reGGarf Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Jest niby w innym temacie ale jest troche inna koncepcja => tam dyskusja i propozycje, tutaj na 1 stronie zawsze świeży plik z tabelą. Dlatego proszę o przyklejenie oraz zamknięcie możliwości dodawania nowych postów (wyłączając edycję). Chodzi tylko o plik. A tutaj dane: ranking__ocena_skal__szkoln__6_st_.rar ^^ wersja z 17.08.2008, 20:55 (28 zmian) ranking_forummp3store.rar ^^ wersja z 01.08.2008, 1:38 Dokument online Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGGarf Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 Bardzo prosze o przyklejenie bo inaczej to nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nice Gay Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 dajcie w jakims innym formacie niz "xls" bo niemam Excela mogą być skrenszoty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 OpenOffice'a też nie masz? więc w jakim "innym" formacie miały by być te tabele? TXT? Excel Viewer: http://www.microsoft.com/downloads/details...47-75edbd03aaf0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqzz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Nie musisz miec excela, zeby to otworzyc.. Edit: Khron szybszy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nice Gay Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 dzieki :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BratBot Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 <emotka prosząca o uaktualnienie tabelki> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlpmk Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Qurde nie możecie dać tego pliku do formatu .zip bo ja tego rar nie mogę otworzyć bo na komputerze nie mogę nic instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Prosiłem o to, ale i tak jest postęp, że to już nie UHA. Po prostu niektórzy nie rozumieją, że czasem siedzimy przy kompach bez praw administratora, a RARa, nie mówiąc o totalnej egzotyce, na nich nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 magia -> http://portableapps.com/apps/utilities/7-zip_portable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian4 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Aktualna wersja, to wersja z przed 4 miesięcy. Wypadałoby coś z tym zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profbolek Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Ja bym to odwiesił. Idea może i słuszna, ale skoro poległa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypeq Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 open office pozwala zapisywac tabele w formie html... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGGarf Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 poprosiłbym kogoś o aktualizację też po trochu jak coś i wysłanie tego mi bo niestety ja mam mało czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 A można się jakoś dopisać do tej tabeli? Bo chyba odkryłem zestaw idealny (Przynajmniej dla mnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jvx32tv Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 A można się jakoś dopisać do tej tabeli? Bo chyba odkryłem zestaw idealny (Przynajmniej dla mnie) No powiedz, nie bądź taki tajemniczy. Czy to iPhone tak świetnie gra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 IPhone + moje shurki Ale piękne brzmienie to raczej nie zasługa playera, bo z JBLkami nie da się go słuchać.... Synergia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczuru Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Będzie jakaś aktualizacja tabelki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattej Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 No właśnie, Mam swoją propozycję.... Sansa Clip + AKG K99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reGGarf Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 niestety jestem obecnie kompletnie bez czasu ani środka by zaktualizować tabelkę (brak office). Proszę zatem kogoś, kto mógłby uzupełnić tabelkę i wysłać ją mi, aby tą wstawić na pierwszy post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nice Gay Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 a jak wyglada polaczenie cowona d2 z jbl220reference? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthass Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Moja propozycja: IFP 899 + ex85 => co najmniej ~5.5/6 Uzasadnienie: Miałem okazję posłuchać tych doków na vedii v39, e10, T10 etc(w sumie na wszystkim co mam w sygnaturce) Jeżeli miałbym porównać synergię do v39 to napiszę jedynie tyle, że na ifp'ku jest coś czego brakowało na vedii => piękny, miejscami nawet głębszy bas. W porównaniu do e10 dźwiękowo zmierzają w tym samym kierunku jednak imo synergia z ifp jest o jeden stopień lepsza. Jeżeli ktoś ocenił e10 + ex85 na 6 (dość długo miałem okazję słuchać i dałbym jakieś 4,5/5) to ja musiałbym dać IFP 899 + ex85 proporcjonalnie 7. Może nie jestem jakimś ekspertem, ale miałem okazję już posłuchać trochę "dobrego" sprzętu, więc mam swoje zdanie. Ostatnio chciałem wymienić ifp na t60(już mi przeszło , bo trochę mi pamięci brakuje, a tak się składa, że posiadam T10 2BG, który podobno gra jak T60. Różnica jest kolosalna. T10 2GB + ex85 oceniłbym na max. 3,5. Utwór Korn'a - Twisted Transistor ma na początku taki charakterystyczny podźwięk, który wprawił membranę w takie wibracje, że niemal czułem drgania rozchodzące się w środku przewodu słuchowego (oczywiście mowa tu o ifp). Nie słyszałem jeszcze połączenia ifp z jbl (podobno wyśmienite), więc nie mam porównania, ale mogę śmiało polecić ifp + ex85. Dodam, że używam exów z comply foam. btw ifp z mp3 vbr 192 kbps zjada na śniadanie T10 z ogg q4/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel_Nero Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Jednak percepcje potrafią bardzo się różnić. Dla mnie połączenie EX85 i 082 z iFP 899 było nie do zniesienia (zbyt ciepłe i przesłodzone), za to dobraną parą do tych słuchawek były Samsung Yp-Z5 i Trekstor Vibez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthass Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Jednak percepcje potrafią bardzo się różnić. Dla mnie połączenie EX85 i 082 z iFP 899 było nie do zniesienia (zbyt ciepłe i przesłodzone), za to dobraną parą do tych słuchawek były Samsung Yp-Z5 i Trekstor Vibez. Pewnie odkryłem w sobie basshead'a Jednak w porównaniu do T10 IFP ma taką fajną bezpośredniość Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinzone Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Pewnie odkryłem w sobie basshead'a tongue.gif Jednak w porównaniu do T10 IFP ma taką fajną bezpośredniość Właśnie o to mi chodzi fajny, ciepły dźwięk Teraz już wiem co kupić. Jedyny minus to mała pojemność IFP ;( jak sprawują się EXy z E10 - czy równie dobrze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts