pawkos Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 TFZ B2M super połączenie ZX1. Do tego dołożone ClearAudio jest naprawdę moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardian Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Takie pytanie dla wróżbitów i posiadaczy zx'a Dostaje on jeszcze updated i czy Spotify śmiga i będzie jeszcze śmigać, powiedzmy dwa lata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankracy_waw Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Mi śmiga Spotify na iPadzie jeden z 2008 więc i dwa lata dla sonego to nie problem. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiorino Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Na AKG Q701 starczy mocy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankracy_waw Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Nie. Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark13 Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Jest na forum posiadacz zx1? Chciałbym wiedzieć czy ten player zgrywałby się ze słuchawkami Philips shp 9500, bądź etymotic mc2? (gdzieś w szafie powinny być CAL) Grajek jest już ładnych ponad 5 lat na rynku więc jak sytuacja z akumulatorem? Znalezienie oferty sprzedaży zx1 to jak kupno najnowszych kart graficznych od AMD czy nVidia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
espe0 Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 3 minuty temu, spark13 napisał: Jest na forum posiadacz zx1? Chciałbym wiedzieć czy ten player zgrywałby się ze słuchawkami Philips shp 9500, bądź etymotic mc2? (gdzieś w szafie powinny być CAL) Grajek jest już ładnych ponad 5 lat na rynku więc jak sytuacja z akumulatorem? Znalezienie oferty sprzedaży zx1 to jak kupno najnowszych kart graficznych od AMD czy nVidia. Z CAL gra wybitnie. Nasłuchałem się "w drodze" takiego zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts