Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted

Kupiłem konwerter, świetny kontakt, super sprzęt, ekspresowa wysyłka. Jednym słowem bardzo przyjemna transakcja. Pozdrawiam :)

• Like 1
Posted

Kupiłem HD650 z arcydobrym kablem konstantin 2010. świętny kontakt, a słuchawki choć bardzo leciwe wspaniale zadbane. jeśli kiedyś 'saudio' będzie sprzedawał swoje HD800 na które się przesiadł po HD650 chwała temu kto pierwszy je zgarnie :) Pozdrawiam :)

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Solidny kontrahent o wysokiej kulturze osobistej , dbający o sprzęt. Zakupione słuchawki okazały się w pełni zgodne z opisem. Dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

zakupilem grajka - szybki, mily kontakt, szybka realizacja. szast prast i grajek w domu w stanie idealnym jakoz mial byc!

• 3 months later...
Posted

Kupiłem wzmacniacz, oczywiście wszystko super! Polecam Stefana

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Brał udział w mojej zbiorówce na Thomann.de.

Wpisał się grzecznie na listę, szybko wpłacił pieniądze, a kiedy otrzymał przesyłkę, podziękował w komentarzach :D

Wzorcowy Kupujący! :)

• 2 months later...
Posted

Kupiłem od Kolegi AK100. Super szybka przesyłka, sprzęt jak nowy i w ogóle bardzo przyjemnie. Dziękuję!

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kolejna transakcja ze Stefanem, kolejny raz polecam ze szczerego serca. Sympatycznie, treściwie a sprzęt jak nowy mimo że leciwy. Gdyby tak było z każdym...:)

• 5 months later...
Posted

Brał udział w zbiorowym zamówieniu Toporków. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam :) A po za tym spoko gość na żywo :)

• 3 months later...
Posted

Dzięki uprzejmości saudio miałem możliwość kilka dni potrzymać u siebie wzmacniacz Auralic Taurus mkII.

Oczywiście wypożyczenie wiązało się również z cenną dla mnie konwersacją na temat audio.

Świetny kolega i rasowy audiofil :)

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo udana transakcja zakupu Edition 5 Limited, jestem przeszczęśliwy :) Sprzęt zgodny z opisem, w idealnym stanie, pady wymienione, Saudio pomocny w dalszych poczynaniach i poradach...

• 4 weeks later...
Posted

Dziękuję za udany zakup Hifimanów HE-560 black oak by Michauczok!

Saudio to mój na dziś "ulubiony allegrowicz" :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

@saudio podesłał mi swoje srebrne kabelki - słuchawkowy od AQ i interkonekt Siltech XLR.

Oba świetne, oba dają inny pogląd na możliwości naszego sprzętu.

Dzięki bardzo, mam nadzieję, że będzie okzaja się odwdzięczyć. :)

• Like 1
Posted

Kupiłem od Stefana komputer. Świetny sprzęt w świetnej cenie. I jak to u niego w w standardzie, w stanie jakby wyjechał z fabryki. Dziękuję i do następnego :)

• Like 1
  • 10 months later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dzięki @saudio kupiłem olive04hd.

Wszystko pięknie zapakowane, szybko wysłane.

Super kontakt.

Zdecydowanie polecam.