MP3store MP3store Posted June 30, 2023 MP3store Report Share Posted June 30, 2023 Witajcie, z przyjemnością ogłaszamy rozpoczęcie wakacji z MP3Store / HiFiPRO 🏖️ Począwszy od najbliższej niedzieli 02.07.2023, aż do rozpoczęcia roku szkolnego 02.09.2023, będziemy zaskakiwać Was nowymi promocjami 🤫 Co tydzień, obowiązywać będzie promocja na wszystkie produkty dwóch wybranych producentów. Nie zdradzamy, jakie marki pojawią się w kolejnych tygodniach, dlatego zachęcamy do śledzenia wątku na bieżąco 😉 Promocja obowiązuje przy zakupach online oraz w sklepach stacjonarnych - tutaj jednak mała uwaga, rabat przy zakupach stacjonarnych jest dwukrotnie wyższy. Zatem zdecydowanie warto odwiedzić nasze salony i zgodnie z zamysłem akcji, spędzić z nami chociaż krótką wakacyjną chwilę 😁 Regulamin promocji: Spoiler 1. Promocji nie można łączyć z innymi promocjami. Rabat liczony jest od ceny wyjściowej. 2. Promocja obowiązuje każdorazowo, przez okres 7 dni, od niedzieli 00:00 do soboty 23:59. Przez każdy tydzień obowiązuje promocja na nowego producenta, zgodnie z komunikacją na stronie: https://forum.mp3store.pl/topic/219091-tydzie%C5%84-z-producentem-wakacje-z-mp3store-hifipro/ lub wyczerpania asortymentu. 3. Promocja nie obejmuje zakupów w systemie ratalnym. Warunki promocji 4. Przy składaniu zamówienia online należy wpisać kod rabatowy "WV3K-N98C-DC3B-UYP7" naciskając przycisk „Masz kod promocyjny?”. Pojawi się pole „Kod promocyjny”, gdzie należy użyć powyższego kodu. 5. Przy zamawianiu zestawu należy włożyć komplet produktów do koszyka. 6. Przy zakupie w sklepie offline należy powołać się na promocje. 7. Zastrzegamy sobie prawo do błędu oraz anulowania realizacji zamówienia z przyczyn niezależnych od Nas. 8. Część asortymentu może wiązać sie z czasem oczekiwania. Niektóre oferty limitowane są do kilku sztuk lub mogą obowiązywać tylko w sklepie offline. 9. Koszt transportu doliczany jest dodatkowo. 10. Ilość kodów rabatowych jest ograniczona i w każdym tygodniu wynosi 40. Regulamin promocji.docx Regulamin promocji.pdf Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 1, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 1, 2023 Pierwszy tydzień rozpoczynamy z promocją Takstar oraz Questyle 🎵 Użyjcie kodu: WV3K-N98C-DC3B-UYP7 podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 10% (online) lub 20% (stacjonarnie) rabatu na wszystkie produkty tych producentów. Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 6, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 6, 2023 Pierwszy tydzień już prawie za nami - ostatnie godziny, żeby skorzystać z promocji na Takstar oraz Questyle. My już spieszymy z informacją o promocji na kolejny tydzień, a tym razem: Promocja na produkty Earmen 4% dla zamówień online oraz 8% dla zamówień w salonach - promocja obowiązuje na ceny już obniżone na stronie! Kod rabatowy dla online: ZQZR-T3TP-BM9V-M5F3 W przypadku zamówienia w salonie, wystarczy powołać się na promocję podczas rozmowy ze sprzedawcą. Dodatkowo rabat na całą grupę Kinera - Kinera, Queen of Audio oraz seria Celest. Tutaj odbierzecie 10% rabatu online oraz 20% rabatu przy zamówieniu w salonie! Kod rabatowy dla produktów grupy Kinera Audio: BDBD-ONOJ-F56P-926Q Udanego weekendu 🏖️ Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 Szkoda, że promocja faworyzuje klientów z kilku zaledwie miejsc w Polsce. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeepingTom Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 Nadejdzie kiedyś drugi tydzień? 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 14, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 14, 2023 W dniu 12.07.2023 o 05:51, Rafacio napisał(a): Szkoda, że promocja faworyzuje klientów z kilku zaledwie miejsc w Polsce. Rafacio, przy naszych rabatach, bez problemu zwróci Ci się dojazd do salonu 2 minuty temu, PeepingTom napisał(a): Nadejdzie kiedyś drugi tydzień? 😉 Drugi tydzień był już publikowany, powoli kończymy te promocje. Obejmowały produkty grupy Kinera oraz EarMen. Do soboty można jeszcze składać zamówienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 Ja nie mam potrzeby kupowania. Już mam. Chińsko-amerykańskie wytwory z oringów czy z szorującymi po obudowach gałami głośności nie dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 14, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 14, 2023 Kolejny tydzień dobiega końca, a my znów spieszymy, z informacją o nowych producentach obecnych w promocji 🤫 Tym razem: W przypadku Dan Clark Audio (MrSpeakers) odbierzecie 15% rabatu online, używając kodu: CW57-0BYQ-Y9NR-LZ4O Natomiast robiąc zakupy w salonie, jeżeli powołacie się na promocję, czeka na Was 30% rabatu! W przypadku iEast odbierzecie 10% rabatu online, używając kodu: TFRK-B8KT-Y7S5-WZ0H Natomiast robiąc zakupy w salonie, standardowo czeka na Was dwukrotność, czyli 20% rabatu! 22 minuty temu, Rafacio napisał(a): Ja nie mam potrzeby kupowania. Już mam. Chińsko-amerykańskie wytwory z oringów czy z szorującymi po obudowach gałami głośności nie dla mnie. W takim razie zachęcamy do skorzystania z wątku o opiniach, dot. sprzętu. My też zdecydowanie mamy dość chińsko-amerykańskich wytworów i przykro nam, że miałeś tak ciężką drogę zakupową. Gdybyś jednak w przyszłości czegoś potrzebował, rób zakupy z nami, na pewno ominą Cię te nerwy i problemy Koniec OT, żeby wątek był mimo wszystko przejrzysty Udanego weekendu 🏖️ Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 22, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 22, 2023 Przyszedł czas na następne marki, a w tym tygodniu czekają na Was 🤗 W przypadku Violectric odbierzecie 15% rabatu online, używając kodu: D83J-T5E1-1CDF-1QG9 Natomiast robiąc zakupy w salonie, jeżeli powołacie się na promocję, czeka na Was 30% rabatu! W przypadku Furutech odbierzecie 13% rabatu online, używając kodu: WB12-AXEC-QPU5-KWJB Natomiast robiąc zakupy w salonie, jeżeli powołacie się na promocję, czeka na Was 25% rabatu! W przypadku Furutech ADL odbierzecie 15% rabatu online, używając kodu: WQTG-KSFM-RYAR-HITV Natomiast robiąc zakupy w salonie, standardowo czeka na Was dwukrotność, czyli 30% rabatu! Udanego weekendu 🏖️ Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 28, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 28, 2023 Kolejny tydzień rozpoczniemy z promocją: Astell&Kern oraz Audioengine 🎵 Astell&Kern (promocja nie obowiązuje na produkty już przecenione!) użyjcie kodu: 34L6-WXDE-TEE8-F6QZ podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 13% (online) lub 25% (stacjonarnie) rabatu. Audioengine użyjcie kodu: JP8W-CY94-LDWL-BS3J podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 10% (online) lub 20% (stacjonarnie) rabatu. Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted July 28, 2023 Author MP3store Report Share Posted July 28, 2023 Nowy tydzień, nowe brandy - a tym ra zem: Lindemann oraz Fostex Lindemann seria Limetree użyjcie kodu: TNG2-YYJ8-WOB6-KU9F podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 13% (online) lub 25% (stacjonarnie) rabatu. Lindemann seria Musicbook użyjcie kodu: OOH0-WDD4-X8O2-HNJR podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 20% (online) lub 40% (stacjonarnie) rabatu. Fostex użyjcie kodu: 3DQR-5FWN-VX0O-5M3E podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 13% (online) lub 25% (stacjonarnie) rabatu. Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 12, 2023 MP3store Report Share Posted August 12, 2023 Złapcie w lato muzyczne fale! ☀️🔊 Matrix Audio i FiiO, mistrzowie brzmienia, wkraczają w naszą gorącą akcję #TydzieńZProducentem z niesamowitą gamą urządzeń HiFi. Poznajcie produkty, które podbiły serca pasjonatów dźwięku i ekspertów audio na całym świecie i zdobądźcie je w doskonałych cenach w dniach pomiędzy 13.08-19.08.2023 r. 🎧 Matrix Audio: Sprawdź tutaj → https://bit.ly/3s85hMIUpoluj swój ulubiony dźwięk z 13% zniżką online. Wpisz kod: 6K8B-51YD-GRM1-QPBE. A na miejscu w sklepie czeka na Ciebie aż 25% rabatu! 🎧 FiiO: Zobacz ofertę → https://bit.ly/45hBOOUOdpal swój rytm z 8% rabatem na zakupy online. Kod: WZ31-9GOH-RH6T-MDXK. A jeśli wolisz odwiedzić nas osobiście, czekamy z 15% zniżką! Potrzebujesz fachowej porady? Nasi pracownicy ułatwią Ci wybór: https://mp3store.pl/nasze-sklepy. #tydzieńzproducentem #matrix #audio #matrixaudio #element #fiio #dap #dac #amp #odtwarzacz #streaming #flac #wzmacniacz #słuchawki #highend #audio #promocja #sale #okazja #rabat #przecena #muzyka #audiofil #hifipro #mp3store Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted August 12, 2023 Report Share Posted August 12, 2023 No i masz. Kupiłbym tego Q11 i sprzedał K5, ale nie ma wyjścia liniowego. A w Q1 było. Zawsze coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanWojtek Posted August 17, 2023 Report Share Posted August 17, 2023 Ale mi się promocja na fiio trafiła 😄 nie dość że fd7 nie ma, to pieniędzy też nie ma. Co wy tam za bajzel macie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 17, 2023 MP3store Report Share Posted August 17, 2023 3 godziny temu, PanWojtek napisał(a): Ale mi się promocja na fiio trafiła 😄 nie dość że fd7 nie ma, to pieniędzy też nie ma. Co wy tam za bajzel macie. FD7 jeśli posiadam dobre informacje, to niestety nie są już produkowane - nieironicznie mówiąc wielka szkoda. Co do braku pieniędzy zaś, z tym nie mamy nic wspólnego! 😅 Więc w tej sytuacji nie przejmuj się promocją! Jak już będziesz przy kasie, to daj znać. Na pewno się fajnie dogadamy co do zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanWojtek Posted August 17, 2023 Report Share Posted August 17, 2023 Tak też słyszałem, że zamówilili określoną ilość berlu i więcej nie będzie. A pieniądzy to się jeszcze z worek znajdzie 😉, na limited może bym się jeszcze skusił, tylko strasznie odpustowo wyglądają i wstyd na ulicę wyjść 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 17, 2023 MP3store Report Share Posted August 17, 2023 1 godzinę temu, PanWojtek napisał(a): Tak też słyszałem, że zamówilili określoną ilość berlu i więcej nie będzie. A pieniądzy to się jeszcze z worek znajdzie 😉, na limited może bym się jeszcze skusił, tylko strasznie odpustowo wyglądają i wstyd na ulicę wyjść 😄 Na żywo wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciach, no ale tak - stylistyka dyskusyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weird_O Posted August 21, 2023 Report Share Posted August 21, 2023 Jakieś promki na ten tydzień? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted August 21, 2023 Author MP3store Report Share Posted August 21, 2023 2 godziny temu, Weird_O napisał(a): Jakieś promki na ten tydzień? Mały poślizg 🏖️🙃 w tym tygodniu. Dziś wieczorem spóźniona aktualizacja 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 21, 2023 MP3store Report Share Posted August 21, 2023 Z małym poślizgiem, ale nie zwalniamy tempa! W gorące dni prezentujemy gorące produkty od czołowych producentów w branży HIFI, które z pewnością rozpalą w Was emocje! SMSL i Woo Audio wychodzą naprzeciw Waszym oczekiwaniom, oferując niezrównaną jakość dźwięku i wyjątkowe doznania muzyczne w jeszcze lepszych cenach! 🎶🔥 Tym razem jeden kod dla obu marek do użycia na stronie internetowej: 5TN2-VVM6-ZFXW-8614 👉Sprawdź ofertę SMSL: https://tiny.pl/cw42g 👉Sprawdź ofertę Woo Audio: https://tiny.pl/cw42q Z racji tego, że promka weszła z drobnym opóźnieniem myślę, że możemy ją odrobinę przedłużyć. Warto skorzystać z tej okazji, żeby odwiedzić nasze sklepy stacjonarne i świadomie wybrać sprzęt najwyższej klasy za atrakcyjne pieniądze. Zapraszam po niezapomniane muzyczne zakupy! #smsl #woo #audio #dac #amp #tube #wzmacniacz #słuchawki #przetwornik #lampowy #analog #ess #akm #24bit #hires #muzyka #highend #hifi #promocja #rabat #elektronika #streaming #hifipro #mp3store 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Posted August 25, 2023 Author MP3store Report Share Posted August 25, 2023 Witajcie, niestety to już ostatnia odsłona wakacyjnej promocji Niemniej, dziękujemy, że byliście z nami przez cały ten czas i mamy nadzieję, że udało Wam się upolować sprzęt, który uprzyjemni Wam dalsze chwile 🤗 Jeżeli akcja była dla Was ciekawa, dajcie proszę znać reakcją pod tym postem lub komentarzem w tym temacie - będzie nam bardzo miło 🤝 Tymczasem, przesyłamy ostatnią aktualizację promocji, a w tym tygodniu: Auralic użyjcie kodu: 0258-DQNT-V7JB-ZZNR podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 10% (online) lub 20% (stacjonarnie) rabatu. CEntrance użyjcie kodu: JP8W-CY94-LDWL-BS3J podczas składania zamówienia online lub powołajcie się na promocję podczas wizyty w salonie, aby odebrać odpowiednio 10% (online) lub 20% (stacjonarnie) rabatu. Stay tuned 🎵 Pozdrawiamy, Zespół MP3Store 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip77 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 Szkoda, że na koniec nie wrzuciliście czegoś bardziej popularnego w super cenie. Byłby to fajny akcent na koniec całej akcji. Auralic i CEntrance to raczej marki dla wąskiej grupy odbiorców. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store mp3storeBDG Posted August 28, 2023 MP3store Report Share Posted August 28, 2023 3 godziny temu, Filip77 napisał(a): Szkoda, że na koniec nie wrzuciliście czegoś bardziej popularnego w super cenie. Byłby to fajny akcent na koniec całej akcji. Auralic i CEntrance to raczej marki dla wąskiej grupy odbiorców. Filip co Ciebie interesuje ? Jakiś konkretny produkt ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip77 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 (edited) Nie myślałem tu o sobie i czego bym ja chciał, napisałem bo miałem takie właśnie odczucie jak zobaczyłem promocje na ostatni tydzień. Przed snem pomyślę co ja bym chciał i napiszę Ci rano na PW Edited August 28, 2023 by Filip77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store discodroid Posted August 28, 2023 MP3store Report Share Posted August 28, 2023 5 godzin temu, Filip77 napisał(a): Nie myślałem tu o sobie i czego bym ja chciał, napisałem bo miałem takie właśnie odczucie jak zobaczyłem promocje na ostatni tydzień. Przed snem pomyślę co ja bym chciał i napiszę Ci rano na PW Wasze sugestie są dla nas cenne, więc jeśli macie jakieś propozycje na kolejne promocje w mp3store.pl to dajcie znać i zobaczymy co da się zrobić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts