Snoopp Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 (edited) hej 😃 czy ktoś poradził sobie z wypadającymi z ucha AirPods 2 Pro ? Wszystkie wielkości oryginalnych nakładek przetestowałem i nadal wypadają.. 1) Widziałem że są np. piankowe nakładki typu "Eartune Fidelity UF-A" i podobno lepiej trzymają ale ta pianka absorbuje bród 😕 2) Uchwyt/zaczep na ucho odpada chciałbym móc schować słuchawki do etui ładującego bez zabawy w odczepianie Jeśli nie znajdę na to rozwiązania to mogę je jeszcze zwrócić do sklepu i poszukać innych, bardziej dopasowanych słuchawek z ANC więc pls dajcie znać 😉 Edited September 11, 2023 by Snoopp Quote
bakus1233 Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Nasmaruj końcówki czymś lepkim żeby się lepiej trzymały ucha. 2 Quote
lobuz1 Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 3 minuty temu, bakus1233 napisał(a): Nasmaruj końcówki czymś lepkim żeby się lepiej trzymały ucha. Może miodem (z ucha). 1 Quote
Snoopp Posted September 11, 2023 Author Report Posted September 11, 2023 chłopcy do łóżek, już po dobranocce 🙂 Quote
HappyBlack Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 Możesz spróbować tipsów AZLA SednaEarfit, choć to dość droga (>150 zł) i nie każdemu odpowiadająca opcja. https://www.amazon.pl/AZLA-SednaEarfit-Krysztal-AirPods-zestaw/dp/B0928M2Q75?th=1 2 Quote
SlawekR Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 (edited) 14 godzin temu, Snoopp napisał(a): hej 😃 czy ktoś poradził sobie z wypadającymi z ucha AirPods 2 Pro ? Wszystkie wielkości oryginalnych nakładek przetestowałem i nadal wypadają.. 1) Widziałem że są np. piankowe nakładki typu "Eartune Fidelity UF-A" i podobno lepiej trzymają ale ta pianka absorbuje bród 😕 2) Uchwyt/zaczep na ucho odpada chciałbym móc schować słuchawki do etui ładującego bez zabawy w odczepianie Jeśli nie znajdę na to rozwiązania to mogę je jeszcze zwrócić do sklepu i poszukać innych, bardziej dopasowanych słuchawek z ANC więc pls dajcie znać 😉 Mnie też zawsze wypadały fabryczne, więc już od czasu Airpodsów Pro jedynek kupuję nakładki hybrydowe. Wyszukaj sobie na Allegro "Nakładki Hybrydowe Symbio A" tylko bierz w rozmiarze L. Linka nie podaję, bo to by ktoś mógł podciągnąć pod reklamę. Albo zagadaj od razu do BigMarasa na forum jak patrzę po nicku sprzedającego na Allegro. To są hybrydy, gumki na wierzchu, gąbki od środka. U mnie robią robotę. EDIT O takie Przy okazji polecam etui ochronne Ringke, widoczne na drugim zdjęciu, genialna jakość. Tak dopasowane że nic nie trzeba kleić taśmą dwustronną jak w niektórych chińskich wynalazkach. Edited September 12, 2023 by SlawekR 2 Quote
Snoopp Posted September 12, 2023 Author Report Posted September 12, 2023 Super, dzięki ! Przetestuję 🧐 Quote
Dirian Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 3 godziny temu, HappyBlack napisał(a): Możesz spróbować tipsów AZLA SednaEarfit, choć to dość droga (>150 zł) i nie każdemu odpowiadająca opcja. https://www.amazon.pl/AZLA-SednaEarfit-Krysztal-AirPods-zestaw/dp/B0928M2Q75?th=1 Ciekawe czy też się tak szybko "psują" jak Xelastec. Quote
Recommended Posts