tylko koncentrat w/w kompozycji więc nuty zapachowej nie zmienia, wzmacnia jeno. Quote Link to post Share on other sites
saudio 2,386 Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 18 minut temu, audionanik napisał: Wiedziałem...czekałem...nie zawiodłem się. Ale Mscaler, z tego co czytałem, to tylko koncentrat w/w kompozycji więc nuty zapachowej nie zmienia, wzmacnia jeno. Wiadomo Chord ...... Quote Link to post Share on other sites
Seler666 822 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Nie chciałem pisać, mając go na giełdzie, żeby nie być posądzonym o naganianie. Już poszedł, więc chyba mogę śmiało napisać. To fantastyczny DAC - przejrzysty, czysty, grający taką fajną substancją i wypełnieniem dźwięku. Nie miałem poczucia, że czegoś jest za dużo, czegoś za mało - ot wykwintnie podana muzyczna uczta. Niestety, Denony D9200, które aktualnie mam na tapecie najlepiej grają mi z "wieżyczki" iFi ZEN, która razem kosztuje 20% wartości Chorda, a ja muszę zmienić olej w aucie. Polecam gorąco! 8 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts