tybysh 349 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) Edytowane 7 Marzec 2016 przez tybysh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gapcza 129 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) @Karmazynowy, Skyrim meets metal Edytowane 7 Marzec 2016 przez Gapcza 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rfzb 1233 Zgłoś Napisano 8 Marzec 2016 (edytowane) Edytowane 8 Marzec 2016 przez rfzb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bachankas 1850 Zgłoś Napisano 8 Marzec 2016 Co do Contry to tu wg mnie najlepsze wykonanie szarpidrutów 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elemeledudek 72 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2016 Emperor Battle for Dune. Oryginalna płyta z muzyka z gry stoi na półce i bardzo lubię do tego wracać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sajmon32 963 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2016 Mnie bardzo urzekła muzyka z gry mafia the city of lost heaven. Do tej pory często sobie odpalam soundtrack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bachankas 1850 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2016 Dorzucam soundtrack z jednej z najbardziej klimatycznych gier, w jakie miałem okazje grać, "dziadek" Dark Soulsów: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunnerius 660 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2016 @gapcza ten "skyrim metal" to jest motyw z Obliviona: Przy okazji to właśnie ścieżka którą z gier najbardziej lubię: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witmann 24 Zgłoś Napisano 10 Marzec 2016 Soundtracki z gier... Oj, od czego by zacząć... Na początek pierwszy soundtrack, którego słucham nałogowo od niemal 20 lat. Fallout 1 i 2 Jednym z ulubionych jest ten z najnowszego Wiedźmina - Percival świetnie wpisał się w klimat gry https://www.youtube.com/watch?v=YQS4o_bYA_M Doskonałe dopasowanie muzyki do depresyjnej historii opisanej w Max Payne porusza mnie do dziś Deus Ex: Human Revolution też bardzo lubię. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jouhou 369 Zgłoś Napisano 10 Marzec 2016 \m/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snajperro 2 Zgłoś Napisano 11 Marzec 2016 The Banner Saga - jak dla mnie Austion Wintory odwalił kawał dobrej roboty przy tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snajperro 2 Zgłoś Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) *double post - do skasowania! Edytowane 11 Marzec 2016 przez Snajperro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karmazynowy 3699 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaworrr 625 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2016 To MocArta od RMF zgarnęło https://www.youtube.com/watch?v=aPJF9S6mTvI&list=PL0Hp-OVbwgoTJDyYglt9dIcQ6rl4S6NAW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gapcza 129 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2016 Wiedźmin 3 - Pieśń Priscilli 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nismovsky 2325 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2016 A ja niekonwencjonalnie: Chrono Trigger, genialne melodie To pojadę prywatą (moje covery z CT) A z innych gier to mam spory rozrzut. Lubię "Highway Jazz" z SimCity 3000... ... oraz klimaty mroczne z elementami etnicznymi oraz syntezatorowymi (Metal Gear Solid) No i zgadzam się z pochwałami dla starych NFSów (od Hot Pursuit aż do Porsche włącznie) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saiya-jin 455 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Icewind Dale I i II. Skyrim miało genialną muzykę. Deus Ex Human Revolution też bardzo dobra. Z niewymienionych wcześniej seria Assassin's Creed ma całkiem dobrą muzykę: Edytowane 18 Marzec 2016 przez Saiya-jin 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bachankas 1850 Zgłoś Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) To pojadę prywatą (moje covery z CT) Nismo zgrywaj te swoje aranżacjeJa ostatnio katuję symfoniczną wersję soundtracku, coś kapitalnego Wysłane z mojego XT1032 Edytowane 18 Marzec 2016 przez bachankas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RADOslaw 3 Zgłoś Napisano 26 Marzec 2016 Far Cry 3 https://www.youtube.com/watch?v=97_Wi7hUP6o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopec23 164 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2016 Osobiście lubię wracać do muzyki z Mass Effectów. "The Normandy Reborn" to jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków z tych ścieżek dźwiękowych (chociaż pewnie spory wpływ na to ma fakt, że drugą część uznaję za najlepszą z całej trylogii oraz to jakie wrażenie przy pierwszym podejściu do gry zrobiła na mnie ta scena): Na ten moment jestem także pod dużym wrażeniem doboru muzyki do "Life is Strange". Praktycznie cała ścieżka dźwiękowa to utwory licencjonowane, ale wręcz genialnie dobrane do stylistyki gry i wydarzeń na ekranie. Zupełnie się tego nie spodziewałem, ale po przejściu gry coraz bardziej zastanawiam się, pomimo posiadania wersji elektronicznej, nad zakupem wersji limitowanej tylko po to aby mieć soundtrack w wersji fizycznej. Local Natives na końcu drugiego odcinka - bomba: Wg mnie warto także wspomnieć o Alanie Wake'u, Old Gods of Asgard ciągle zajmują miejsce na odtwarzaczu: O Wiedźminie, serii TES, czy Assassin's Creed (w tym niewymieniony jeszcze Black Flag) nie będę się rozpisywał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSheep 1839 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bachankas 1850 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2016 Coś dla starszych wyjadaczy: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskaspawacza 27 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2016 Coś dla starszych wyjadaczy: Ooo! Dzięki, przypomniałeś mi, że muszę zagrać w następce tej gry Armikrog. https://www.youtube.com/watch?v=2NIa0X4TXyU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niewiernus 34 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2016 (edytowane) Ode mnie Ed Harrison z aranżacją do gry Neotokyo Edytowane 11 Kwiecień 2016 przez Niewiernus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit666 26 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 (edytowane) Chciałem krzyczeć, czemu to się nie pojawiło jeszcze, ale już jest. Świetna gra z piękną historią i wbijającym się w pamięć zakończeniem. Jako że grałem z gry nie za wiele (chodź trochę) ta gra jest moim numerem 1. Po zakończeniu historii, obejrzeniu outro powrót do menu głównego ta muzyka powoduje ciary... Coś co też je powoduje po przejściu gry: Pozdrawiam Edytowane 18 Kwiecień 2016 przez Rabbit666 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach