Patrycjusz2004 Posted November 9, 2021 Author Report Share Posted November 9, 2021 47 minut temu, neonlight napisał: Teoretycznie z niskim gain'em, ale zależy, jak głośno słuchasz. Raczej cicho/średnio. 1 godzinę temu, Perul napisał: 2 godziny temu, Patrycjusz2004 napisał: A ten Duo C Duo różniły się zastosowanym potencjometrem, w C był chyba najdroższy (choć nie wiem czy to oznacza najlepszy ). Czyli "DUO C" to jest ten V3C z tego wątku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 2 godziny temu, Patrycjusz2004 napisał: Czyli "DUO C" to jest ten V3C z tego wątku? Tak, możliwe, że w którymś egzemplarzu bratu zapomniało się na etykietce całości napisać. Albo może to pierwszy egzemplarz, gdy nazewnictwo nie było jeszcze do końca ustalone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycjusz2004 Posted November 9, 2021 Author Report Share Posted November 9, 2021 2 godziny temu, Perul napisał: Tak, możliwe, że w którymś egzemplarzu bratu zapomniało się na etykietce całości napisać. Albo może to pierwszy egzemplarz, gdy nazewnictwo nie było jeszcze do końca ustalone. To jak to sprawdzić Panowie producenci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonlight Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 36 minut temu, Patrycjusz2004 napisał: To jak to sprawdzić Panowie producenci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compton Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 W dniu 9.11.2021 o 12:03, Patrycjusz2004 napisał: Jak się okazuje nie trzeba do tych SHP8900 wzmaka za 2000. Wystarczy Zenek Duo, który właśnie zaczął grać. Jest to czego trzeba tym słuchawkom - wypełnienia i mocy. Igra muzyka P.S. Basu też nie brakuje, jak tu pisano. Bas jest wystarczający. Oczywiście nie do "łupaniny" ale do muzyki jest taki jak trzeba Najważniejsze, że Tobie grają. Też je kupiłem nówki za 249 zł, w zastępstwie za połamane SHP890, ale to nie było to - przepaść dźwiękowa na korzyść tych pierwszych kupionych za 189 zł. Szybko wystawione na Allegro, sprzedane ze stratą, ale zakupione po nich Fidelio X1 zmiażdżyły mi uszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycjusz2004 Posted November 18, 2021 Author Report Share Posted November 18, 2021 W dniu 10.11.2021 o 19:19, Compton napisał: w zastępstwie za połamane SHP890, ale to nie było to - przepaść dźwiękowa na korzyść tych pierwszych A to ciekawe, bo wszędzie, gdzie czytałem pisali, że jest dokładnie na odwrót. Ale nie ważne - z Zenkiem jest świetne granie za grosze. Pozdrawiam wszystkich audiofilów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts