Jump to content

Focal Bathys ANC Bluetooth Hi-FI Headphones - PRE-ORDER

Recommended Posts

• MP3store

Cześć

Zbieramy zapisy na wyjątkowy produkt, który zapewne będzie miał swoją premierę w październiku. Focal Bathys

Tylko do 25.10.2022 można zapisać się u Nas na zakup tego modelu w atrakcyjnej cenie.

Kilka informacji, o których Nam wiadomo:

Połącznie Bluetooth oraz kablowe

Wbudowany DAC-USB 24bit/192kHz

Kodeki: SBC, AAC, AptX, AptX adaptive

6 mikrofonów do ANC

2 mikrofony do rozmów

Google Assistant, Amazon Alexa

Aplikacja kompatybilna z innymi produktami Naim/Focal

30h czas pracy

1,5h czas ładowania

Możliwość sparowania do 8 urządzeń.

Składane

Wysokiej jakości materiały

Wygodne

Cena rynkowa: 3790zl lub więcej

U Nas:

Jeśli zbierze się 50 osób - 2630zl brutto

Jeśli zbierze się mniej niż 50 osób - 2950zł brutto

Zapisywać można się poniżej wpisując numerek + swój Nick na forum.

Realizację uzależniamy od daty faktycznej premiery. Wtedy też będziemy realizować wpłaty.

Zastrzegamy sobie brak możliwości realizacji z przyczyn niezależnych od Nas. 

• 3 weeks later...
  • MP3store

Update.

Juz wiemy , że cena 2630 jest nierealna.  Producent oczekuje zbyt dużych ilości.

Na ten moment i tyko do 3 listopada chętni będą mogli kupić ten model w cenie 2950zł wraz z przesyłką

Mozna zamawaić tutaj:  

Przy składaniu zamówienia proszę wpisać kod:  Q093-HTS8-LGU2-4F08

• 2 weeks later...

Szkoda że mój telefon nie ma Aptx adaptive... 

W dniu 16.10.2022 o 14:11, Filip77 napisał(a):

Fajne porównanie Bathys Vs B&W PX8. Zrobił je koleś który jest miłośnikiem Focala, ale żdnej pary słuchawek nie faworyzuje. Z recenzji wynika, że są dość różne słuchawki i wybór dla mnie już nie jest taki łatwy. Będzie trzeba kupić obie pary ;)

Jestem umuwiony na odsłuch PX8, zobaczymy, to będą moje pierwsze B&W od czasów P7. 

• Like 1

• Moderator
1 godzinę temu, Filip77 napisał(a):

@kurop ta lista ma jeszcze sene, po tym co zostało przez Was napisane parę postów wyżej? :)

oczywiście, że nie :) nie zauważyłem że jest już kod rabatowy gotowy do użycia 

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
W dniu 5.11.2022 o 19:49, zdzichon napisał(a):

Na razie to by się przydał upgrade regulacji głośności. To co jest obecnie to kompletna porażka i widziałem, że sporo ludzi na to narzeka. 

Masz Bathysy czy zrezygnowałes ?

Cały czas za mną chodzą :) Byłem znowu w salonie w weekend i kurcze, to jest naprawdę klasowy dzwięk, zwłaszcza jak na wireless, ale nie tylko. Wziąłem sobie do porównania Celestynki i bardziej mi się podobały Bathysy. Bliżej mojej szkoły grania czyli trochę spokojniej, ciemniej, lekko przydymiona góra. No i mają prawdziwą trójwymiarową scenę, jeśli chodzi o wireless to namiastkę tego słyszałem jedynie w Momentum 4.

Chyba będę musiał je zamówić z neta i potestować w domu dłużej, bo przy takich półgodzinnych/godzinnych sesjach nie wychodzą u mnie sprawy z komfortem wystarczająco, a przez to często gęsto sprzedaję słuchawki. To zawsze włączone ANC też bym musiał sprawdzić w naprawdę cichym środowisku, bo niby na soft jest bardzo delikatne, ale w salonie w galerii to wiadomo... Także raczej będę zamawiał, bo korci mnie pomysł jednych bezprzewodowych daily i tyle w temacie, ale nie wiem czy jako domowe się sprawdzą, a na słuchawki tylko do tramwaju to ciutkę za drogie ;) 

Edited by zdzichon
  • Thanks 1

@zdzichon dzięki za te uwagi. Mam teraz Celestyny, kupiłem używki jakiś czas temu (nawet zapomniałem się pochwalić). Fajne słuchawki. Bathysów jeszcze nie dotykałem, może jak u Marcina będzie demo.FoCel mają

pewnie dla Ciebie za "twardy" dźwięk. One takie są.

Widzę że FoBaty mają takie wady :

- Brak LDAC

- niemożliwość wyłaczenia ANC

Czy po kablu grają bez właczania zasilania w samych słuchawkach ?

• Like 1