Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

hej 😃

czy ktoś poradził sobie z wypadającymi z ucha AirPods 2 Pro ?
Wszystkie wielkości oryginalnych nakładek przetestowałem i nadal wypadają..

1) Widziałem że są np. piankowe nakładki typu "Eartune Fidelity UF-A" i podobno lepiej trzymają ale ta pianka absorbuje bród 😕

2) Uchwyt/zaczep na ucho odpada chciałbym móc schować słuchawki do etui ładującego bez zabawy w odczepianie

Jeśli nie znajdę na to rozwiązania to mogę je jeszcze zwrócić do sklepu i poszukać innych, bardziej dopasowanych słuchawek z ANC
więc pls dajcie znać 😉

Edited by Snoopp
Posted
3 minuty temu, bakus1233 napisał(a):

Nasmaruj końcówki czymś lepkim żeby się lepiej trzymały ucha. 

Może miodem (z ucha).

• Like 1
Posted (edited)
14 godzin temu, Snoopp napisał(a):

hej 😃

czy ktoś poradził sobie z wypadającymi z ucha AirPods 2 Pro ?
Wszystkie wielkości oryginalnych nakładek przetestowałem i nadal wypadają..

1) Widziałem że są np. piankowe nakładki typu "Eartune Fidelity UF-A" i podobno lepiej trzymają ale ta pianka absorbuje bród 😕

2) Uchwyt/zaczep na ucho odpada chciałbym móc schować słuchawki do etui ładującego bez zabawy w odczepianie

Jeśli nie znajdę na to rozwiązania to mogę je jeszcze zwrócić do sklepu i poszukać innych, bardziej dopasowanych słuchawek z ANC
więc pls dajcie znać 😉

Mnie też zawsze wypadały fabryczne, więc już od czasu Airpodsów Pro jedynek kupuję nakładki hybrydowe.

Wyszukaj sobie na Allegro "Nakładki Hybrydowe Symbio A" tylko bierz w rozmiarze L. Linka nie podaję, bo to by ktoś mógł podciągnąć pod reklamę.

Albo zagadaj od razu do BigMarasa na forum :) jak patrzę po nicku sprzedającego na Allegro.

To są hybrydy, gumki na wierzchu, gąbki od środka. U mnie robią robotę.

EDIT

O takie

s1.jpg

s2.jpg

Przy okazji polecam etui ochronne Ringke, widoczne na drugim zdjęciu, genialna jakość. Tak dopasowane że nic nie trzeba kleić taśmą dwustronną jak w niektórych chińskich wynalazkach.

Edited by SlawekR
  • Like 2