Perul Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 22 minuty temu, Birken napisał(a): Jeszcze zrobić tak żeby się dało demontować te opaskę do prania to już w ogóle No przecież jest na wkręty, co za problem odkręcić. 13 godzin temu, DarkRodent napisał(a): Takie oto rozwiązanie: Rozwiązanie spoko, tylko przecież to jest ingerencja w słuchawki sporo większa niż dogięcie pałąka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 1 minutę temu, Perul napisał(a): No przecież jest na wkręty, co za problem odkręcić. jak nie wklei się gwintów i nie zrobi na śrubki to wiele takich cykli nie wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 1 minutę temu, Birken napisał(a): jak nie wklei się gwintów To zależy jak kto "delikatny" przy kręceniu śrubek . Wg mnie kilkanaście cykli bez problemu wytrzyma, a przecież co tydzień tego się nie pierze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkRodent Posted November 10, 2022 Author Report Share Posted November 10, 2022 Ciekawa sprawa, bo przeskoczyłem sobie na DT700 Pro X. Na DT770 głowa przyzwyczaiła się do pałąka, ale na luźniejszej regulacji pałąka (wysuwanie). Niby te DT700 są głębsze - chodzi o pady, ale doskwiera mi dyskomfort, jakby odstająca małżowina mniej więcej na środku ucha, stykała się lekko z materiałem na membranie - raz szczypie, raz jest ok Za to, jak jeszcze przez pierwsze 3 dni nie mogłem ich nosić ściśniętych (wysuwanie na max 1 kropce), i ustawiałem na 3-4 kropki, bo inaczej nacisk pałąka rozsadzał mi miejsce ucisku, tak teraz siedzę na ściągniętych do poziomu 1 kropki i podczas sesji 8 godzinnej w ogóle pałąka nie czuję hmm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts