-
Similar Content
-
Fanklub słuchawek bezprzewodowych (wireless) 1 2 3 4 312
By Lord Rayden,
- wireless
- bezprzewodowe
- (and 2 more)
- 7,788 replies
- 918,856 views
-
40 lat „Live After Death” – koncertowy monument Iron Maiden, który zdefiniował heavy metal!
By Strefa Music Art,
- live after death
- iron maiden
- (and 7 more)
- 1 reply
- 463 views
-
WaluśKraksaKryzys – artysta wielu twarzy, stu oblicz i miliona osobowości!
By Strefa Music Art,
- waluśkraksakryzys
- rozmowa
- (and 7 more)
- 0 replies
- 398 views
-
- 0 replies
- 550 views
-
- 28 answers
- 1,615 views
-

Question
theohcs
Hejo,
Nie spodziewałem się, że będę kiedyś pytał o słuchawki na bluetooth, ale nowa sytuacja w życiu = nowe wyzwania.
Na mieście albo do krótkich sesji muzycznych używam obecnie Brainwavz R1 lub Sennków PX100-II sparowanych z iPodem 5,5 i taki zestaw bardzo sobie chwalę.
Niedawno wprowadziłem się jednak do wynajmowanego pokoju (co jest dla mnie nowością) i długie, domowe sesje muzyczne na głośnikach / głośna muzyka lecąca w tle do codziennych zadań przestała być opcją. Szukam więc lekkich, domowych, wokółusznych (chyba?), otwartych lub półotwartych słuchawek bluetooth z dużym komfortem, względnie długo trzymającą baterią i sensownym zasięgiem, w których będę mógł przesiedzieć cały dzień i zapomnieć, że istnieją. Słucham głównie indie, indie rocka, acoustic, rocka lat 60/70, indie popu, folku, dużo soundtracków z gier i filmów i na końcu trooooszkę metalu. Odtwarzaczem będzie głównie iMac: FLACi i Apple Lossless odtwarzane w Clementine oraz pewna ilość Spotify.
Budżet w okolicach 300zł, ale jestem bardzo otwarty na propozycje.
~TheOHCS
Edited by theohcs5 answers to this question
Recommended Posts