Moderator Superata Posted November 23, 2017 Moderator Report Share Posted November 23, 2017 Czekamy na wasze opinie. Nasze zdjęcia, oczywiście jak macie swoje wrzucajcie Stadion Narodowy Hotel Sobieski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoundRebels Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 Jeden z niewielu pokoi w Sobieskim, gdzie po prostu grała muzyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Superata Posted November 24, 2017 Author Moderator Report Share Posted November 24, 2017 Puściliśmy nawet koncert Dżemu i zrobiła się kolejka - słuchali całej płyty. Zresztą u nas każdy mógł przyjść ze swoją muzyką. Dlatego czasem grało to nasze ustrojstwo gorzej. Puryści wypominali nam braki kablowe, brak stolików antywibracyjnych, listew itp. Nawet jedna z firm pożyczyła nam węże pod głośniki, ale wynik był taki że wygląd się poprawił, ale brzmienie raczej się pogorszyło. Nie chcieliśmy czarować i udawać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soundman1200 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 No właśnie ,najciekawsze jak grały te nowe T60RP?..ktoś coś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binambik Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Dnia 28.11.2017 o 09:04, Soundman1200 napisał: No właśnie ,najciekawsze jak grały te nowe T60RP?..ktoś coś? Dołączam do pytania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Cytuj Fostex T60RP kolejny krok naprzód, bardzo dobre słuchawki, choć bas już tak nie imponuje. Po za tym reszta bez zarzutu. Czekajcie na promocję. Cytuj 60RP to ciekawe słuchawki, prawdopodobnie wzorowane na MrSpeakers MAD DOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaiet Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Albo leży mi granie Tesli, albo po Amironach to TH610 najbardziej brzmieniowo przypadły mi do gustu z nausznych, które miałem okazję słuchać w ciągu ostatnich kilku miesięcy Może momentami robiło się nagle ostro, choć o dziwo nie szeleszcząco czy piskliwe, ale prawdopodobnie egzemplarz mógł być niewygrzany. Z drugiej strony, jakby nie patrzeć, pędziłem je z Opusa #1 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts