Jump to content
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×
Sennheiser HE 1 w Krakowie, przetestuj najdroższe słuchawki na świecie! 💎 ×

Recommended Posts

Posted

Mamy na forum temat o tym urządzeniu, ale muszę dodać go też i w tym miejscu.

Już poznaliście Dave'a na tyle, że posypały się kolejne zamówienia i jest szansa na sztukę testową w naszej sieci.

W oczekiwaniu zapraszam do lektury testu:

http://voice.com.pl/_files/Chord_Electronics_DAVE.pdf

20150518142524_CHORD-DAVE-HPHONES-WHTWeb

• 3 weeks later...
Posted

Na naszym Warszawskim spotkaniu tylko potwierdziłem się w moim przekonaniu jak dobry jest Chord Dave. Dla mnie jest najlepszy. Inna sprawa, że mnie na niego nie stać. Cóż można jednak pomarzyć :)

IMG_7065 (Large).JPGIMG_7066 (Large).JPGIMG_7194 (Large).JPGIMG_7195 (Large).JPGIMG_7197 (Large).JPGIMG_7198 (Large).JPGIMG_7201 (Large).JPGIMG_7204 (Large).JPG

Posted

Po spotkaniu potwierdzam poniekąd ze tytuł wątku trafiony. Klasa grania w ocenach o oczko wyżej na samym wstępie za cenę. Dobre granie +40k = wybitność :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2
Posted

Ta wybitność jest np Grado 1000 to raczej kwestia zgranie bo wiemy, że akurat te słuchawki ze zdjęcia potrafią więcej.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Ponoć na CES mają coś pokazać. To do Mojo to ma być adapter grający, czy to będzie sam czytnik kart pamięci, z BT, czy coś więcej, zobaczymy. Ahh chciałbym Mojo TT. :D

A i wyczytałem jeszcze, że od 2017 podnoszą ceny na wszystkie produkty :|

Edited by Karmazynowy
Posted

Ponoć na CES mają coś pokazać. To do Mojo to ma być adapter grający, czy to będzie sam czytnik kart pamięci, z BT, czy coś więcej, zobaczymy. Ahh chciałbym Mojo TT. :D

A i wyczytałem jeszcze, że od 2017 podnoszą ceny na wszystkie produkty :|

Tylko żeby ceny nie zrobili TT ;)

Czyżby przez funta.