Jump to content

Recommended Posts

Posted

oferta w komputroniku mistrzostwo, patrzac jeszcze na warunki gwarancji jakie tam maja ;) ( płacą za kuriera od klienta do sklepu i spowrotem w wypadku odsyłania czegos na gware.)

Posted
oferta w komputroniku mistrzostwo, patrzac jeszcze na warunki gwarancji jakie tam maja ;) ( płacą za kuriera od klienta do sklepu i spowrotem w wypadku odsyłania czegos na gware.)

Niemal każdy szanujący się sklep internetowy tak ma ;)

Posted

Gdzie to pisze, że tylko dzisiaj taka okazja?

Rrrwa, gdybym tylko miał kasę (a przed przyszłym tygodniem mieć raczej nie będę) to już bym biegł do komputronika :/

EDIT: I tak ****, bo do 17 otwarte :/

Posted

skoro nie ograniczamy się tylko do allegro to ja jeszcze dam super oferte na B&O Beosound2 za pół ceny salonowej :) - 950zł :) ...jak za darmo :)

a tu szufelka 512mb

szufelka

aukcja kończy się jutro

Na allegro jest jeszcze 1gb chyba za 120zł

pozdrawiam

Posted

ignacy, zapomnialem dodac ze spalony dysk mi wymienili, ba z widocznym ułamaniem plastiku przy wejsciu na molexa ...

ten dysk az smierdzial swądem spalenizny

• Moderator
Posted

ale schodzą szybko... do jutra nie będzie

Posted

A ja IFP 795 za 230 z wysyłką kupiłem xP ale naprawde stan ideał (malutkie- tyci tyci problemy z przyciskiem play) tylko bez słuchawek w zestawie

ciekawi mnie czy te SRSy graja tak samo ;]

Posted
Wprawdzie nie allegro (dlaczego mamy się ograniczać tylko do allegro?), ale w komputroniku..

CAL! za 129zł ~> LINK :) Śpieszyć się, bo oferta jednodniowa!

Komputronik przegina w tym momencie. Ta promocja była jakieś 2tyg temu i się napaliłem, więc od razu pojechałem do Magnolii. Pan powiedział, że niestety - promocja już nie obowiązuje a info na stronie nie zostało zaktualizowane. Zaproponował mi 179zł. Wolałem tyle samo zapłacić w Vobisie gzie otrzymałem nad wyraz uprzejmą* obsługę.

*co nie znaczy, że kompetentną ;)

Posted

kurde niestac mnei na srs'y <lol2> ;d , ale co tam, mam zwykle , mam cresyny, mam zadowalajaco dobre pchly od vibeza...

ale mam tez sieke w mozgu i nie potrafie powiedziec ktore lepsze <lol>

Posted
Komputronik przegina w tym momencie. Ta promocja była jakieś 2tyg temu i się napaliłem, więc od razu pojechałem do Magnolii. Pan powiedział, że niestety - promocja już nie obowiązuje a info na stronie nie zostało zaktualizowane. Zaproponował mi 179zł. Wolałem tyle samo zapłacić w Vobisie gzie otrzymałem nad wyraz uprzejmą* obsługę.

*co nie znaczy, że kompetentną ;)

Tzn. wczoraj ta promocja jednak była. Wczoraj zamówiłem, wczoraj odebrałem, 129,- zapłaciłem ;)

Guest Malas
Posted

to ja powiem, że to marna okazja, bo za podobne pieniądze można mieć boxa :)

Posted
13zł wiecej niz na aukcji Vedii, trzeba poczekac az stanieją :D

Nie sadze żeby szybko staniały.

Ksy coś mówił ze cena sugerowana to 49 zł + przesyłka. ;)