Jump to content

Recommended Posts

Posted

zajrzyj do komisu, za niewiele więcej były tam PX100, które są wygodne, elegancko 'wiszą' na szyi, dźwięk nieco bardziej przyjazny, no ale nie izolują..

Guest Malas
Posted

no właśnie, dla mnie słuchawki które nie izolują są jak dziurawy kondom..

Posted
no właśnie, dla mnie słuchawki które nie izolują są jak kondom z dziurką..

Złota myśl... :D Dla mnie otwarte słuchawki portable to jakieś nieporozumienie również ;0

Guest Malas
Posted

a właśnie, że moim zdaniem one izolowały dość dobrze.. ale ja je miałem dawno i mogę źle pamiętać ;)

one fajne były, no ale.. to taki kompromis imo- właśnie tani kondom z biedronki..

Posted

A miałeś w uszach chociaż przyzwoite IEMy typu Shure/Etymotic na ulicy, a nie jakieś wynalazki Creative? ;) Bo przy np. Etyszach, to HD212pro są otwarte :D

Guest Malas
Posted

że ja?:D

nie miałem, właśnie marzą mi się ety, ale zawsze jak mam kase to zamiast odłożyć to sobie coś kupie i tak nie uzbieram nigdy :P

Posted
A miałeś w uszach chociaż przyzwoite IEMy typu Shure/Etymotic na ulicy, a nie jakieś wynalazki Creative? ;) Bo przy np. Etyszach, to HD212pro są otwarte :D

agreed, po doświadczeniach z im716 wszystkie słuchawki źle tłumią :P

http://allegro.pl/item406005879_ipod_shuffle_512mb.html 10 nowych szufli 1gen (512mb) 60zł/szt. Ktoś chętny (maba)? ;]

Dzięki za linka, kupiłem nawet nie próbując się zastanawiać :P

teraz jeszcze poszukam fajnej shufflesome :D

Posted

BlackOut zawsze możesz do nich zadzwonić i zapytać się czy jest możliwość sprzedaży za pobraniem.

Jeśli nawet nie ma to powiedz, że tylko taka opcja Ci odpowiada i zobaczysz co oni na to ;)

Posted
A ten sklep to az taka sciema?

Kasy chyba nie wyludzaja (bo szybko by sie wkopali), czyli problemy z terminami dostawy?

Tego nie wiem bo nigdy tam nie kupowałem, ale cena jest "dziwna" - fajnie jakby we wszystkich sklepach AL tyle kosztowały.

Dużo ludzi miało jakieś problemy z tym sklepem. Może na forum ktoś się znajdzie co tam kupował i napisze coś więcej :)

Posted

Sam się kiedyś skusiłem na zakup w tym sklepie - wtedy jeszcze nie miał tylu złych opinii.

Oczywiście nie polecam. Strata czasu.

Najczęściej towaru nie mają.

Posted

Kiedyś zamówiłem tam tusze do drukarki (kiedy jeszcze były same dobre opinie), nie mieli ich na stanie. Pieniądze odzyskałem po dwóch miesiącach :/