Skocz do zawartości

Przepis na keczup


BratBot

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

to dobry przepis, ale na pod koniec lata, te pomidory co są teraz to plastikowy shit, czyli woda, chemia i jakis tam pomidorowy posmak.

To ja chyba w złych miejscach pomidory kupuję - od kilku lat nie jadłem normalnego pomidora (takie co to nie jest samą wodą i chemią) nie licząc tych, co z ogródka wujostwa były.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wow, muszę przetestować. Swoją drogą, przypomniałem sobie, że babcia kiedyś zrobiła keczup i było to coś zupełnie innego niż ze sklepu, ale smakowało super. Podobne to było bardziej do sosu spaghetti (pomijając brak mięsa, itp.) niż do sklepowego keczupu, który jest mocno podrasowany dodatkami chemicznymi i ma dość specyficzną konsystencję. Hellmann's w sensie konsystencji to jest właśnie coś w połowie między keczupem "najtańszy produkt!", a domowym.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zarejestruj się aby mieć większy dostęp do zasobów forum. Przeczytaj regulamin Warunki użytkowania i warunki prywatności związane z plikami cookie Polityka prywatności