rudzik9 Posted May 9, 2021 Report Posted May 9, 2021 Komentarze po przeprowadzonych ze mną transakcjach bardzo mile widziane 😊 Quote
pysiaDK Posted May 9, 2021 Report Posted May 9, 2021 Kolega kupił ode mnie słuchawki. Szybka decyzja, błyskawiczna wpłata i bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam Quote
Moderator kurop Posted September 20, 2021 Moderator Report Posted September 20, 2021 Sprzedałem DCA Aeon2 Noir, wszystko oczywiście w najlepszym porządku. Również polecam i dziękuję Quote
manuelvetro Posted January 3, 2022 Report Posted January 3, 2022 Handlowiec pierwszej wody. Nic nie sprzedawałem, a kupił ode mnie parę rzeczy. Pisał do mnie, raz i drugi, czy tego i tego bym mu nie sprzedał. Niby nie chciałem, a sprzedałem. Płacił uczciwie, nic nie mogłem zrobić. 🤷♂️Polecam interesy z kolegą, jak najbardziej.🤝 Quote
LuQi Posted August 31, 2022 Report Posted August 31, 2022 Sprzedałem koledze DAP. Świetny kontakt i sprawna transakcja. Zdecydowanie polecam! 1 Quote
Perul Posted August 31, 2022 Report Posted August 31, 2022 Sprzedałem koledze Qudelixa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam 1 Quote
SeagaL Posted August 31, 2022 Report Posted August 31, 2022 Handlowaliśmy z kolegą już wiele razy, w obie strony. Wszystko sprawnie i konkretnie, sprzęt zawsze zgodny z opisem. Dodatkowo to bardzo miły i sympatyczny człowiek, od czasu pierwszej transakcji do dzisiaj utrzymujemy kontakt. Polecam wszystkim! 1 Quote
Greezye Posted September 2, 2022 Report Posted September 2, 2022 Sprzedałem koledze kabelek, bezproblemowy kontakt, szybka transakcja. Bardzo polecam Quote
lobuz1 Posted October 10, 2022 Report Posted October 10, 2022 Konkretny, kontaktowy gość, z którym można gadać godzinami i nie tylko o audio. Dziękuję za deal i do następnego. 1 Quote
Gourney Posted March 30, 2023 Report Posted March 30, 2023 Wszystko w najlepszym porządku. PolecamWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Quote
Filip77 Posted April 4, 2023 Report Posted April 4, 2023 Sprzedałem Michałowi słuchawki i DAPa i zawsze było bez najmniejszych problemów Błyskawiczna płatność! Kupiłem też od niego 2 kabelki i również w tą stronę wszystko poszło idealnie. Polecam gościa do robienia interesów i nie tylko, bo od czasu naszego pierwszego deala jesteśmy w nieustannym audio kontakcie 1 Quote
Dirian Posted October 29, 2024 Report Posted October 29, 2024 Kupiłem Whiskey 🥃, znaczy kabelek Ego Audio od Michała. Transakcja jak zwykle w świetnej atmosferze, polecam! Quote
Recommended Posts