Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam forumowiczów,

W 2022 na Amazon kupiłem chiński odtwarzacz MP4 firmy SINO jest to podobno OEM. Chciał bym zmienić w nim soft na lepszy, bo nie widać okładek utworu. Używam programu ChipEasy_v1.4.5 do informacji o urządzeniu. Przesyłam zdjęcie z programu poniżej. Dlatego zająłem się tym tematem, bo mnie to interesuję. Chciał bym edytować ten soft, albo wgrać lepszy, ale nie wiem jak.

image.png.9a1d960c21007424d0097ef32111893b.png

Dadaje link do amazonu https://www.amazon.pl/gp/product/B07V4N4B48/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Dziękuję i proszę o wskazówki.

Edited by wrzosu2777
Posted
2 godziny temu, x86 napisał(a):

Napisz do producenta.

Małe szanse. Może być jak w tym przypadku.

spacer.png

Posted
11 minut temu, lobuz1 napisał(a):

spacer.png

Fakt. Firma garaż może już nie istnieje ale w zamian można choćby otrzymać odpowiedź poprawiającą humor czyli coś w stylu My dear friend ... :D

• Haha 2
Posted

Witam, dziękuję za odpowiedzi!

A więc jest jedna strona na której jest kontakt, ale trochę przestażała xd 

https://m.made-in-china.com/company-jinghuamobile/

Napisałem do nich, ale nie odpowiedzieli. Może mają weekend xd. Ale patrząc na te wszystkie chińskie MP4  w internecie są podobne do siebie, więc musi być jakiś sposób. Aplikacja Rockbox odpada, ale może jest jakaś chińska?

11 godzin temu, bakus1233 napisał(a):

Trzeba najpierw spatchować bootcore.

Co to znaczy możesz mi wyjaśnić?

Posted

Bootcore'a to można co najwyżej uwalić w takiej MP4. Porzuć swoje pomysły póki sprzęt działa i nie posiadasz programowych narzędzi serwisowych od producenta oraz pełnego wsadu pamięci urządzenia. Jeżeli producent nie udostępni Tobie tych rzeczy wraz z manualami to przy pierwszej próbie zmiany w sofcie przkształcisz grajka w elektrośmiecia.

• 2 weeks later...
Posted
W dniu 15.03.2024 o 21:37, wrzosu2777 napisał(a):

Witam, dziękuję za odpowiedzi!

A więc jest jedna strona na której jest kontakt, ale trochę przestażała xd 

https://m.made-in-china.com/company-jinghuamobile/

Napisałem do nich, ale nie odpowiedzieli. Może mają weekend xd. Ale patrząc na te wszystkie chińskie MP4  w internecie są podobne do siebie, więc musi być jakiś sposób. Aplikacja Rockbox odpada, ale może jest jakaś chińska?

Co to znaczy możesz mi wyjaśnić?

Zapomnij że się czegoś dowiesz tajemnica handlowa. Wiem bo mam konto na tej stronie i wiem jak u nich to tam wygląda.