gosia02 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 a co z cukinii proponujecie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmi Dragon Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Księżniczka dostała żarcie do łóżka, specjalnie zmiksowane, żeby przez wrażliwe gardełko przeszło No i oczywiście wszystko w maleńkim żołądeczku się nie pomieściło, więc połowa obiadku poszła do zwrotu. A tak ogólnie kurczaczek, ziemniaczki, chyba marchewki... Nie jest źle. Pierwszy ciepły posiłek od tygodnia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszko77 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 U mnie ostatnio tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rayden Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) P61126-143943.jpg Księżniczka dostała żarcie do łóżka, specjalnie zmiksowane, żeby przez wrażliwe gardełko przeszło No i oczywiście wszystko w maleńkim żołądeczku się nie pomieściło, więc połowa obiadku poszła do zwrotu. A tak ogólnie kurczaczek, ziemniaczki, chyba marchewki... Nie jest źle. Pierwszy ciepły posiłek od tygodnia. JimmiD - Witamy w klubie miksowanej zupki ! Miszko - Ty też w hospital ? Edytowane 26 Listopada 2016 przez Lord Rayden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturos1967 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 P61126-143943.jpg Księżniczka dostała żarcie do łóżka, specjalnie zmiksowane, żeby przez wrażliwe gardełko przeszło No i oczywiście wszystko w maleńkim żołądeczku się nie pomieściło, więc połowa obiadku poszła do zwrotu. A tak ogólnie kurczaczek, ziemniaczki, chyba marchewki... Nie jest źle. Pierwszy ciepły posiłek od tygodnia. Znam to niestety do nieskończonego bólu. Tylko w bardziej hardcorowej wersji. Powodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszko77 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) ...Miszko - Ty też w hospital ? U mnie na szczęście jednodniowy wypad. Palec zdrutowany, teraz tylko czekać aż się zrośnie. @down najmniejszy, ale gdyby faktycznie środkowy to przecież jest jeszcze druga ręka Edytowane 29 Listopada 2016 przez miszko77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rayden Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A to się zrośnie. Mam nadzieję że nie najważniejszy, środkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 A mnie gastro dopadło to se pizzę zrobiłem. Audiofil też zdolny kucharz. Podziel się co upichciłeś. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico99 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Esperal, Ty i tutaj zawitałeś ?! Aż boję się otworzyć lodówkę he, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 6 godzin temu, chico99 napisał: Esperal, Ty i tutaj zawitałeś ?! Aż boję się otworzyć lodówkę he, he Jak masz tam piwo, to się mnie tam spodziewaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Pizza (audiofilska) z kiełbaską z dzika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retter Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Pizza (audiofilska) z kiełbaską z dzika I sera na 2 palce ;ppisane mobilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Kolejna pizza audiofilska ze szpinakiem i wołowiną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retter Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Wygląda jak by kot zwrócił pisą karme ;D na placek ciasta i życzył smacznego ;ppisane mobilnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 17 godzin temu, retter napisał: Wygląda jak by kot zwrócił pisą karme ;D na placek ciasta i życzył smacznego ;p pisane mobilnie Dziś ładniejsza dla oka: Kurczak na masełku z papryką i pieprzem cytrynowym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Czy ktoś z Was używa tego typu pieca do pizzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_m Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Kamień (włoski) + piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Tak, ale to cały czas temperatura do 300 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_m Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Cienkie ciasto, sześć minut, pycha Edytowane 21 Września 2019 przez marek_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neonlight Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 300 stopni wystarczy (takie minimum), tylko ciasto musi być dobre, znaczy przepis. 3 godziny temu, xar napisał: Tak, ale to cały czas temperatura do 300 stopni. Zwykły piekarnik grzeje do max 260° i to jest faktycznie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espe0 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 6 godzin temu, neonlight napisał: 300 stopni wystarczy (takie minimum), tylko ciasto musi być dobre, znaczy przepis. Zwykły piekarnik grzeje do max 260° i to jest faktycznie za mało. 10 godzin temu, xar napisał: pizzy? No faktem jest że temperatura to jest klucz do sukcesu. Ale kluczy trzeba więcej 😛 Myślałem kiedyś o takim urządzeniu bo faktycznie w domu takich temperatur nie uzyskamy ze zwykłego AGD. Co do przepisu to przerobiłem wszystkie sekretne przepisy z netu - żaden jednak nie był jakoś specjalnie podobny w smaku do pizzy z pizzerii. Jak ktoś chce mogę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_m Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Zaręczam, włoski (gruby) kamień do pizzy odpowiednio rozgrzany i jest miodzio Piekarnik elektryczny wystarczy. Dodatkowy grat w domu nie potrzebny Kluczem jest równomierne podgrzewanie spodu - to gwarantuje nagrzany kamień. Jak pisałem wyżej - po sześciu minutach pizza palce lizać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neonlight Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 2 godziny temu, marek_m napisał: Zaręczam, włoski (gruby) kamień do pizzy odpowiednio rozgrzany i jest miodzio Piekarnik elektryczny wystarczy. Dodatkowy grat w domu nie potrzebny Kluczem jest równomierne podgrzewanie spodu - to gwarantuje nagrzany kamień. Jak pisałem wyżej - po sześciu minutach pizza palce lizać Zależy kto, czego oczekuje, dla mnie 300° to minimum, poniżej się nie wypieka tak, jak w pizzerii. Ale co ja tam wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_m Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Znajomy Włoch (prowadzi dwie restauracje w Alpach) nie miał zastrzeżeń No, ale co taki włoski kucharz może wiedzieć o pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retter Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Pierkarniki z pyrolizą dochodzą do 400/500st C więc tylko kwestia programu z ustawieniem na 300.pisane mobilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.