Jump to content

Recommended Posts

Posted

818 nie wymaga SonicStage do zarządzania działa jak pendrive czy coś. Ja kupiłem 806 u tego samego użytkownika co link do 808 przyszedł na następny dzień :) A po wgraniu plugina do WinAmpa nie potrzebuje sonicstage.

Chciałem kupić tego 818 co dałeś link ale jednak coś mi zeszło. Koleś nawet zdjęcia mi przesłał tego 818 ładnie zapakowany no problemo. Na pewno warto!

Generalnie bierz 818

Posted
w prawdzie ebay, ale okazja nieziemska ;]

http://cgi.ebay.pl/COWON-iAudio-M3-MP3-Pla...1QQcmdZViewItem

Niestety gość jest jakiś mało gadatliwy i nie wiem jak tam u niego shipping do Polski stoi...

Dla niezorientowanych, m3 to taki ładniejszy x5 ;]

poczytaj dokladniej, chocby ze słownikiem , a odkryjesz, ze nie jest to taka okazja - NIE MA Pilota :P SAM PLAYER :D

W takim razie średnio będzie się go obsługiwać

Posted

Cannabizzz776i99 -> to nic nie znaczy :P Istotne jest tylko to co poniżej :)

poczytaj dokladniej, chocby ze słownikiem , a odkryjesz, ze nie jest to taka okazja - NIE MA Pilota :P SAM PLAYER :D

W takim razie średnio będzie się go obsługiwać

Ehh... w ciemno przecież bym nie kupował :D Tyle, że pilot to akurat pikuś jest. Z jego dostępnością nie ma problemu. Nie jestem pewien, ale chyba nawet ten od x5 będzie pasował. Samego playera natomiast w Polsce nigdzie nie znajdziesz, zaś na ebayu pojawia się niezwykle rzadko. W dodatku egzemplarz, o którym mowa jest w idealnym stanie (wyciągany tylko 1 raz do testów, resztę czasu przeleżał w pudełku).

Guest Malas
Posted

też to widziałem..

sprawdzając nr gg okazuje się, że to jakiś 15 latek..

ja bym sobie dał spokój.