espe0 Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 49 minut temu, Tommy66 napisał(a): Bardzo w zęby wchodzo i so łykowate 😉. @espe0 mnie wszyscy stawiają jak wiedzą że nie piję [ 7 lipca - 3lata] ,jak nie wiedzą to boją się narażać na koszta. Odsprzedasz dalej - podtrzymuje ofertę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy66 Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 Wreszcie się trafił uczciwy katolik 🙂. Bedo na łobiad , nakrencem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 Pierwszy rzut racuchów wyszedł trochę strasznie... ale smacznie 😉 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo650 Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 20 minut temu, Tytus1988 napisał(a): Pierwszy rzut racuchów wyszedł trochę strasznie... ale smacznie 😉 Dobre bo polskie.😁 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted November 1, 2023 Report Share Posted November 1, 2023 @pablo650 to prawda, chociaż po moim wykonaniu za bardzo tego nie widać 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheffunio Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 Kebson DIY😉 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micbud Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 Kolega pyta, czy to biale na wierzchu to też DIY? 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheffunio Posted December 28, 2023 Report Share Posted December 28, 2023 W dniu 13.12.2023 o 21:47, micbud napisał(a): Kolega pyta, czy to biale na wierzchu to też DIY? Tak sos czosnkowy też DIY 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted December 28, 2023 Report Share Posted December 28, 2023 @sheffunio widać, że kebab Szefa... super wyszło😉👍🥇 A z mojej strony poświątecznie, z lekkim przymrużeniem oka... sekret niepowtarzalnego smaku babcinych pierogów chyba został odkryty😉 https://www.instagram.com/reel/Cy_xweLtkRw/?igsh=MXc4YXBtNjFmb2F6cA== 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted February 6 Report Share Posted February 6 Jak to u mnie zwykle bywa... lepiej smakowało niż wyglądało😉 Makaron penne z tuńczykiem, oliwkami kalamata i groszkiem🍝🍷👨🍳 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted March 5 Report Share Posted March 5 Przedwiosenne witaminizowanie w postaci cieciorki z rukolą, papryką, pomidorami, ketchupem i czosnkiem😉💪 Oraz drobne oczyszczanie za sprawą pizzy z mozzarellą, mortadellą bologna i kremem pistacjowym z mascarpone na czarnym cieście z dodatkiem węgla aktywnego😉 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted March 5 Report Share Posted March 5 28 minut temu, Tytus1988 napisał(a): Przedwiosenne witaminizowanie w postaci cieciorki z rukolą, papryką, pomidorami, ketchupem i czosnkiem😉💪 Oraz drobne oczyszczanie za sprawą pizzy z mozzarellą, mortadellą bologna i kremem pistacjowym z mascarpone na czarnym cieście z dodatkiem węgla aktywnego😉 O ja Ciebie... to z tej pizzerii, co zwykle? Lubię mortadelę, lubię pistacje, lubię mascarpone... węgiel aktywny też się przydaje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted March 6 Report Share Posted March 6 (edited) @The Grand Wazoo to z tej pizzerii 😉 Jest to obecnie ich pizza miesiąca marca. Na pewno przypadłaby Tobie do gustu Jak będziemy mieli okazja do spotkania w tym miesiącu, to ją zamówię Edited March 6 by Tytus1988 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 7 Report Share Posted March 7 (edited) Pożarłbym taką pizzę, ale od miesięcy nie jadam nic z maki i wam też radzę. A chodzi za mną. I pizza, i bułeczka z masłem i serem. No nic. Na 50tke robię sobie trochę dyspensy i idę do knajpy szwagra (Tutti Santi - lubię) na pizzę, potem jadę do Gdyni na taką na grubym. Większość tego co prezentujecie to niestety mąka. Edited March 7 by Rafacio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 10 Report Share Posted March 10 (edited) Najlepiej nakarmi mnie żona. 👍 Edited March 10 by lobuz1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 19 Report Share Posted March 19 (edited) Przeżyję, jeśli mam w lodówce: jajka, cebulę, ser bursztyn i ostrą papryczkę. Szkoda, że nie było czegoś zielonego. Dobre jak cholera! Edited March 19 by lobuz1 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted March 22 Report Share Posted March 22 @lobuz1 dziękuję za inspirację😉👍 U mnie jajko, cebula, pół kostki rosołowej, łyżka masła klarowanego, cukinia, trochę soli, pomidorki koktajlowe, makaron świderki... i trochę zielonego na koniec w postaci rukoli🌱😉 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTomek Posted March 22 Report Share Posted March 22 W dniu 19.03.2024 o 13:10, lobuz1 napisał(a): Przeżyję, jeśli mam w lodówce: jajka, cebulę, ser bursztyn i ostrą papryczkę. Szkoda, że nie było czegoś zielonego. Dobre jak cholera! No widac że tak dobre, że nawet talerza nie trzeba myć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted March 30 Report Share Posted March 30 @lobuz1 jak najbardziej się zgadzam, że Twoja piękna Żona przygotowuje znakomite posiłki🙂👍 Krem z dyni na mleczku kokosowym z ryżem i dodatkiem świeżego chili🙂 Odrobinę świątecznie... domowy sernik🐣 Dziękuję Wam za wspaniale spędzony czas, w przemiłej atmosferze oraz wyśmienity poczęstunek🙂👍🥇 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 30 Report Share Posted March 30 1 minutę temu, Tytus1988 napisał(a): @lobuz1 jak najbardziej się zgadzam, że Twoja piękna Żona przygotowuje znakomite posiłki🙂👍 Krem z dyni na mleczku kokosowym z ryżem i dodatkiem świeżego chili🙂 Odrobinę świątecznie... domowy sernik🐣 Dziękuję Wam za wspaniale spędzony czas, w przemiłej atmosferze oraz wyśmienity poczęstunek🙂👍🥇 Miło było Cię gościć, ale ryż tajski jaśminowy to ja gotowałem. 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 7 Report Share Posted April 7 (edited) Żoneczka biedulka się rozchorowała i wszystko na mojej głowie: sprzątanie, pranie, gotowanie, słuchanie muzyki (a…to akurat z własnej, nieprzymuszonej woli ) . Zrobiłem wczoraj rodzince ziemniaczki z patelni, ale szybko zwierzaczki wyczyściły talerze to nie cyknąłem fotki…a dzisiaj warzywa stir fry z tajskim ryżem jaśminowym. Danie gotowe w zaledwie 20-25 minut, to lubię że się człowiek nie narobi. Jutro ma być powtórka- takie dobre . Edited April 7 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 14 Report Share Posted April 14 (edited) Wiecie może jaka to odmiana habanero? Jest jedna taka w zestawie Auchan i rzeczywiście ma świetny smak i moc- pozostałe zjadam jak paluszki a tą powolutku, po plasterku. Podejrzewam, że to Habanero Red Savina. Bardzo dobrze oczyszcza drogi oddechowe Edited April 14 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 20 Report Share Posted April 20 Stir fry rządzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 29 Report Share Posted April 29 (edited) Żonkila zrobiła a ja pokroiłem . Edited April 29 by lobuz1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted May 30 Report Share Posted May 30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts