Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mój skromny zestawik:

mypyczy.jpg

ignacy, bardzo mi sie podoba ten sprzet jak i tak konkretna fotka :) Jakos to "all white" oraz forma i ksztalt playera jak i sluchawek -

biale i przezroczyste elementy - bardzo do siebie pasuja....

danlancher, sluchawki to ACS T2... w dziale sluchawki masz 2 recenzje jedna autorstwa mojego, druga olivera

Posted
ignacy, bardzo mi sie podoba ten sprzet jak i tak konkretna fotka :) Jakos to "all white" oraz forma i ksztalt playera jak i sluchawek -

biale i przezroczyste elementy - bardzo do siebie pasuja....

Dziękuję. Chociaż połączenie to było jak zapewne wiesz niezamierzone, ze względów czysto praktycznych wolałbym raczej kolorystykę czarną ;)

Posted

A to mój zestaw

Foto.jpg

Ipod nano 2gen & Crumpler "LITTLEbig thing" oraz Philips SBC-HS501(mają pare latek, oj mają ;])

Posted
A to mój zestaw

Foto.jpg

Ipod nano 2gen & Crumpler "LITTLEbig thing" oraz Philips SBC-HS501(mają pare latek, oj mają ;])

Mógłbyś go chociaż z pokrowca wyjąć :P:lol:

Posted

To moje dwa zestawy:

Zestaw bardziej mobilny - Music Everywhere (no prawie :D):

mobile.jpg

Zestaw mniej mobilny - Power Music (ehh UR-40 i PA2V2 to jest duet :rolleyes: ):

mobile2.jpg[OT] Może nedługo zrobie porówniane UR-40 z PA2V2 i bez, bo jest róznica :) [/OT]

Posted
To moje dwa zestawy:

Zestaw bardziej mobilny - Music Everywhere (no prawie :D):

[foto]

Zestaw mniej mobilny - Power Music (ehh UR-40 i PA2V2 to jest duet :rolleyes: ):

[foto][OT] Może nedługo zrobie porówniane UR-40 z PA2V2 i bez, bo jest róznica :) [/OT]

Jaki numer Opinela? Inox czy Carbon?

Posted

00015.jpg

00017.jpg

Robione na szybko :P IMO jest dobrze, ale nie beznadziejnie. :P

Pozdrawiam.

Posted

Skoro kolega ma zarówno Koss Porta Pro oraz Sennheisery PX100 proponuje, wręcz nalegam :D do napisania porównania tych dwóch par słuchawek.

Posted

A nie było już takiego tematu? Nie potrafie sensownie pisać ,ale może coś naskrobie,jednak odrazu ci powiem że kossy są lepsze,wyraźnie lepsze.

Posted

med_gallery_3141_188_511636.jpg

Zdjęcie robione na szybko,oto wszystko co sie nazbierało przez niecałe dwa lata :P ,Monolith niestety

wyzioną ducha a K24p sami widzicie jak wyglądają. :)

• 1 month later...
Posted

Ta skala pod poziomem głośności to jest na tapetce czy taki skin?