Jump to content

Question

Posted (edited)

Moje Audeo, które na naszym forum kupiłem kilka lat temu po dziś dzień służą mi dzielnie, jednak przez fakt, iż są użytkowane bardzo często, kabel przy jacku nie wygląda już najlepiej. Przyznam, że wypadłem nieco z obiegu, nie wiem co jest teraz "dobre", co ma atrakcyjny stosunek ceny do jakości. Na ten moment nie chciałbym wydawać na słuchawki dokanałowe więcej niż 300 zł, nie chciałbym też aby były gorsze od Audeo. Muzyki słucham różnorakiej, lubię czuć scenę w utworach, puszczam zarówno Toola, Beatlesów, Hiromi jak i jakiegoś współczesnego indie, gdzie często jest więcej basów. Co moglibyście mi polecić? W grę wchodzą też używane. Raczej nie chciałbym przekraczać tej kwoty, gdyż czekają mnie teraz inne wydatki. :)

Edited by jojaques

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
41 minut temu, MrSheep napisał:

Zapomnij o brzmieniu na poziomie Audeo w takim budżecie. Nie ma szans :( 

Zaznaczę, że mam na myśli Audeo PFE112. Naprawdę nie ma nic, co brzmiałoby podobnie do nich w budżecie? :(

• 0
Posted
Godzinę temu, jojaques napisał:

Zaznaczę, że mam na myśli Audeo PFE112. Naprawdę nie ma nic, co brzmiałoby podobnie do nich w budżecie? :(

A nie chcesz kupić znowu audeo? Jakiś czas temu widziałem na necie używki, które spokojnie mieściły się w podanej przez Ciebie kwocie.

• 0
Posted

Też mam bez pilota, czyli 012. Pomyliły mi się numerki. Ile trzeba wydać, by uzyskać podobną, bądź nieco lepszą jakość? Aune E1 lub  iBasso IT01 byłyby lepsze? Używane chyba da się kupić poniżej 380 zł. Recabling Audeo jest w ogóle możliwy? Ile mniej więcej kosztuje? Sporo pytam, bo próbuję poznać jak najlepsze rozwiązanie, zachowując przyzwoitą jakość dźwięku i nie wydając ogromnych kwot. :)

• 0
Posted

Inna anatomia uszu itd = inaczej słyszymy.

Trudno o wygodniejsze ;(

pisane mobilnie

• Like 1