beniakin Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Siemka! Mam Problem, posiadam odtwarzacz Vedia a10, ze starszej generacji, mam kartę pamięci San Disk Micro SDHC 8gb, wgrywam na nią muzykę i wszystko jest ok, ale po wgraniu powyżej ~4gb na kartę odtawracz nagle stwierdza, że nie ma nic na niej, mam najnowszy soft(ten z kreską na wyświetlaczu) Czy wy też macie taki problem? Karta pamięci jest normalnie czytana przez czytniki oraz przed odtwarzacz w momencie podłączenia do komputera. Może trzeba ja jakoś specjalnie sformatować? Bo formatowałem ją normalnie przez windowsaXP (Fat32) Edited October 13, 2011 by beniakin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertys Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Czy ktoś również spotkał się z takim problemem? Zamierzam kupić jakąś dużą kartę pamięci (16gb) do mojej vedii a10. Oficjalnie te 16 gb ma działać, jednak po tym co przeczytałem tutaj mam małe wątpliwości.Jakie karty pamięci działają Wam w vediach a10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 U mnie na pierwszym sofcie to skasowała z karty wszystko powyżej 4GB. Potem próbowałem wgrać nowszy ale niestety był błąd przy wgrywaniu (uszkodzona pamięć odtwarzacza) i niestety mam cegłę . Wystukane na parapecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts