Rafacio Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Ja mam. Żeby nie faworyzować osób z miast w których macie sklepy. Ja po tej waszej akcji na razie nic u was nie kupię. Macie jakiegoś niepoważnego marketingowca czy co? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 30, 2023 MP3store Report Share Posted August 30, 2023 1 godzinę temu, Rafacio napisał(a): Ja mam. Żeby nie faworyzować osób z miast w których macie sklepy. Ja po tej waszej akcji na razie nic u was nie kupię. Macie jakiegoś niepoważnego marketingowca czy co? Chyba nie do końca rozumiem co masz na myśli, mógłbyś rozwinąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karister Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 Pewnie to, że w sklepie stacjonarnym jest więcej zniżki niż online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts