Compton Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 @saudio pożyczył mi kabelek WireWorld do AQ. Dzięki wielkie - miałem możliwość sprawdzić na co stać Hawki podłączone tym cudem kablarskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy1954 Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 kupiłem od saudio, błyskawiczna wysyłka, b. staranne zabezpieczenie przesyłki, podpowiedzi fachowe : pełny komfort kupującego ! Dziękuję.... i oby tak zawsze i wszędzie bywało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Kupiłem słuchawki. Bardzo miły i rzeczowy kontakt, ekspresowa wysyłka, a sam towar świetnie zapakowany. Zdecydowanie polecam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain1916 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Produkt zgodny z opisem, w super stanie! Miły kontakt i szybka wysyłka. Mistrz pakowania! Wzorowy Kontrahent! Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 Saudio sprawił mi prezent podwójny: wiedział, że ostatnio groszem za bardzo nie śmierdzę, a zachciało mi bawić się lampkami, coby pre mt603 pod k812 dostroić odpowiednio, to żebym lajkonikiem będąc w temacie lamp, niepotrzebnie kosztów sobie nie robił, wysłał mi ze swojej kolekcji JJ, RCA ct, GE, Reytheon. I nie dość, że potestować naprawdę długo pozwolił, to JJ mi najzwyczajniej sprezentował. Dodam jeszcze, że nie znamy się z @saudiowcale. Niemniej, czuję się zaszczycony i wzruszony. Muchas gracias, amigo @saudio! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain1916 Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 To już nie pierwszy zakup u saudio i jeśli będzie okazja to nie ostatni. Wszystko w należytym porządku, a wysyłka w trybie ekspresowym. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Znakomity kontakt, ekspresowa i bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Polecam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain1916 Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 Kolejny wzorowy deal. Paczka spakowana bardzo starannie, ale to i tak nic w obliczu faktu, że wylądowała w paczkomacie zanim w ogóle zdążyłem zlecić wpłatę😯 Dzięki za zaufanie oraz udaną transakcję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Jak najbardziej mogę się podpisać pod powyższymi opiniami Kolegów. Transakcja przeprowadzona znakomicie, z najwyższą starannością o detale. Szczerze polecam i przy okazji dziękuję za możliwość wypróbowania świetnych kabli głośnikowych🙂👍🥇 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts