Jump to content
Oferta specjalna MP3Store.pl - Słuchawki dokanałowe i akcesoria KINERA, QUEEN OF AUDIO i CELEST nawet do 25% taniej! ×

Czego słuchasz w tym momencie?

Cwany

Recommended Posts

23 godziny temu, RadekBe napisał:

Jego pierwsza płyta (i kolejne EPki) jako kolaboracja Kiasmos to było coś co także lubię i wracam.

Też cenię wspólne projekty Olafura z innymi artystami, jak chociażby album The Chopin Project z udziałem Alice Sary Ott, czy Nilsem Frahmem Trance Frendz i dzisiaj zasłuchałem się w poniższych utworach :)

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Tytus1988 napisał:

Też cenię wspólne projekty Olafura z innymi artystami, jak chociażby album The Chopin Project z udziałem Alice Sary Ott, czy Nilsem Frahmem Trance Frendz i dzisiaj zasłuchałem się w poniższych utworach :)

Oooo... Nilsa będę słuchał na żywo już 11tego października w Narodowym Forum Muzyki we Wrocławiu :)

• Thanks 1

21 godzin temu, RadekBe napisał:

Oooo... Nilsa będę słuchał na żywo już 11tego października w Narodowym Forum Muzyki we Wrocławiu :)

Wspaniale Radku! 🙂👍 Życzę niezapomnianego koncertu! 🎶🥇

A jeśli już jesteśmy przy koncertach... Hadouk Trio, Dragon de lune🎶

• Like 2

Właśnie skończyłem słuchać i nie byłoby w tym nic ciekawego, ale jednak może dla niektórych będzie. Widoczna na zdjęciu płyta była na przestrzeni lat traktowana takimi wkładkami jak UF50 czy 70. Jako że dość zmęczony ten krążek jest zacząłem słuchać na igle eliptycznej. Potem jednak coś mnie tknęło i założyłem mikrolinię. I okazało się, że tam, gdzie mikrolinia dociera jest całkiem dobrej jakości muzyka. Rysiki tam po prostu chyba nie dotarły. Także ostry szlif może być ratunkiem dla zjechanych płyt.

IMG_20221002_164136.jpg

Właśnie oglądaliśmy film Przekręt z 2000, a teraz słucham:

• Like 1