Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaki : " wez przetrzyj ta stację papierem scierny, polakieruj, i zdejmij te szkaradne podkładki..."

hehehe :)

no i przerobiłem nie ukrywam że z pomocą taty . oto efekty :

IMG_0893.JPG

IMG_0894.JPG

Posted
Zaki : " wez przetrzyj ta stację papierem scierny, polakieruj, i zdejmij te szkaradne podkładki..."

hehehe :)

no i przerobiłem nie ukrywam że z pomocą taty . oto efekty :

A skąd wy bierzecie te stacje, gdzie się to kupuję, chodzi mi o samą elktronikę, bo reszta to wiadomo :)

Posted

Tam nie ma elektroniki :D plastikowa wkładka [dołączona do playera] z kablem :D

Posted

To i na mnie chyba czas, co prawda nigdzie nie ma słuchawek w pełnej okazałości, ale może jeszcze kiedys docyknę, poza tym każdy wie jak px`y wyglądają :P

SL271369.JPG

SL271373.jpg

SL271379.JPG

Posted

Kurczaczek, dajcie zdjęcie w rozdziałce 800x600, bo ja chce fote zobaczyć, nie fakturę stołu.

Posted

białe px'y to szczyt lansu :D dla mnie jednak troszke za drogie w porownaniu do normalnych ;)

Posted

za swoja normalna wersje - nowka ze sklepu (;* dla electroworldu w warszawie) zaplacilem 135 zl :)

Posted

Co to za dziwne noże prócz vicka? I jeśli możesz podaj model samsunga, bo ostatnio szukałem go właśnie..

EDIT. A duże słuchawki to nie czasem philipsy 195, albo pochodne?

Posted
Co to za dziwne noże prócz vicka? I jeśli możesz podaj model samsunga, bo ostatnio szukałem go właśnie..

EDIT. A duże słuchawki to nie czasem philipsy 195, albo pochodne?

ten duzy bagnet to esparcia, a ten mniejszy to zardzewialy szmelc z wojny ;) dziadek przyniosl.

Samsung to sgh-z170

sluchawki to 195'tki. Ale panuje pp, albo ur-40.

• 1 month later...
Posted
a to moj ostatnio ulubiony zestaw do sluchania muzyki:)

Dobrze sie spisuje taki zestawik ? :)

Mam i7 i mysle o iGrado caly czas hehe...

ps. logo juz odpadlo ? ;)