Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Moderator
Posted

Sprzedałem DCA Aeon2 Noir, wszystko oczywiście w najlepszym porządku. Również polecam i dziękuję :)

• 3 months later...
Posted

Handlowiec pierwszej wody. Nic nie sprzedawałem, a kupił ode mnie parę rzeczy. Pisał do mnie, raz i drugi, czy tego i tego bym mu nie sprzedał. Niby nie chciałem, a sprzedałem.  Płacił uczciwie, nic nie mogłem zrobić. 🤷‍♂️Polecam interesy z kolegą, jak najbardziej.🤝

:win:

• 5 months later...
  • 2 months later...
Posted

Sprzedałem koledze Qudelixa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :) 

• Thanks 1
Posted

Handlowaliśmy z kolegą już wiele razy, w obie strony. Wszystko sprawnie i konkretnie, sprzęt zawsze zgodny z opisem. Dodatkowo to bardzo miły i sympatyczny człowiek, od czasu pierwszej transakcji do dzisiaj utrzymujemy kontakt.

Polecam wszystkim!

• Thanks 1
Posted

Sprzedałem koledze kabelek, bezproblemowy kontakt, szybka transakcja. Bardzo polecam :)

• 1 month later...
Posted

Konkretny, kontaktowy gość, z którym można gadać godzinami i nie tylko o audio. Dziękuję za deal i do następnego.

• Thanks 1
  • 5 months later...
Posted

Sprzedałem Michałowi słuchawki i DAPa i zawsze było bez najmniejszych problemów :) Błyskawiczna płatność!

Kupiłem też od niego 2 kabelki i również w tą stronę wszystko poszło idealnie.

Polecam gościa ;) do robienia interesów i nie tylko, bo od czasu naszego pierwszego deala jesteśmy w nieustannym audio kontakcie ;)

• Like 1
  • 1 year later...